- 29 Aralık 2013
- 51
- 6
- 48
- Konu Sahibi UsLaNmAm_GS
-
merhaba arkadaşlar 11 aydır evliyam gerçektende insanlar dışardan göründüğü gibi değil kayınvalidem aile apartmanında oturuyo eltileriyle beraber ama sadece 1 tane eltisiyle samimi konuya gelirsek kayın validemler ne yaparlarsa benden gizli yapıyorlar misafirliğe bile yani demek istediğim ben tek ilk gelinim beni çağırmaları haberdar etmeleri gerekli çünkü bizde böyle bazen gîttinleri evin sahibi soruyo diyor gelini nie getirmediniz bazıları gelirken gelini getirin diyorlar ama boş bana söyleyen yok alışverişe falan gittiğimde görümcemide götürüyom büyük görümcemi arıyom biihtiyacın varmı die onlar gittimi gizli gidip geliyorlar büyük görümcem bana karşı ineleyici laflar kullanıyor arada ben saygımdan susuyorum küçük görümcemin nişanı oldu kuaföre gîttik kızlarla sonra görümcem stüdyoya giderken en küçük görümcemi damadın kız kardeşini aradı gizliden aşağı inin stüdyoya gidicez dedi ve kayın validemin eltisinin oğlunu kızını yanında götürdü benim burda sinir olduğum ben yengesiyim beni çağırmaları gerekirdi ama haber vermediler ama sorucam dicektim ben yabancımıydım benden başka herkezi götürsün 1 tane yengen var yinede çağırmadın diye .kayınvalideme haftada 2 veya 3 defa gidiyorum küçük görümcem surat asıyor eşimde yemek vakti geliyor yemek yiyip çıkıyor kayın valideme gittikmî akşam yemeğini orda yiyoruz kayın validem sesiz bana karışmaz ama herşeyi gizli yapıyorlar eşim geldimi suratları gülüyor bana ilgi gösteriyorlar eşim gidince yine aynı sanki ven orda yolmuşum gibi ve habire o eltisiyle iç içe ya napıcağımı şaşırdım ne yapmalıyım da beni herşeye katmalarını sağlayabilirim ? Eşim boşver takma diyor ama bu durum beni üzüyor takmamazlık yaparıyorum diyorum boşver onları umursama diyor :18:
bence sende onları takma hiççç umursama kendi arkadas cevreni olustur rahatına bak..hiç boş kalma evde ..gelmeni gimeni seyrekleştir anlasınlar yokluğunu özlesinler hiç değilse merak etsinler.
bence sende onları takma hiççç umursama kendi arkadas cevreni olustur rahatına bak..hiç boş kalma evde ..gelmeni gimeni seyrekleştir anlasınlar yokluğunu özlesinler hiç değilse merak etsinler.
cnm arkadaş çevrem yok güvenmediğim için evimde ayrı anneme uzak kayınvalideme 3 5 dk yani yürüyerek gidilecek mesafede ve misafirim gelenim gidenimde yok sıkılıyom anneme kayınvalideme gidiyorum hamile olduğum için gezmelere çıkamıyorum attım eşimde meşkul fırsat buldukça çıkarıyor
Bir konuda kayınvalidenin sık çağırmasından şikayet ediliyor, diğerinde çağırmamasından...
Ya ne istediğinizi kayınvalidelerinize açıkça söyleyin, ya da dert etmeyin bunları....
kız kardeşin falan yok mu canım gelsin gündüzleri sana ..haklısın hamile olunca hem dha da alıngan olmuşsundur hemde ilgi beklerisn duygusallaşırsın doğal olarak..sende vurdumduymaz ol ..gülerek sakayla karısık laf sok ne bileyim anlasnlar sana yapılanı..
Söyledim dedi misafirliğe gittik dedi bie gelin gelmedi keşke onuda getirseydiniz bide annemde yanımdaydı söylerken annem dedi haber verseydiniz gelirdi dedi ne bileyim kalabalıktı rahatsız olur die çağırmadım bahane uydurdu bugun açıkça söyleyecem onlara
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hamilesin sıkılıyorsun ama bebek doğunca canım senin evden çıkmazlar o zaman asıl bu günleri ararsın bak..
sen bir organizasyon yap hadi şuraya gidelim beraber de.. baktın gelmiyorlar bırak zorlama zamanla değişir ilişkiler..
bence sıkılıyolar senden..
sürekli onların yanında olmandan rahatsız oluyolar belliki..
ben olsam istenmediğim yere ne giderim ne de üzülürüm onlar için...
bırak onları bi süre gitme bakalım çağırırlarsa gidersin..
Merhaba arkadaşlar 11 aydır evliyam gerçektende insanlar dışardan göründüğü gibi değil kayınvalidem aile apartmanında oturuyo eltileriyle beraber ama sadece 1 tane eltisiyle samimi konuya gelirsek kayın validemler ne yaparlarsa benden gizli yapıyorlar misafirliğe bile yani demek istediğim ben tek ilk gelinim beni çağırmaları haberdar etmeleri gerekli çünkü bizde böyle bazen gîttinleri evin sahibi soruyo diyor gelini nie getirmediniz bazıları gelirken gelini getirin diyorlar ama boş bana söyleyen yok alışverişe falan gittiğimde görümcemide götürüyom büyük görümcemi arıyom biihtiyacın varmı die onlar gittimi gizli gidip geliyorlar büyük görümcem bana karşı ineleyici laflar kullanıyor arada ben saygımdan susuyorum küçük görümcemin nişanı oldu kuaföre gîttik kızlarla sonra görümcem stüdyoya giderken en küçük görümcemi damadın kız kardeşini aradı gizliden aşağı inin stüdyoya gidicez dedi ve kayın validemin eltisinin oğlunu kızını yanında götürdü benim burda sinir olduğum ben yengesiyim beni çağırmaları gerekirdi ama haber vermediler ama sorucam Dicektim ben yabancımıydım benden başka herkezi götürsün 1 tane yengen var yinede çağırmadın diye .kayınvalideme haftada 2 veya 3 defa gidiyorum küçük görümcem surat asıyor eşimde yemek vakti geliyor yemek yiyip çıkıyor kayın valideme gittikmî akşam yemeğini orda yiyoruz kayın validem sesiz bana karışmaz ama herşeyi gizli yapıyorlar Eşim geldimi suratları gülüyor bana ilgi gösteriyorlar eşim gidince yine aynı sanki ven orda yolmuşum gibi ve habire o eltisiyle iç içe ya napıcağımı şaşırdım ne yapmalıyım da beni herşeye katmalarını sağlayabilirim ? Eşim boşver takma diyor ama bu durum beni üzüyor takmamazlık yaparıyorum diyorum boşver onları umursama diyor :18:
daha iyi işte bulaşmıyorlar sana gerçi onlar durumu biraz abartmışlar. ama daha önceden biri buna benzer konu yazmıştı hatta onada aynısı dedim. acaba sır tutmazmısınız diye götürmek istiyorlar. yani götürdüğü insanlarla siz samimi olup sonradan dedikodu yaparda onları kötüler misiniz diye mi sizi götürmek istemiyorlar. yani bu derece olmaları aklıma bunu getirdi
Yanlis anlamadiysam 94 dpgumlusun ve hamile misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?