Yardımcı olun kızlar çıldırıcam

ben 4 yıllık evliyim bi de 4 aylık oğlum var...
kayınvalidem ve kayınpederim yok benim o yüzden tam anlamıyorum belki..
yanlış anlaşılmak istemem..
niyetim seni kırmak değil...
ama işte bu kadar içlerinde olmak istemene şaşırdım...
madem aranız iyi açık açık söyle yada eşin söylesin...
bana sorarsan hiiç takma sormana bile gerek yok ama işte madem sıkıyo canını bu durum bi konuşun...

Evet cnm 1994 doğumluyum 18 yaşımda evlendim çok şükür mutlu bi evliliğim var ve hamileliğimde 6. Ayomdayım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Vay be çalışıyorsun herhalde ???
Bende 25 imde evlendim bir yil oldu 26 yasindayim ve cocuk icin erken oldugunu düşünuyordummmm Simdi seni okuyunca kendime güldüm bir an
Daha yasin cok kucuk takilma boyle seylere ... kendini geliştirmeye bak bebeğinle ilgilen . Kisisel gelisimin birinco planda olsun.. pedagoji litaplari edin çocuğunun zihinsel ve sosyal gelisimine odaklan...
Bunlar o kadar bos seyler ki
Seni anliyorum ilk zamanlar bende sorunlar yasadim ama simdi umrumda bile degiller kv elti gorumce Allah a havale ettim ben esimle iyi miyim ona bakiyorum .... sana da tavsiye ederim daha mutlu olacaksin inan bana

Son düzenleyen: Moderatör:

Ayni dusunuyorum sizinle
Ilk basta bendr sorun yasamistim ama su an kv gotumce elti filan zerre kadar umrumda degiller....
Bi yerde denk gelirsem iki aa merhaba nasilsiniz ii gunler yapiyorum o kadar.. o da bayramda seyranda ..
Yaptijlari kotulukleri unutacagimi hic sanmazdim...

Üniversite sınavına giricektim bu sene hamile olunca gelecek seneye erteledim cnm ben bi uğraş arıyom bi nevi bide çocukları eşim ve ben çok seviyoruz.evwt tatlım erken evlilik için ama şöyle bi laf vardır hayırlı kısmet 1 kere gelir oda nezaman gelir belli olmaz ben çok şükür ailemin de istediği benimde istediğim bi evlilik yaptım zaten 2 çocuk tek düşünüyom ama bitanesini şimdi düşündüm arki gibi oluruz :)

Cnm sallaaaa onları hıc bı zaman memnun edemezsın sen yuvanda mutlu ol onlara vercegın en buyuk ceza bu bn 4 senelık evlıyım her hafta bı actıon o yuzden sallaaaaamıyı ogren yoksa sen yıpranırsın....

Evet cnm 1994 doğumluyum 18 yaşımda evlendim çok şükür mutlu bi evliliğim var ve hamileliğimde 6. Ayomdayım

maşallah... ne güzel küçük anne olacaksın...

çağırmamaları aslında iyi.. çok fazla yüzgöz onunca zaten canın sıkılacak. birde bebeğin doğduğunda torun görmek için sürekli gelecek gidecekler...

Yaşınız çok küçükmüş gerçekten. Ne gerek var ki kayınvalideyle görümceyle birlikte olmaya her saniye. Kendinize arkadaş çevresi oluşturmaya bakın. Yalnızlıktan sıkılmış gibi duruyorsunuz.

bence allahın bir nimeti karşınızdaki aile
sürekli çağırsalar, her gittikleri yere götürseler, zamanlı zamansız evine gelseler daha mı iyi olurdu
mesafeliler ne güzel
sen yalnızlıktan sıkılıyorsun ama bence içli dışlı olman gerekenler yaşıtların

Son düzenleme:

Yaa belkide hamilesin yorgun olursun,sıkılırsın,yatmak istersin diye seni zorlamak istemiyorlardır.İyi tarafından düşün.Kafana takacak şey mi bulamadın boşver yaa.İlk kez duyuyorum kayınvalidesi çağırmıyo diye üzülen.

Bence saygidan susmak cok sacma bişey.bi de zorla biryere sigmaya calismak zor arkadasim bosver.sen de onlari cagirma krndin git evine basja msfr cagir onlardan habersiz sana sorarlarsa sizden boyle gordum de bitsin.beni niye cagirmadiniz diye çıkışırsan degerin biter

Nimet gibi bir aile
Bırak uzak olsunlar
Kendine başka uğraşlar bul
Sürekli tepende olsalar daha mı iyi
Sende çek kendini, keyfine bak
Bebek geliyormuş zaten, kafanı dinle uzunca bir süre fırsatın olmayacak doğumdan sonra

Belki sen onlara yakın durmuyorsundurYa da anne beni de çağırın sıkılıyorum de.Yani aslında ilk gelin tek yenge bilmem ne bu kavramların bir anlamı yok.Hayat kayınvalide görümceden de ibaret değil.Ne kadar çok görüşürsen o kadar sıkıntı olur.Knedine bir çevre edin.Sen çağırmamalaını kafana bu kadar takıyorsan,çağırsalar en ufak bir lafta daha çok üzüleceksin.Eşinle mutlumusun,gerisi hikaye

Canim bence esin hakli bosver takma. Istenmedigin belli istenmedigin yerede gitme birseylerine de karisma sonra suclu sen olursun en iyisi mesafe koymak. Iyilik yaptikca insan kotuluk buluyor sonra kv ve gorumcen yuzunden esinle kotu olma mutlulugunu dusun kim ne yaparsa yapsin takma

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

anlıyorum ilgi istiyorsunuz hamilesiniz beni de aileden bir fert olarak görsünler istiyorsunuz ama ben anladım ki bu bir kv ve gelin arasında gerçekleşebilecek bir şey değil.yaşadım biliyorum.sizi bir kızlarıyla eş tutmalarını bırakın onların yarısı yerine koymazlar bu tip insanlar.eşinizle mutlu olmaya bakın kendinize çevre oluşturmaya çalışın çocuk gelişim kitapları okuyun bunlara önem verin.kendinizi bunlarla üzmeyin ve az önce bahsettiğim gerçeği kabullenin.gelin gelindir.

Nasıl ki burada gelinler kaynanalarının evlerine gelip gitmesinden, her misafirlerinde pat diye onun da gelmesinden, sık görüşmekten bıktıklarını söylüyolarsa, seninkiler de böyle düşünüyo olabilir. Oğlunun eşisin diye misafirliğe senle gitmek zorunda değil veya sohbetini sevmek zorunda değil.
Ki yaşında küçük napacaksın kaynananla ne güzel işte mesafeyi korumuşsunuz zoraki de olsa...
Ben yerinde olsam istenmediğim yere gitmem. Eşin de görüyodur illaki görmese bile sen dersin, anlatırsın durumu...

klavyen mi bozuk
yoksa türk değil misin sen
ya da
18 yaşında evlendiğine göre
fazla da okumamışsın
bu ne cümle düşüklükleri böyle.. burda herkez okuyo biraz özenseniz...

klavyen mi bozuk
yoksa türk değil misin sen
ya da
18 yaşında evlendiğine göre
fazla da okumamışsın
bu ne cümle düşüklükleri böyle.. burda herkez okuyo biraz özenseniz...

Türkçem zayıf özür dilerim bu yazıyıda arkadaşıma yazdırdım umarım anlamışsınızdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…