- 17 Kasım 2011
- 6.645
- 547
- 148
- Konu Sahibi UsLaNmAm_GS
-
Cnm hafta 1 gidiyorum bana diolar özletin kendini berelerdesin ama boş lak lak istenmediğim yere bende gitmem ama kayınvalidem sonuçta sürekli anneme gitsem eşim benim anneme nie gitmiyor demezsi üzülmezmi sonuşta birbirimizin yüzüne bakıyoruz sert konuşup saygısızlık edip gözlerinde kararmak istemem bugünün yarınıda var sen evli değilsin galiba
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet cnm 1994 doğumluyum 18 yaşımda evlendim çok şükür mutlu bi evliliğim var ve hamileliğimde 6. Ayomdayım
ben 4 yıllık evliyim bi de 4 aylık oğlum var...
kayınvalidem ve kayınpederim yok benim o yüzden tam anlamıyorum belki..
yanlış anlaşılmak istemem..
niyetim seni kırmak değil...
ama işte bu kadar içlerinde olmak istemene şaşırdım...
madem aranız iyi açık açık söyle yada eşin söylesin...
bana sorarsan hiiç takma sormana bile gerek yok ama işte madem sıkıyo canını bu durum bi konuşun...
Cnm ben dedikodudan nefret ederim gittikleri misafirler de beni tanır severler o yüzden çağırıyorlar sanki bana yabancı gözüyle bakıyorlar ne yapsak haberi olmasın der gibi kayınvalidemin kızları babalarından gizli çıkıyorlar dışarı yani ben kaç defa yakaladım ama hiç bahsetmedim bile onların sorunu dedim geçtim ben kimsenin sorunlarına karışmam beni bağlamadığı sürece ve çok sesizimdir onları çözemedim gitti çevremiz beni ailemi çok iyi tanır ve sever sanki kıskançlık seziyorum onlar gittikleri yerde ön planda olsun Diemi öyle yapıyorlar die düşünüyom
olabilir canım ama boşver kafaya takma. kimisininkilerde çok baskı yapıyor o yüzden takma kafaya. kafan rahat eder en azından
Vay be çalışıyorsun herhalde ???
Bende 25 imde evlendim bir yil oldu 26 yasindayim ve cocuk icin erken oldugunu düşünuyorumSimdi seni okuyunca kendime güldüm bir an
Daha yasin cok kucuk takilma boyle seylere ... kendini geliştirmeye bak bebeğinle ilgilen . Kisisel gelisimin birinco planda olsun.. pedagoji litaplari edin çocuğunun zihinsel ve sosyal gelisimine odaklan...
Bunlar o kadar bos seyler ki
Seni anliyorum ilk zamanlar bende sorunlar yasadim ama simdi umrumda bile degiller kv elti gorumce Allah a havale ettim ben esimle iyi miyim ona bakiyorum .... sana da tavsiye ederim daha mutlu olacaksin inan bana
Evet cnm 1994 doğumluyum 18 yaşımda evlendim çok şükür mutlu bi evliliğim var ve hamileliğimde 6. Ayomdayım
Söyledim dedi misafirliğe gittik dedi bie gelin gelmedi keşke onuda getirseydiniz bide annemde yanımdaydı söylerken annem dedi haber verseydiniz gelirdi dedi ne bileyim kalabalıktı rahatsız olur die çağırmadım bahane uydurdu bugun açıkça söyleyecem onlara
Merhaba arkadaşlar 11 aydır evliyam gerçektende insanlar dışardan göründüğü gibi değil kayınvalidem aile apartmanında oturuyo eltileriyle beraber ama sadece 1 tane eltisiyle samimi konuya gelirsek kayın validemler ne yaparlarsa benden gizli yapıyorlar misafirliğe bile yani demek istediğim ben tek ilk gelinim beni çağırmaları haberdar etmeleri gerekli çünkü bizde böyle bazen gîttinleri evin sahibi soruyo diyor gelini nie getirmediniz bazıları gelirken gelini getirin diyorlar ama boş bana söyleyen yok alışverişe falan gittiğimde görümcemide götürüyom büyük görümcemi arıyom biihtiyacın varmı die onlar gittimi gizli gidip geliyorlar büyük görümcem bana karşı ineleyici laflar kullanıyor arada ben saygımdan susuyorum küçük görümcemin nişanı oldu kuaföre gîttik kızlarla sonra görümcem stüdyoya giderken en küçük görümcemi damadın kız kardeşini aradı gizliden aşağı inin stüdyoya gidicez dedi ve kayın validemin eltisinin oğlunu kızını yanında götürdü benim burda sinir olduğum ben yengesiyim beni çağırmaları gerekirdi ama haber vermediler ama sorucam Dicektim ben yabancımıydım benden başka herkezi götürsün 1 tane yengen var yinede çağırmadın diye .kayınvalideme haftada 2 veya 3 defa gidiyorum küçük görümcem surat asıyor eşimde yemek vakti geliyor yemek yiyip çıkıyor kayın valideme gittikmî akşam yemeğini orda yiyoruz kayın validem sesiz bana karışmaz ama herşeyi gizli yapıyorlar Eşim geldimi suratları gülüyor bana ilgi gösteriyorlar eşim gidince yine aynı sanki ven orda yolmuşum gibi ve habire o eltisiyle iç içe ya napıcağımı şaşırdım ne yapmalıyım da beni herşeye katmalarını sağlayabilirim ? Eşim boşver takma diyor ama bu durum beni üzüyor takmamazlık yaparıyorum diyorum boşver onları umursama diyor :18:
klavyen mi bozuk
yoksa türk değil misin sen
ya da
18 yaşında evlendiğine göre
fazla da okumamışsın
bu ne cümle düşüklükleri böyle.. burda herkez okuyo biraz özenseniz...
klavyen mi bozuk
yoksa türk değil misin sen
ya da
18 yaşında evlendiğine göre
fazla da okumamışsın
bu ne cümle düşüklükleri böyle.. burda herkez okuyo biraz özenseniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?