Erkek İnfertilitesi yardımcı olun kızlar ürolog doktoru hk.

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

angels26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2013
70
42
53
35
kızlar bursada mete kilciler üroloji doktoruna daha önce eşini götüren var mı? varikosel için gidicez .kaan aydosa da randevu aldık fakat nisan ayına verdi o zamana kadar bi doktora daha gidelim dedik. biraz araştırdım.bursada bu doktoru buldum. yada başka doktor tavsiyesi???

kızlar bursada mete kilciler üroloji doktoruna daha önce eşini götüren var mı? varikosel için gidicez .kaan aydosa da randevu aldık fakat nisan ayına verdi o zamana kadar bi doktora daha gidelim dedik. biraz araştırdım.bursada bu doktoru buldum. yada başka doktor tavsiyesi???
canım gecmiş olsun varikosel için herhangi bi üroloji doktoruna götürebilirsin.kaan hoca genelde azospermli hastalar için uzman varikosel için gitme ona derim.hastalığınız ney acaba

canım bende sorun yok eşimde varikosel var. askerdeyken bir kere ameliyat olmuş şimdi tekrar ameliyat olsa mı bilemiyoruz . kadın doğumcu olmasın dedi ameliyat ürolog da olsun dedi kararsız kaldık :KK43:

bunun için kaan hocaya gitmene gerek yok ben varikoseli pek bilmiyorum bununda dereceleri var galiba üroloji doktoruna gidin o gerekeni söyler bebeğin mi olmuyo sebeb varikosel mi

evet cnm 8 aydır falan bebek için deniyoruz. daha öncede eşim varikoselden ameliyat olduğu için bir üroloğa gitti. o da direkt tüp bebek yapın demiş. 3-4 ay sonra başka bir doktora gittik. o da ameliyat dedi. varikoselin derecesini bilmiyorum ama morfolojisi düşük ve ileri hızlı sperm sayısı sıfır :(

evet cnm 8 aydır falan bebek için deniyoruz. daha öncede eşim varikoselden ameliyat olduğu için bir üroloğa gitti. o da direkt tüp bebek yapın demiş. 3-4 ay sonra başka bir doktora gittik. o da ameliyat dedi. varikoselin derecesini bilmiyorum ama morfolojisi düşük ve ileri hızlı sperm sayısı sıfır :KK43:
bence aşılcak sorunlar ne tüp bebeği hemen azospermliler buraya sayfasından yaz arkadaşlar yarımcı olurlar kaan hocaya msj yaz internet sitesinden soru mesaj bölümü var orayı doldur yaz herşeyini hoca cevap yazarsana canım ümitsziliğe kapılma hemen bu pek bi sorun değil bizimkine göre biz azo luyuz canım

canım allah hepimizin yardımcısı olsun... çok zor bir süreçten geçiyoruz hepimiz. ne yapacağımı bilemiyorum ne duysam eşime veriyorum yediriyorum içiriyorum .çaresizlik çok zormuş. kaan hocaya da bugün mail attım inş cevap yazar.

canım allah hepimizin yardımcısı olsun... çok zor bir süreçten geçiyoruz hepimiz. ne yapacağımı bilemiyorum ne duysam eşime veriyorum yediriyorum içiriyorum .çaresizlik çok zormuş. kaan hocaya da bugün mail attım inş cevap yazar.
nohut kürü yap 21gün canım oda iyi sperm için keçiboynuza da iyide oda fsh hormonunu yükseltiyo bazı kişilerde.ısırgan çayı iç haa bide çakşır suyu al sabahları içir oda çok iyi ben kullanıyorum onu

tatlım keçiboynuzu kürünü 3 ay yaptık şimdi kestik onu. çakşıra başladı yeni. ısırgan otu aldım yeni onun çayını da yapıcam ama adamı zehirlicem diye korkuyorum. ısırgan çayını hergün mü içsin sen nasıl veriyosun cnm?

tatlım keçiboynuzu kürünü 3 ay yaptık şimdi kestik onu. çakşıra başladı yeni. ısırgan otu aldım yeni onun çayını da yapıcam ama adamı zehirlicem diye korkuyorum. ısırgan çayını hergün mü içsin sen nasıl veriyosun cnm?
ben gün aşırı veriyorum.zehirlenmezler ne güzel bizede öle yararlı bitkileri hazırlayıp içiren olsa ne güzel önlerine geliyo hazır bazen bile içmiyo beni sinir ediyo allaha şükür bu zamana kadar hasta felan olmadı bitkilerden işte destek alıyolar.sadece yakında hangi bitki agaçı açsam diyo bende diyom biraz pahalı bi bitki olsun diyip gırgıra veriyoruz.gülüyoruz.

canım bizde aynı şekilde yakında bir aktar dükkanı açalım diyoruz :) şaka bir yana benimkine verirsem içiyo. hayırlısıyla tez zamanda sağlıklı, aklı fikri yerinde, eli ayağı düzgün, hayırlı evlat sahibi oluruz inşşş amiinn

canım bizde aynı şekilde yakında bir aktar dükkanı açalım diyoruz :) şaka bir yana benimkine verirsem içiyo. hayırlısıyla tez zamanda sağlıklı, aklı fikri yerinde, eli ayağı düzgün, hayırlı evlat sahibi oluruz inşşş amiinn
inşallah canım inşallah rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın.ben hep diyorum ki hayırlıysa nasip etsin rabbim hayırsız olcaksa nasip etmesin diyorum.

Back
X