Yardımcı olun lütfen arkadaşlar

ela__

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
25
3
3
Arkadaşlar hamilelikte kabızlık sorunu yaşayanlar var mı ben gibi. muhakkak vardır.iki hafta önce ishaldim şimdi ise tam tersi , yardım edin nasıl geçer bu :( bende hemoridde çıkmıştı yaklaşık 1 sene oldu, onuda tetikliyor . yardımcı olur musun ne yapmalıyım ? birde ben patlican kürü yapmıştım hamile kalmadan önce , hemorid için . o zaman beni rahatlatmıştı. şimdi tekrar patlıcan kürü yapsam bu hamilelikte uygun olur mu , hamileliğim daha yeni ,yani bi zararı olmaz değil mi? bi fikrinizi alayım dedim, şimdiden teşeşkkür ederim hepinize.

Arkadaşlar hamilelikte kabızlık sorunu yaşayanlar var mı ben gibi. muhakkak vardır.iki hafta önce ishaldim şimdi ise tam tersi , yardım edin nasıl geçer bu :( bende hemoridde çıkmıştı yaklaşık 1 sene oldu, onuda tetikliyor . yardımcı olur musun ne yapmalıyım ? birde ben patlican kürü yapmıştım hamile kalmadan önce , hemorid için . o zaman beni rahatlatmıştı. şimdi tekrar patlıcan kürü yapsam bu hamilelikte uygun olur mu , hamileliğim daha yeni ,yani bi zararı olmaz değil mi? bi fikrinizi alayım dedim, şimdiden teşeşkkür ederim hepinize.
aynı sorunu yasadım ve benı kotu eden folıc asıttı benım folık asıde duyarlılıgım varmıs hem kabız oldum hem ürtiker oldum hemde reflü oldum.ayrıca ayaklarımda bır rahatsızlık olarak bas gosterdı bununn sayesınde anladık

doktorlr kabızlık yapar deyıp umursamıyorlar ama ılerısı baska sorunlar cıkarıyor ıste.resmem kanamalı tuvalet yapıyordum.Dum dıyorum cunku bebegımı bugun kaybettım ve hersey normale dondu br anda...

soguk sut ıyı gelıyordu yumusak cıkarıyordu tuvalete ama o da gaz yapıyrodu bende zaten reflu oldugum ıcın.

aynı sorunu yasadım ve benı kotu eden folıc asıttı benım folık asıde duyarlılıgım varmıs hem kabız oldum hem ürtiker oldum hemde reflü oldum.ayrıca ayaklarımda bır rahatsızlık olarak bas gosterdı bununn sayesınde anladık

doktorlr kabızlık yapar deyıp umursamıyorlar ama ılerısı baska sorunlar cıkarıyor ıste.resmem kanamalı tuvalet yapıyordum.Dum dıyorum cunku bebegımı bugun kaybettım ve hersey normale dondu br anda...

soguk sut ıyı gelıyordu yumusak cıkarıyordu tuvalete ama o da gaz yapıyrodu bende zaten reflu oldugum ıcın.

Çok üzüldüm :(( canım benim seni çok iyi anlıyorum ,bende öncesinde düşük yaşadım , ve şuanki duygularını bende yaşadım ve çok zorlandım , yani seni çok iyi anlıyorum ,üzülme nolur, Mevlam herşeyin hayırlısını versin.Allahım kimseye o kötü duyguyu yaşatmasın . Herkesin bebeğini korusun. Allahım en kısa zamanda hamile olmayı nasip etsin sana tekrardan.
Buarada süt tavsiyeni uygulayacam sağolasın.

Son düzenleme:
Çok üzüldüm :(( canım benim seni çok iyi anlıyorum ,bende öncesinde düşük yaşadım , ve şuanki duygularını bende yaşadım ve çok zorlandım , yani seni çok iyi anlıyorum ,üzülme nolur, Mevlam herşeyin hayırlısını versin. Allahım en kısa zamanda hamile olmayı nasip etsin sana tekrardan.
Buarada süt tavsiyeni uygulayacam sağolasın.
rica ederim bu benım ıkı yılda ıkıncı dusugum .Iyı bır yer bulmam lazım sanırım Allah senınde yar ve yardımcın olsun yarın ıcın dua etmeyı unutmayın bana da

Allah'a emanet olun

rica ederim bu benım ıkı yılda ıkıncı dusugum .Iyı bır yer bulmam lazım sanırım Allah senınde yar ve yardımcın olsun yarın ıcın dua etmeyı unutmayın bana da

Allah'a emanet olun
Seninde Allah yar ve yardımcın olsun. Herşey gönlünce olsun , çok dua edecem sana .
sende Allaha emanet ol.

Son düzenleme:
Seninde Allah yar ve yardımcın olsun. Herşey gönlünce olsun , çok dua edecem sana .
sende Allaha emanet ol.
canım bır de ıcecegın sut günlük şişe süt olsun onlar kokmuyor ve daha saglıklı.ben sutu sevmedıgım halde bır sıseyı anında sıkıntısız bıtırebıldım.
Yanlız havalar sıcak bu yuzden son kullanma tarıhıyle aldıgın gun aynı olmasın benım bıkac kez basıma geldı ..aldıgın sutun tarıhı bır ıkı gun sonra son kullanma tarıhı olmasına dıkkat et zaten sutler gunluk sıse sut oldugundan oyle cok uzun miadı olmuyor bu yuzden dıyelım bugun aldıgın sutun son kullanma tarıhı kapakta ıkı gun sonrası yanı 13 agustos yazsın en azından.

sağol canım . buarada normal günlük süte bakaraktan hazır sütlerin hiç bi faydası yok diye duydum. ama günlük köy sütü nerde bulalım biz. bu konuda bilgin var mı canım .

sağol canım . buarada normal günlük süte bakaraktan hazır sütlerin hiç bi faydası yok diye duydum. ama günlük köy sütü nerde bulalım biz. bu konuda bilgin var mı canım .
ben o dedıgını bulmustum organık pazarda emınonunde ama o bana koktu cok rahatsız oldum kullanmadım arkdasımın cocuguna verdım ıcsın zıyan olmasın dıye..obur turlu sıse gunluk sut faydadan cok ben rahat tuvalaet yapmak adına ıctıgım ıcın ve kokusundan rahatsızlık duymayıp rahatca sıseyı anında bıtırebıldıgım ıcın şişe süt tercih ettim.Zaten sogukken faydası var bu arada bılgın olsun...
bazı semtlerde organık pazarlarda satılıyor bırde catalca taraflarında köylerde koyluler satıyormus

ben o dedıgını bulmustum organık pazarda emınonunde ama o bana koktu cok rahatsız oldum kullanmadım arkdasımın cocuguna verdım ıcsın zıyan olmasın dıye..obur turlu sıse gunluk sut faydadan cok ben rahat tuvalaet yapmak adına ıctıgım ıcın ve kokusundan rahatsızlık duymayıp rahatca sıseyı anında bıtırebıldıgım ıcın şişe süt tercih ettim.Zaten sogukken faydası var bu arada bılgın olsun...
bazı semtlerde organık pazarlarda satılıyor bırde catalca taraflarında köylerde koyluler satıyormus
anladım canım . ama ben biraz titizim ne bileyim herkesten alamıyorum , epey bi seçiciyim yani . neyse artık buluruz bakalım bir yerlerden :)

Kabız olan arkadaşlara nacizane bir bilgi aktaracağım. Bilgiyi Dr. Ümit Aktaş'tan aldım. Uyguluyorum faydasını gördüm. Sizde deneyin...

Bol lifli beslenin (Sebze meyve ve kuru baklagil)
Zeytinyağı tüketin
Her gün bir armut yiyin
Kuru kayısı - Kuru incir tüketin
Bol su için

Ve hepsinden önemlisi, tuvalet ihtiyacın olmasa bile her sabah kahvaltıdan sonra 10 dak. tuvalete oturacaksın...
Barsakları yeniden terbiye etmek için bu çok ama çok önemli bir ayrıntı... çoğu insan tuvaletim yok ne oturacağım, otur otur bacaklarım ağrıyor diye şikayet eder AMA en önemlisi de bu... Mutlaka 10 dk WC de oturun, elinize Telefonunuzu alın http://www.kadinlarkulubu.com/ adresine girin veya face de takılın zaten zaman geçecektir. Bunu mutlaka yapın... Çok geçmiş olsun...

Back
X