Kisiligi tam oturmamis ve herkesin lafi ile hareket eden bir cocuk sevgiliye sahipsin.
Okudugum kadari ile 4 bes defa ayrilmis ve sürekli senden acik kapi buldugu icin,nasil olsa bu beni kabul eder düsüncesi ile geri dönüsler yapmis....
Zaten sunu düsün sana hep gerekce olarak ailem istemiyor demis,
Egerki aile lafi ile yola cikan bir insan ise ileride daha cok sorunlar yasayacaksin.
Simdi icinde bulundugun durumu cok iyi anliyorum ama sabredeceksin ve agirligini koy biraz..Sen kimsenin ugrak noktasi olma,her gidisinde dönmesi icin acik kapi birakma.
Onurunu düsün,ileride kazanacaklarin belki suanki kaybettiklerinden daha cok sey verecek sana...Biraz canin yanacak onu özlerken,her daim onun aramasini sana dönmesini bekleyeceksin ama canim nereye kadar?
Ne malum bu gelisinde tekrar gitmeyecegi?
Halbuki gidisler gelislerden daha cok can yakiyor farkinda degil...
Ararda tekrar dönmek isterse agirligini koy ve deki ben senin her gidisinde tekrar dönmen icin ugrak kapin degilim...Bu gelisin bir gidisi olacaksa birak canim acisada zamanla gecer acisi...Sabret canim ve emin ol su aglamalara,su yakinmalara degmeyecegini kendi gözlerinle göreceksin..
Suan bir bosluktasin ve o boslugu ancak ve ancak tek onun dolduracagini düsünüyorsun biliyorum ama nereye kadar sürecek bu gelisler bu gidisler..