• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımcı olun lütfen çok mutsuzum..

elifatih61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2009
6
0
86
42
İstanbul
20 yaşımda evlendim 3 yıl sürdü ayrılmak zorunda kaldım.. ayrıldığım zamanlarda biriyle tanıştım çok sevdim tüm benliğimle benden 3 yaş küçüktü nette tanıştık bendne çok uzaktaydı 15 ay askerliğini bekleidm yüzünü görmeden.. ablasıyla tanıştırdı önce yavaş yavaş ailesinin içine sokmaya çalışıyordu babası duyunca şiddetle karşı geldi askerden geldiğinin 3 günü ayrıldı benden.. dayanamadı 1 ay sonra aradı barıştık herşey güzel giderken kafası karıştı sanırım geçen ramazanda gene ayrıldı benden o sıralarda bu siteye üye oldum.. sonra gene dayanamadı 3 hafta sonra aradı gene barıştık bu sefer herşey daha güzel gitmeye başladı benim için istanbula geliyordu ben onun için trabzona herşey güzeldi bu ramazanın ilk günü bir anda gene ayrıldı benden olmuycak ailem istemiyor falan diye sebepsiz yani :( 2 hafta sonra dayanamadı aradı gene barıştım aradan daha iki ay geçmemiştiki bu sefer gene ayrıldı 5 gündür ayrıyız çok özleidm onu.. :( belki kızacaksınız ama elimde değil inanılmaz çok sevdim gurur yapmadım çok paralar harcadım kendimden çok ödün verdim.. onu düşünemediğim tek saniye bile yok bu sefer kararlı olduğunu biliyorum bana bir daha dönmiycek onu çok özleidm ne yapsamda unutsam :((

sence neden bir ayrılıp bir barışıyor? bence ikinci bir sevgilis var. onla izler bozulunca ondan ayrılıp sana dönüyo sonra onu canı isteyince senden ayrılıp ona gidiyor. kesinlikle barışma biraz gururun varsa. zaten babası şiddetle karşı çıkımışsa bikere evlilikle bitmez bu iş. seninle görüştüğünü gizliyordur ailesinden. 1000 tane yalanı vardır onun. sonra kafanı taşlara vurmak istemiyosan arkana bakmadan kaç

Mantıklı düşün tek sevgi neye yeterki
istenmeyen bir gelin olmak sevgini yüreğini parçalar
kötü bir tecrübe yaşamışsın bence biraz bundan örnek al
seni seven biri mutlaka karşına çıkar
mutlu olman dileğiyle

ee buda ayrıl barış ayrıl barışş iyice çıkmaza dönmüş ve lütfen kızma yanlışa nlama tatlım fakatt bu kişi seni kullanmış gibime geldi hem madden ham manen..Bece ne istediğini bilmeyen kendi ayakları üstünde durmayan bir insandan ve ayrıl barış ayrıl barış ilişki sürdüren kişiden lütfe uzak dur derim sana

Kisiligi tam oturmamis ve herkesin lafi ile hareket eden bir cocuk sevgiliye sahipsin.
Okudugum kadari ile 4 bes defa ayrilmis ve sürekli senden acik kapi buldugu icin,nasil olsa bu beni kabul eder düsüncesi ile geri dönüsler yapmis....

Zaten sunu düsün sana hep gerekce olarak ailem istemiyor demis,
Egerki aile lafi ile yola cikan bir insan ise ileride daha cok sorunlar yasayacaksin.
Simdi icinde bulundugun durumu cok iyi anliyorum ama sabredeceksin ve agirligini koy biraz..Sen kimsenin ugrak noktasi olma,her gidisinde dönmesi icin acik kapi birakma.
Onurunu düsün,ileride kazanacaklarin belki suanki kaybettiklerinden daha cok sey verecek sana...Biraz canin yanacak onu özlerken,her daim onun aramasini sana dönmesini bekleyeceksin ama canim nereye kadar?
Ne malum bu gelisinde tekrar gitmeyecegi?

Halbuki gidisler gelislerden daha cok can yakiyor farkinda degil...
Ararda tekrar dönmek isterse agirligini koy ve deki ben senin her gidisinde tekrar dönmen icin ugrak kapin degilim...Bu gelisin bir gidisi olacaksa birak canim acisada zamanla gecer acisi...Sabret canim ve emin ol su aglamalara,su yakinmalara degmeyecegini kendi gözlerinle göreceksin..
Suan bir bosluktasin ve o boslugu ancak ve ancak tek onun dolduracagini düsünüyorsun biliyorum ama nereye kadar sürecek bu gelisler bu gidisler..

Tam dört defa sizi yüzüstü bırakmış birine, tekrar barışmak isterse de geri dönmeyin bence. Belli ki olgunlaşmamış daha, ne istediğini bilmiyor.

devamlı ayrıl barış..çoçu oyuncagı degil bence....
ve sizinki istedgi zaman dönüo istemedigi zaman gelio..
bence silin size hayır gelmez...
zamana bırakın önünüzdeki gunlere bakın

kangren olmuş bir ilişki
eski evliliğiniz de eminim sizi çok yıpratmıştır
şimdi neden aynı şeyleri yaşatıyorsunuz ki kendinize
biraz kendinizi düşünün hiçkimse vazgeçilmez değildir
bence tekrar dönse bile affetmeyin önünüze bakın

Hepinize çok teşekkür ederim. Ona geri dönmeyi zten düşünmüyorum. Sadece dertleşmek istediğim için ve tavsiyelerinizi beklediğim için yazdım. Şuan gerçekten bir boşluktayım. Umarım zaman çabuk geçer de iyi olurum. :1hug:

Back
X