- Konu Sahibi elifatih61
20 yaşımda evlendim 3 yıl sürdü ayrılmak zorunda kaldım.. ayrıldığım zamanlarda biriyle tanıştım çok sevdim tüm benliğimle benden 3 yaş küçüktü nette tanıştık bendne çok uzaktaydı 15 ay askerliğini bekleidm yüzünü görmeden.. ablasıyla tanıştırdı önce yavaş yavaş ailesinin içine sokmaya çalışıyordu babası duyunca şiddetle karşı geldi askerden geldiğinin 3 günü ayrıldı benden.. dayanamadı 1 ay sonra aradı barıştık herşey güzel giderken kafası karıştı sanırım geçen ramazanda gene ayrıldı benden o sıralarda bu siteye üye oldum.. sonra gene dayanamadı 3 hafta sonra aradı gene barıştık bu sefer herşey daha güzel gitmeye başladı benim için istanbula geliyordu ben onun için trabzona herşey güzeldi bu ramazanın ilk günü bir anda gene ayrıldı benden olmuycak ailem istemiyor falan diye sebepsiz yani
2 hafta sonra dayanamadı aradı gene barıştım aradan daha iki ay geçmemiştiki bu sefer gene ayrıldı 5 gündür ayrıyız çok özleidm onu..
belki kızacaksınız ama elimde değil inanılmaz çok sevdim gurur yapmadım çok paralar harcadım kendimden çok ödün verdim.. onu düşünemediğim tek saniye bile yok bu sefer kararlı olduğunu biliyorum bana bir daha dönmiycek onu çok özleidm ne yapsamda unutsam
(