- 2 Haziran 2021
- 79
- 6
- 3
- 34
- Konu Sahibi gozdesoganli
merhabalar 2 ay oldu işe başlayalı, inanılmaz yoğun bir sektör beyaz yakayım fakat yönetici kadrosunda değilim. Öyle olmama rağmen günde 4-5 tane toplantım oluyor ve aynı zamanda üretim içinde teknik bişeyler yapmam gerekiyor. Şehir dışı durumları çıkıyor ve çok çok akıcı İngilizce laızm oluyor o kadar da iyi deil İngilizcem ama sorun olmaz demişlerdi , O kadar yoğun bir iş yeri ki böyle olacağını bilseydim hayatta başlamazdım. Bu arada kendi bölümüm ile alakalı daha serbest bi yerlerde de çalışabilirim tabiki maaşta ona göre olacak. Ama şuan maaşı gözüm görmüyor.
o kadar moralim bozuk ki her gün işe zorla gidiyorum maaş aldım harcayasım bile yok. Kendi bölümümle ilgili başka sabit bi iş bulursam geçmeyi düşünüyorum.
Sizce ne yapayım kararı nasıl vermeliyim.. aslında şuan bırakasım var işi aşırı yorucu yoğun
o kadar moralim bozuk ki her gün işe zorla gidiyorum maaş aldım harcayasım bile yok. Kendi bölümümle ilgili başka sabit bi iş bulursam geçmeyi düşünüyorum.
Sizce ne yapayım kararı nasıl vermeliyim.. aslında şuan bırakasım var işi aşırı yorucu yoğun