Yardımcı olun lütfen..

gozdesoganli

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2021
79
6
3
34
merhabalar 2 ay oldu işe başlayalı, inanılmaz yoğun bir sektör beyaz yakayım fakat yönetici kadrosunda değilim. Öyle olmama rağmen günde 4-5 tane toplantım oluyor ve aynı zamanda üretim içinde teknik bişeyler yapmam gerekiyor. Şehir dışı durumları çıkıyor ve çok çok akıcı İngilizce laızm oluyor o kadar da iyi deil İngilizcem ama sorun olmaz demişlerdi , O kadar yoğun bir iş yeri ki böyle olacağını bilseydim hayatta başlamazdım. Bu arada kendi bölümüm ile alakalı daha serbest bi yerlerde de çalışabilirim tabiki maaşta ona göre olacak. Ama şuan maaşı gözüm görmüyor.

o kadar moralim bozuk ki her gün işe zorla gidiyorum maaş aldım harcayasım bile yok. Kendi bölümümle ilgili başka sabit bi iş bulursam geçmeyi düşünüyorum.
Sizce ne yapayım kararı nasıl vermeliyim.. aslında şuan bırakasım var işi aşırı yorucu yoğun😣

İş ne maaş ne

Yani toplantı vs normal olan bir alan olabilir

Günde 10 saat çalışıp tuvalete girmek lüks olduğu zamanlar da yaşadım kahve keyfi yaptığım zamanlar da

Bence 2 ay kısa süre, evde olunca insan atıllaşıyor da, bir süre sonra işe alışınca, çalışma şartları da oturabilir

merhabalar 2 ay oldu işe başlayalı, inanılmaz yoğun bir sektör beyaz yakayım fakat yönetici kadrosunda değilim. Öyle olmama rağmen günde 4-5 tane toplantım oluyor ve aynı zamanda üretim içinde teknik bişeyler yapmam gerekiyor. Şehir dışı durumları çıkıyor ve çok çok akıcı İngilizce laızm oluyor o kadar da iyi deil İngilizcem ama sorun olmaz demişlerdi , O kadar yoğun bir iş yeri ki böyle olacağını bilseydim hayatta başlamazdım. Bu arada kendi bölümüm ile alakalı daha serbest bi yerlerde de çalışabilirim tabiki maaşta ona göre olacak. Ama şuan maaşı gözüm görmüyor.

o kadar moralim bozuk ki her gün işe zorla gidiyorum maaş aldım harcayasım bile yok. Kendi bölümümle ilgili başka sabit bi iş bulursam geçmeyi düşünüyorum.
Sizce ne yapayım kararı nasıl vermeliyim.. aslında şuan bırakasım var işi aşırı yorucu yoğun😣
Eğer yukselebileceginiz bir yerse devam edin,zamanla tempoya ayak uydurabilirsiniz belki.daha sonra konumunuza göre iş yükü de azalabilir.
Baktınız olmadı başka işe geçin bence

Acele etme şu pandemi ortamında iş bulabilmen bile büyük şans ..biraz otursun duzenib iş ortamına insanlara alış daha kolay gelecektir eminim...birazda hantallasildi karantina döneminde insan otura otura ...yok illa çıkacak diyorsan iş bul öyle çık

İş hayatına yeni atıldıysanız zaten ilk bir yıl en zor zaman. Hangi iş olursa olsun alışana kadar zorlanacaksınız. Başka iş bulmadan ayrılmayın bence binlerce kişi işten çıkarılıyor

Başka bi iş bulmalısın niye eziyet ediyosun ki kendine

Eğer yukselebileceginiz bir yerse devam edin,zamanla tempoya ayak uydurabilirsiniz belki.daha sonra konumunuza göre iş yükü de azalabilir.
Baktınız olmadı başka işe geçin bence
Yükselebilirim belki ama full stres ne kadar çekebilirim bu stresi bilmiyorum ama kafama koydum başka iş denk gelirse değiştireceğim

İş ne maaş ne

Yani toplantı vs normal olan bir alan olabilir

Günde 10 saat çalışıp tuvalete girmek lüks olduğu zamanlar da yaşadım kahve keyfi yaptığım zamanlar da

Bence 2 ay kısa süre, evde olunca insan atıllaşıyor da, bir süre sonra işe alışınca, çalışma şartları da oturabilir
İş ürün geliştirme, maaş 5 küsürlerde
Çalışma şartları belki oturur ama sürekli toplantı sürekli şirket dışı işler kafam nasıl dayanır bilmiyorum

İş ürün geliştirme, maaş 5 küsürlerde
Çalışma şartları belki oturur ama sürekli toplantı sürekli şirket dışı işler kafam nasıl dayanır bilmiyorum

Mühendis misiniz tekniker misiniz

İşiniz bana yabancı bu tarz işlerde çalışanlar daha iyi yardımcı olur

Ama ben genel iş hayatına dair yazayım

Geçen bir başka konuya yazdım, ilk iş yılımda, akşam 8-9 da çıkardım işten ya da eve iş getirirdim

Sonra pratik kazanıp işime hakim oldum ve daha fazla işi daha kısa sürede yaptım

Bir de işe yeni birisi geldiğinde toplantı vs artar, yeni çalışana yönelik bunu üst ekine göster de yap ortamı oluşur ama işinizde iyi olduğunuz ortaya çıktığında toplantılar vs azalır, iş daha sizin gözetiminizde ilerler

Bir de her yerin bir kurum kültürü vardır buna uyum sağlamanız için bir süre fazla bunaltıcı bir denetim mekanizması olabilir sonra o denetim geriler, daha işe odaklı olur idari iş gibi görünen angarya gibi görülen alandan uzaklaşıp teknik alana yani işinize odaklanabilirsiniz

El alem ne der vs önemli değil ama bence bir süre daha alışmaya çalışmak bu arada da yeni iş araştırmak iyi gelebilir

İlk yıl, hatta 2-3 sene isin butun inceliklerini öğrenene ve hizlanana drk butun isler cok yorucu olur. Eger henüz yeterince hizlanamadiginiz ve acemilik sebebiyle bu kadar yorucuysa sabretmenizde fayda var. Ama tüm iş hayatınız boyunca ayni yoğunlukta geçecek ve siz buna katlanamayacaksanız, başka rahat ise girdiğinizde eksilecek maaş miktarı sizin için önemli değilse başka bir iş bulup çıkabilirsiniz. Ama benim görüşüm yoğun iş hayatının size tecrübe katkısının çok büyük olacağı yönünde.

Back
X