Varsa çıkar diye düşünüyorum . Geç döllenme yoksa tabi. Yumurtlama takip ettin mi?hayır yapmadım 1 hafta bekleyin diyor arkadaşlarım sizlerle de paylaşmak istedim Rizeli- 53 çıkar mı diye umudum kırılırsa
Cnm benim 3 gün gecince test yaptim silik cikti varsa seninde cikar herhaldehayır yapmadım 1 hafta bekleyin diyor arkadaşlarım sizlerle de paylaşmak istedim Rizeli- 53 çıkar mı diye umudum kırılırsa
Şuan varsa silikte olsa cıkabilir ama bikaç gün daha bekle idrar testi için. Gebelik ve adet belirtileri birbirine cok yakın. Kan verirsen kesin sonuc alırsın amakızlar adetim iki gün gecikti normalde 2 3 gün önceden gelir göğüslerim şiş ve ağrılı sol kasığımda da sancı gibi birşey var bugün. sizce hamile miyim?7 aylık evliyim.çok istiyorummm :-(
Insaallah cnmMarjinal0408 womennn Rizeli-53 teşekkürler beklemek sabır işi hafif baş dönmeleri de başladı umarım hamileyimdir :-(
Bence bi test yap . için rahat etsin en azındanInsaallah cnm
Cnm ben konu sahibi değilim karıştırdın galiba :)))Bence bi test yap . için rahat etsin en azından
Bence hamile miyim belirti mi başım mı döndü midem mi bulandı demek daha stresli iş. Test yap 3 liralık testlerden. Kurtul. Daha 7 aylık evlisin . Olur inşlhMarjinal0408 womennn Rizeli-53 teşekkürler beklemek sabır işi hafif baş dönmeleri de başladı umarım hamileyimdir :-(
Niye geriliyorsun bacım . Allah damada evlat nasip edecek inşlh. Tatlı telaşTeşekürler herkese test yapayım bence de duramıyorum.zaten aşırı gerildim :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?