Konuşmadan anlamıyor .Normal eleştirdiğm şey bile kavgaya dönüyor .İnadına daha cok yapıyor .Daha öncede kalkıştım bukez kalkışırsam tamamlıcam ve boşancam. Her kavga bel altı s.ktr gt tarznda küfürlerBoyle adama 2.cocugu niye yaptiniz diye soze baslayim?
Devam edecek olursak; karsilikli isirma vurma yani siddet olan bir evlilik nereye gider diye fazla dusunmeye gerek yok.
Kendinize ceki duzem verin oturun konusu .
2 cocukla bosanacaginizi sanmiyorum cunku
Ailem boşanmamı istemez .ama ısırık izini göstermeme bakar herşey . cok üzülcekler tek kaygım o .(Herseyi anladimda karsilikli isirma nasil oluyor.O kadar siddetlimi kavgalariniz. iyi dusun boyle bir adamla bir ömur gecinebilirmisiniz.Maddi imkanin varmi bosanirsan ailen arkandami eger bunlar varsa yerinde olsam bosanirdim.
Vurma ısırma (kendini tutmaya çalışıyor ama ben kendimi kaybediyorum artk )Isırma mı? Orada takıldım kaldım kusura bakmayın.
Ne yapsanız bir şey değişmiyormuş.karşılklı ısırma,vurma boyutuna geliyoruz .
Valla ne diyim.Ailem boşanmamı istemez .ama ısırık izini göstermeme bakar herşey . cok üzülcekler tek kaygım o .(
Öyle olcak gibi duruyor . mesela bugün ilk defa surat fln asmadan ailem evi için uğraştı zatn küstük . ama snraa evde huyu kayınbabası aynı dedim. Babamnda gençliğnde sevgilileri olms bunun gibi. Sanki bnm babamn kötü bi huyu bişeyi yok.Neyms ne yorum yapıyormusum boş boş konuşma diyor ailemn yanında .Ben onunkinin yanında desem kıyameti koparır bnde kopardm bugünNe yapsanız bir şey değişmiyormuş.
Eninde sonunda o iki yavru bu duruma şahit kalacak. Ya onlara kıyacaksınız ya evliliğinize.
İkimiznde abileri var cok uysallar eşlerine karşı kıyamazlar uzatmazlar. Suçlu oluyor yine uzatıyorda uzatıyor . cocuğa saçma sapan seyler öğretiyor yapma öğretme diyorum al sen bak der küser. Nolmus der uzatırda uzatırValla ne diyim.
Boyle evlilik mi olur?
Bir daha dunyaya gelmeyeceksin.
Iyi dusun
Yüz kere diyorum adamakıllı konuşcaksın diyee .Yoksa sonuçlarına katlanırsın diyee ama devamm . Bundan bişey olurmu illa sürekli he tamam diyip gülersem hiç bişeyine karışmassam çok iyidir .İki küçük çocukla hiç durma boşan diyemem..Her evlilikte zor zamanlar olur genellikle hamilelik ve çocukların anneye daha çok ihtiyaç duyduğu yaşlarda..Annelik zor helede sorumsuz bir eşiniz varsa.
İyi zamanlarınız mutlaka oluyordur o anlarda sakince buraya yazdığınız sıkıntıları onunla paylaşsanız inatlaşmadan malesef erkeklerde empati kabiliyeti çok az mutlaka açıkça deklare etmek gerek yoksa anlamıyorlar
Bn kmseye sen diyememki herkes haddini bilsin . Etrafımda da çok eşi kıymetli herkesin . Akılsız kesinlikle akılsız adam olmaz .En iyisi bir kez daha kalkışmak ve bukez boşanmak .Cidden çocuk gibiler ☺Eleştirmezsek hep sen sen dersek egoları okşanıyor elbette Hayatımı bizimi ciddiye almıyorlar anlayamadım ki..
Bn kmseye sen diyememki herkes haddini bilsin . Etrafımda da çok eşi kıymetli herkesin . Akılsız kesinlikle akılsız adam olmaz .En iyisi bir kez daha kalkışmak ve bukez boşanmak .
Zaten hep haftasonuna denk geliyor şuan pazartesi gündüz saatleri olsaa şimdiye dilekçemi vermiş olurdum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?