Yardımcı olun nolurr; napmalıyım?

mmry

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2014
771
442
103
Kızlar size bir şey danışmak istiyorum.

Ben 5 yıllık evliyim iki cocuğm var.(3 ve 1.5 yaşlarnda ). Doğum izninden sonra çalışmadım bi işim yok şuan için.

Eşimle evlendiğimzden beri çok sorun yaşadık .Şiddetli kavgalar ,önceleri ben çalışırken herşey onun elinde olsun istedi (maaş,kendi ailesiyle daha iyi olmak ,benmkine küsmek vs.) .İlk doğumumda beni loğusa depresyonuna soktu .Diğerleri de yine benzer şekilde.2.doğumumda daha bir haftalıkken anneme niye bayat çay verdin diye ( yenisi demlenene kadar verdim ) bile kavga etti .Bende bu tarz şeyleri büyüttüğüm için cok büyük kavgalar ettm.Hala da unutmuyorum benim en güzel zamanlarımı burnumdan getirdiği için .

Ben hamileyken saçma sapan google aratmalarını gördüm (ondan beri güvenmiyorum da iğrenç yaşına yakışmayan şeyler ). Ben ne desem tersini yapıyor hiç uysal değil.Sinirdeb deliye dönüyorum bak çık git sakinleşiyim diye inadına laf yetiştiriyor ve karşılklı ısırma,vurma boyutuna geliyoruz .

Sorum şuu ; boşanmalı mıyımm ?? Hep sonumuz boşanma olcak gibi geliyor zaten .kesinlikle ne beklediğim gbi ne de istediğim gbi ...
 
Boyle adama 2.cocugu niye yaptiniz diye soze baslayim?

Devam edecek olursak; karsilikli isirma vurma yani siddet olan bir evlilik nereye gider diye fazla dusunmeye gerek yok.

Kendinize ceki duzen verin oturun konusun
2 cocukla bosanacaginizi sanmiyorum cunku
 
Isırma mı? Orada takıldım kaldım kusura bakmayın.
 
Herseyi anladimda karsilikli isirma nasil oluyor.O kadar siddetlimi kavgalariniz. iyi dusun boyle bir adamla bir ömur gecinebilirmisiniz.Maddi imkanin varmi bosanirsan ailen arkandami eger bunlar varsa yerinde olsam bosanirdim.
 
Konuşmadan anlamıyor .Normal eleştirdiğm şey bile kavgaya dönüyor .İnadına daha cok yapıyor .Daha öncede kalkıştım bukez kalkışırsam tamamlıcam ve boşancam. Her kavga bel altı s.ktr gt tarznda küfürler
 
Herseyi anladimda karsilikli isirma nasil oluyor.O kadar siddetlimi kavgalariniz. iyi dusun boyle bir adamla bir ömur gecinebilirmisiniz.Maddi imkanin varmi bosanirsan ailen arkandami eger bunlar varsa yerinde olsam bosanirdim.
Ailem boşanmamı istemez .ama ısırık izini göstermeme bakar herşey . cok üzülcekler tek kaygım o .(
 
ısırma sevgiden olmuyor mu yaaa şiddet tarafını düşünemedim...
 
Ne yapsanız bir şey değişmiyormuş.
Eninde sonunda o iki yavru bu duruma şahit kalacak. Ya onlara kıyacaksınız ya evliliğinize.
Öyle olcak gibi duruyor . mesela bugün ilk defa surat fln asmadan ailem evi için uğraştı zatn küstük . ama snraa evde huyu kayınbabası aynı dedim. Babamnda gençliğnde sevgilileri olms bunun gibi. Sanki bnm babamn kötü bi huyu bişeyi yok.Neyms ne yorum yapıyormusum boş boş konuşma diyor ailemn yanında .Ben onunkinin yanında desem kıyameti koparır bnde kopardm bugün
 
Valla ne diyim.
Boyle evlilik mi olur?
Bir daha dunyaya gelmeyeceksin.
Iyi dusun
İkimiznde abileri var cok uysallar eşlerine karşı kıyamazlar uzatmazlar. Suçlu oluyor yine uzatıyorda uzatıyor . cocuğa saçma sapan seyler öğretiyor yapma öğretme diyorum al sen bak der küser. Nolmus der uzatırda uzatır
 
İki küçük çocukla hiç durma boşan diyemem..Her evlilikte zor zamanlar olur genellikle hamilelik ve çocukların anneye daha çok ihtiyaç duyduğu yaşlarda..Annelik zor helede sorumsuz bir eşiniz varsa.
İyi zamanlarınız mutlaka oluyordur o anlarda sakince buraya yazdığınız sıkıntıları onunla paylaşsanız inatlaşmadan malesef erkeklerde empati kabiliyeti çok az mutlaka açıkça deklare etmek gerek yoksa anlamıyorlar
 
Yüz kere diyorum adamakıllı konuşcaksın diyee .Yoksa sonuçlarına katlanırsın diyee ama devamm . Bundan bişey olurmu illa sürekli he tamam diyip gülersem hiç bişeyine karışmassam çok iyidir .
 
Cidden çocuk gibiler ☺Eleştirmezsek hep sen sen dersek egoları okşanıyor elbette Hayatımı bizimi ciddiye almıyorlar anlayamadım ki..
 
Cidden çocuk gibiler ☺Eleştirmezsek hep sen sen dersek egoları okşanıyor elbette Hayatımı bizimi ciddiye almıyorlar anlayamadım ki..
Bn kmseye sen diyememki herkes haddini bilsin . Etrafımda da çok eşi kıymetli herkesin . Akılsız kesinlikle akılsız adam olmaz .En iyisi bir kez daha kalkışmak ve bukez boşanmak .
 
Zaten hep haftasonuna denk geliyor şuan pazartesi gündüz saatleri olsaa şimdiye dilekçemi vermiş olurdum .
 
Bn kmseye sen diyememki herkes haddini bilsin . Etrafımda da çok eşi kıymetli herkesin . Akılsız kesinlikle akılsız adam olmaz .En iyisi bir kez daha kalkışmak ve bukez boşanmak .
Zaten hep haftasonuna denk geliyor şuan pazartesi gündüz saatleri olsaa şimdiye dilekçemi vermiş olurdum .

İnsan bazen bir yol ayrımına gelmeden yanlış yolda olduğunu anlayamayabiliyor yinede sakince önünü ardını düşünerek bir karar ver derim..
Hayırlısı olsun
 
Birbirimizi ısırıyoruz diyo yaa Töbe estağfirullah
 
Belli şartlarda garipsenmeyecek durum olabilir ☺ fakat kavga cümlesi içinde geçince kötü tabi..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…