kızlar bana yardımcı olun çatlıcam yoksa
yakın bir arkadaşımın vasıtasıyla aylar önce bir erkek arkadaş edindim ama normal herşey aynı ortamda bulunduk muhabbetten ibaret bir arkadaşlıktı..fakat son zamanlarda yalnız zaman geçirmeye başladık bana geldi dışarı çıktık birlikte flan sabahlara kadar muhabbet ettik
bende hoşlanma belirtileri başladı çünkü acayip keyif alıyorum onunla geçirdiğim zamandan ve sürekli onu düşünüyorum
o da ne zaman aynı ortamda buluşsak benle uğraşmaya başladı tatlı tatlı..ondan da aynı elektriği alıyorum..aynı şehirde oturuyoruz fakat 1 haftalığına ailesinin yanına gitti (1 saatlik yol)..orada telefon hiç çekmiyor..çeken tek bir yer var ve geçen gece oraya gitmiş beni çaldırdı(uyuyorumdur diye aramak istememiş)..aradım 2 saat flan konuştuk..paso geyik yapıyoruz tabi ciddi konulardan da bahsediyoruz..niyeti kötü değil kesinlikle öyle olsa evde yalnızken anlardım zaten..ayrıca çok kibar ve efendi bi tip..dönüşte birlikte film izleyelim dedi..sizce benden hoşlanıyor mudur? ne yapmalıyım? duygularımı içimde yaşıyorum resmen..bu arada ben akrebim o yengeç