YARDIMCI OLUN

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kingdom9821

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2019
547
1.716
113
23
Şimdi ben bu sene sınava girdim hemşirelik istiyorum ama ya sıralamam yetmezse endişesi var herkes ebeliğe git diyor geçen sene de yetmesine rağmen gitmedim mühendislikte aynı şekilde ama ben çocukluğumdan beri hemşirelik istiyorum istemediğim mesleği yapmak istemiyorum ki bu sene dershaneye gitseydim güzel sonuç yapardım büyük ihtimal ama babama masraf çıkarmak istemedim abim evlenicek zaten onun bir sürü borcu var bir de ben yük olmayayım dedim neyse özel ünilere baktım ilk sene okurum sonra devlete geçiş yaparım diyorum ama yüzde 75 burslu bile 13bin 15in arası istiyorlar bu paarayı nasıl denkleştiricem bilmiyorum özel diye kimse de yardım etmez ki yardım eden birini nerede bulucam nasıl denkleştirebilirim bu parayıı yardım eden biri olur mu düşünmekten kafayı yicem artık

Yani millet yemeye ekmek bulamıyor hemşirelik okuyun diye kimse size burs bulmaz, vermez. İnşallah tutar her yer üniversite oldu puanlar daha da düşer büyük ihtimalle. Tutmazsa da bi sene daha hazırlanın kimsenin ipiyle kuyuya inilmez bu devirde.

Dersaneye giderek babaniza yük olmak istemediniz ama özel üniversiteye gitmeyi düşünüyorsunuz, doğru mu anlamışım?
ya uf 😂😂😂 ne bileyim evde kendim çalışır yaparım dedim o da beceremedim şimdi de bir sene daha mezuna klamak isteemiyorum zten dershaneler 7 8 bin tl

Devlette iyi üniversitelerde başarılı öğrenciler dururken kim niye özel üniversite harcını ödesin ki bir öğrencinin?

Ailemde geliri iyi olan herkes bir öğrenciye elinden geldiğince burs verir. Hiç özel üniversitede olan yok aralarında. Benimki daha küçük, bu sene liseye başladı henüz. Ama ilerde özel üniversite tercih ederse başka bir öğrenciyle devam ederiz.

Yani zor bence bu tip yardım yapacak birini bulmak.

Ebelerin çoğu ebelik yapamadığı hemşirelik yaptığı için dertli yani ebe de olsanız hemşire gibi atanılıyor galiba çoğu zaman öyleyse ebelik okuyun hem ebelik de çok güzel

özel ünilere baktım ilk sene okurum sonra devlete geçiş yaparım diyorum ama yüzde 75 burslu bile 13bin 15in arası istiyorlar

nasıl yapılıyor onu yatay geçiş sinava mi giriyorsun?

ben ebe ile hemşireyi ayni olduğu düşünen ben miyim... bilmiyorum ben hemşire hanim derdim ebeye:D

özel ünilere baktım ilk sene okurum sonra devlete geçiş yaparım diyorum ama yüzde 75 burslu bile 13bin 15in arası istiyorlar

nasıl yapılıyor onu yatay geçiş sinava mi giriyorsun?
hayır sınav değil diyelim ben hemşireliği üç beş binle kaçırdım vakıflda 75 burslu okucam sonra ilk sene ortalamamı yüksek tutup devlete geçicem

Bence ebelik de yazabilirsiniz, sonuçta ikisi de sağlık sektörü,arasında maaş ve çalışma şartları olarak pek değişiklik yok,ayrıca bir bebeğin sizin yardımınızla dünyaya gelecek olması da gayet güzel :KK37:

hayır sınav değil diyelim ben hemşireliği üç beş binle kaçırdım vakıflda 75 burslu okucam sonra ilk sene ortalamamı yüksek tutup devlete geçicem

Birinci sınıfa başladığımızda 40 kişiydik, herkes ilk sene notları yüksek tutup bir yerlere geçiş yapacaktı. Sonuç, hep birlikte kep attık😂 Onu yapabilen 2 kişi gördüm bunca yıllık hayatımda.

Birinci sınıfa başladığımızda 40 kişiydik, herkes ilk sene notları yüksek tutup bir yerlere geçiş yapacaktı. Sonuç, hep birlikte kep attık😂 Onu yapabilen 2 kişi gördüm bunca yıllık hayatımda.
belki ben o iki kişiden biri olurum ne malum istiyorum çünkü ya nolucak hem sadece bir senelik ödeme olsa

İstemsizce guldum. ☺️

Eklentiler

• DD03CAA3-DE7E-4210-93AF-8788771A82F7.webp
    DD03CAA3-DE7E-4210-93AF-8788771A82F7.webp
    77,7 KB · Görüntüleme: 82
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X