• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardimci olun :(

eminebykl

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
49
0
11
Aksaray
Merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum. Ben okuyorum üniversite 2 ye geçtim sevgilim var birlikteligimizin 9. Ayindayiz ve ailemle tanışmak istiyor söz yapalım diyor benim Ailem böyle şeyleri hoş karşılamaz ya oku ya da evlen der. Bunu ona söylediğimde ben hemen evlenelim demiyorum ki diyor ailem müsade etmz diyorum anlamıyor napcam bilmiyorum yardimci olur musunuz :(

Merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum. Ben okuyorum üniversite 2 ye geçtim sevgilim var birlikteligimizin 9. Ayindayiz ve ailemle tanışmak istiyor söz yapalım diyor benim Ailem böyle şeyleri hoş karşılamaz ya oku ya da evlen der. Bunu ona söylediğimde ben hemen evlenelim demiyorum ki diyor ailem müsade etmz diyorum anlamıyor napcam bilmiyorum yardimci olur musunuz :(

Acelesi neymiş? Söz olunca ne olacakmış ki? Rahat rahat görüşemiyor musunuz? Böyle bir sıkıntı yoksa yangından mal kaçırmanın da anlamı yok. Aileniz haklı bence.

aileler tanışsın. söz olmasın. okulun bitince söz-nişan yaparsınız olmazmı*

ne acelesi var mış sözlenince ne değişecek ki? Önce okulunu bitir sakın söz falan yapma sonra işini bul öyle sözlen evlen

O karsta şuan ben de onun şehrinde üniversite okuyorum o da uzmanlık yapıyor ailen bilsin istiyorum adı konsum istiyorum diyor

Sende ailem işin içine girdiği zaman rahat rahat görüşemeyeceğiz diye söyle gerçeğine oo galiba.
Hem beyefendinin acelesi neymiş ben anlamadım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O karsta şuan ben de onun şehrinde üniversite okuyorum o da uzmanlık yapıyor ailen bilsin istiyorum adı konsum istiyorum diyor

Benim Anlamadığımda adı konsa ne değişecek. Evlenince boşanmak zor oluyor ya, adı konuluncada ayrılmanı zor olur diyemiyorum düşünüyor.
Çok saçma da sadece fikir yürütüyorum .

Biz nasıl yardımcı olabiliriz ki size?

Bizim tavsiyelerimizi onay verecek misiniz ki?

Benim Anlamadığımda adı konsa ne değişecek. Evlenince boşanmak zor oluyor ya, adı konuluncada ayrılmanı zor olur diyemiyorum düşünüyor.
Çok saçma da sadece fikir yürütüyorum .

Evlilik için 10 sene gene beklerim diyor ama böyle olmuyor diyor

Seni boyle zorlayan birinden uzak dur.
Resti cek bni bole kabul ediyosan et de. Sna bide o stres yaratmasin ya. Once bi okul bitsin bakalim. Acelesi neymis

22 yaşında çalışıyor uzman Çavuş

Aslında çok küçük değilsiniz mantıken sizi anlaması lazım, evlilik için erken bence bu kadar çok istiyorsa aileleriniz tanışsın seviyorsanız onu söz kesin ama okulunuzu bitirmeden bence evlenmeyin. Aileniz buna karşıysa da, yani ya okul ya eş diye kesin kısıtlama getiriyorlarsa siz içinizden hangisi geliyorsa onu seçin ve bunu (okumak istiyor olma ihtimalinizden bahsediyorum) sevgilinize ben okumak ve meslek edinmek istiyorum beni seviyorsan saygı duy lütfen biraz daha zamanı var hem okul hem evliliği idare edemem diye sakince anlatın. Söz için bile en ideal zaman son sınıfa geldiğiniz andır bence. Mutluluklar:16:

bence tanışmaları için bile erken önünüzde uzun zaman var . Ne gerek var şimdiden söze nişana zamanı gelince hepsi olur. Benim sevgilimde son sınıfta söz yapalım diyordu mesleğimi almadan hiçbişey yapmam dedim ve gayet anlayışla karşıladı :16: bence güzelce konuş istemediğin yada seni zor durumda bırakıcak bişeyi yapmak zorunda değilsin :34:

Back
X