Yardimci olun :((

smiless1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
9
3
1
Arkadaslar ben stajyerlik yapiyorum ilk staj yerim bana hakkim olmayan az miktarda ayligimi verdi 2.ci ay ciktim oradan yeni is yerimde 2 gun oldu baslayali nisanlim tutturdu ne veriyorlar sor diye bende bugun abla ben ne kadar alicam dedim aylik olarak zorla soyledim vallahi utangacliktan canim patron hakkini verir zaten dedi. Belli bir para soylemedi su kadar alicaksin diye. Ben nisanlima soyledigimde konusulanlari yarin sor tekrar ne vereceksiniz abla bana fiyat ver ona gore kendimi ayarlayim diye de dedi bu yüzden ufak bi tartistik . Ama bu stajyerlik isteseler para bile vermezler bende para konusunu surekli acmak istemiyorum patrona yeni girdim zirt pirt para para sorulmazki sizce napmaliyim?

nişanlın niye bukadar takılmış alacağın paraya anlamadim ben?
bu kadar inatla sordurma çabası neden?
tavuk gibi bıdı bıdı kafanda :KK14:

Arkadaslar ben stajyerlik yapiyorum ilk staj yerim bana hakkim olmayan az miktarda ayligimi verdi 2.ci ay ciktim oradan yeni is yerimde 2 gun oldu baslayali nisanlim tutturdu ne veriyorlar sor diye bende bugun abla ben ne kadar alicam dedim aylik olarak zorla soyledim vallahi utangacliktan canim patron hakkini verir zaten dedi. Belli bir para soylemedi su kadar alicaksin diye. Ben nisanlima soyledigimde konusulanlari yarin sor tekrar ne vereceksiniz abla bana fiyat ver ona gore kendimi ayarlayim diye de dedi bu yüzden ufak bi tartistik . Ama bu stajyerlik isteseler para bile vermezler bende para konusunu surekli acmak istemiyorum patrona yeni girdim zirt pirt para para sorulmazki sizce napmaliyim?
Nişanlıylen böle yapıyorsa evlenince çok daha fazlasına hazır ol.

Onane napacakmis
Erkek agir olmali ne merakliymis

Sürekli sorulmaz ki, stajyersin kaç saat çalışıyorsun? Ona göre hesaplanır herhalde. Kadın gerekli cevabı vermiş zaten. Biz çok az alıyorduk o zamanlar, şu an bilemiyorum ama nişanlının senin paranın hesabını yapması çok itici.

Neden nisanlina bu kadar guvenip parani ona veriyorsun ki .s bence ortak hesap acipta para biriktirin. Ben esimi 6 yildir taniyorum 3.5 yildir evliyiz ve butun hesaplarimiz ortaktir. Bu dunyada babana bile guvenmiceksin.

Sizce nisanlima bu konuda ne demem gerekli olur bana oneride bulunurmusunuz ? Onunda istedigi hakkimialim yani birlikte birikim yapiyoruz ilerisi icinde boyle para konularinda daraliyorum sevmedigim seyler birisi yapamayacagim seyde beni zorlayinca. Dedigim dedik olim diyorum kotu olacak son

Biz birikim yapmaya calisiyoruz evet ona veriyorum. Veririm sorunda degil ama boyle para konusunu patrona acmak ne vereceksinz felan soyleyemem ya.s

Sen biriktirmeyi bilmiyormusun, kendi paranin hesabini yapamiyormusun.
Kocaya para veren cok duydum da nisanli nerden cikti.
Bide israr kiyamet miktar ogrenmen icin baski yapiyor. Soramam ben cekiniyorum bile diyememissin.
Valla uzuldum, Biraz dusun bu gece rica ediyorum. Bu kadar yorum yaptim 3 yorumluk hatrim var bence :))

iyi bir stajyer olursan ona göre para alıcaksın demiş kadın işte sen işlerine yaramazsan ne diye sana çok para versinler ki stajyer bulmakta zorluk çekmezler emin ol çok para istemen komedi bence.

ayrıca nişanlın ne malum kötü niyetli olmadıgı yarın bırgun sana tekmeyı bastıgında paralarda uçup gider neye güvenipte paranı ona veryorsun ?

Benim Anlamadigim is gorusmesine konuşmadiniz mi ? Ne alicam ne kadar çalişicam diye ? Īşe başladiktan sonra sorulmaz ki bunlar ... nişanliniza ne sizin alduginiz paradan siz kendiniz biriktiremiyor musunuz ?

Sorma öyle şey sorulmaz.. işinin ehli olursun o zaman maaş pazarlığı yaparsın.. bence nişanlın neden bu kadar ısrarcı onu düşün.. erkeğin kadının parasını konuşması bu konuda ona karışması hiç hoş değil..

Benim Anlamadigim is gorusmesine konuşmadiniz mi ? Ne alicam ne kadar çalişicam diye ? Īşe başladiktan sonra sorulmaz ki bunlar ... nişanliniza ne sizin alduginiz paradan siz kendiniz biriktiremiyor musunuz ?
Evet gorusmed3 konusulur ama cekingen oldugum icin boyle seyleri soramiyrum. Ha nisanlima gelince ona guveniyorum veririm sorun degil ama yapmak istemedigim seyi yaptirmaya calisincs sinirleniyorum sonra konuşmuyoruz bile saymadim felan dye

Back
X