Yardimci olun

benim eşim daha ilk buluşmamızda içtiğimiz çayın hesabını öderken garsonla pazarlık yapmıştı "5 lira çok değil mi yeaa ne yaptın sen abi" diye :olamaz:

benim gözüm artık nasıl kör olmuşsa o anda aşktan anlamadım, sonra bütün aşamalarda pintiliğin dibine vurdular ailecek, nişanda millete dağıtmaya cam şeker getirmişler düşün :KK57: neler neler...

en son balayını da bedavaya getirip dayısının denize 80 km uzaktaki bir oda evinde 3 aile kalmamızı teklif ettiğinde benim şalterlerim attı :KK59: hala cimridir çok fena şekilde, ama ben maaşımın bir lafını edecek olsam bana demediğini bırakmaz.

ben idare ediyorum bu huyunu da. arada tabi abartınca error verip ağzıma geleni saydığım oluyor ama :KK53: en son elektrikli semaver alıcam diyorum bir senedir oyalıyor, 15 kişilik misafirim geldi , git hemen şurdan al da gel bu millete çay yetiştiremem ben dedim, "boşver yea sonra alırız " diye yine geçiştirince devrelerim attı.

hediye alırdı sevgili iken bana ama çok cüzi fiyatlı hediyelerdi, gümüş kolye, markasız ayakkabı, anahtarlık vs.. ben tabi maddiyata önem vermem dediğimden o zaman zerrece takılmadı aklıma bu adam cimri mi yoksa diye. ama köprüyü geçtikten sonra anladım tam olarak

Dedigim gibi benim zaten bunca yıl gözüme batmadı ve evet parasina sahip çıkması iyi bir şey. Ama bu muhabbet ne yazikki artık sadece benim yanımda yapılmıyor herkesin yanında yapılıyor ve nişanlım hakkında kötü bir intiba bırakıyor. Bu durum beni çok uzuyor çünkü herkes eşinin çevre tarafından iyi tanınmasını ister. Ama benimkini ailesi batiriyor.

eşim kendisi açıkça söylüyor artık, "cimriyim ya bedava mezar bulsam girerim nolacak, kolay mı kazanıyorum parayı" diye:oha: cimri demek onun için bir hakaret değil, belki nişanlın da benim eşim gibi ise o bozulmuyordur annesigilin lafına

eşim kendisi açıkça söylüyor artık, "cimriyim ya bedava mezar bulsam girerim nolacak, kolay mı kazanıyorum parayı" diye:oha: cimri demek onun için bir hakaret değil, belki nişanlın da benim eşim gibi ise o bozulmuyordur annesigilin lafına
ay sen cok yasa ya cok guldummm:KK70:

Çok doğru tespit!
Biri bana cimrisin dese,hakaret olarak algılamam.
"Doğru cimriyim,kolay mı kazanıyorum o parayı" derim.

Benim kocamda cimri olarak bilinir.
En cok ben derim cimri diye hatta.
Ama aslinda yerinde harcama yapan birisi. Gereksiz alis veris yapmaz.
Yememiz icmemiz kalitelidir. Gezmeyede parada harcariz. (Aslinda cok ilginc birisi)
Okadar para verip araba kiralar, evde sıkıldım diye gider bi antepi, mersini falan gezip geliriz ama gereksiz buldumu 1 tl lik sey bile ona pahali yada gereksiz, fuzuli gelebiliyor.
O yuzden cimri derim hep. Kizdiririm. Cevre tarafindanda cimri olaram bilinir ama disarda hep gozu etraftadir. Bir bakmissim bir cocugun yada bir teyzenin amcanin yanina gitmis bir ihtiyacin varmi diye sorar.
Gerekirse kisinin alisverisini yapar.
Bende bilemedim :)

Back
X