- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi Kumsaldemir
Sevgilisi olduğunu bile bile kendini oyuncak etme 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özgür iradeye müdahale etmeyelim lütfen.Nasıl anlamazsın cevabı açık 2 z li olan olcak ben sana kopya vereyim![]()
hay ağzın bal yesin emi :) bende bişey anlamadımanketini anlamadım desem?
ne farketmez
ne farketmezz????
çaktırma ama hiçbişe anlamadım daha fazla şaşkolozluğum anlaşılmasın diye gibi gibi yaptımaferim hemen anlamışsın ipucunu az vermiştim halbuki![]()
amin aminnn cümlenimizinhay ağzın bal yesin emi :) bende bişey anlamadım
ben hiç bişey yapmadım kiÖzgür iradeye müdahale etmeyelim lütfen.![]()
sandıklara sahip çıkıcaz artıkçaktırma ama hiçbişe anlamadım daha fazla şaşkolozluğum anlaşılmasın diye gibi gibi yaptım![]()
saf saf anketi inceledim oy veriyim dedim ama anlamayınca yapamaaaddııımmmmmamin aminnn cümlenimizin
ayyy çok sevindim bi ben değilim yani ohhhhhhhh rahatladım valla![]()
Konu sahibesi çekti gitti, sandıklar başımıza kaldı. Ne anladım ben böyle demokrasiden.ben hiç bişey yapmadım ki
sandıklara sahip çıkıcaz artık![]()
valla minnak sana güvendim senin dediğine verdim artık gerisine karışmıyorumben hiç bişey yapmadım ki
sandıklara sahip çıkıcaz artık![]()
ben de ilk önce farkeder farketmez diye okumuşum gerçi o zaman da ne farkeder ne farketmez anlamadım soruyu ama sonra yorumları okuyunca farkettim iyice beynim sulandısaf saf anketi inceledim oy veriyim dedim ama anlamayınca yapamaaaddııımmmmm![]()
he vallahaben de ilk önce farkeder farketmez diye okumuşum gerçi o zaman da ne farkeder ne farketmez anlamadım soruyu ama sonra yorumları okuyunca farkettim iyice beynim sulandı![]()
valla burda ortam böyle biz gene de prim vermeyelim diğerlerineKonu sahibesi çekti gitti, sandıklar başımıza kaldı. Ne anladım ben böyle demokrasiden.![]()
bak güvendin o yüzden şimdi öndeyizvalla minnak sana güvendim senin dediğine verdim artık gerisine karışmıyorum![]()
Ben onu oraya rastgele yazdım amaç ney orda onu bile bilmiyorumya soruyu anladın mı?
kendimi aptal gibi hissettim yahu hiçbişe anlamadım ki ben![]()