- 13 Şubat 2019
- 3.720
- 17.095
- 128
- Konu Sahibi Gonulduasi
-
adet oldum demissin en son 1 aralikda iliski oldu demissin.. 9 gundur hic iliski yasamadin miNeden dalga geçtiniz ki ben ciddi sormuştum
Çok kötü kalplisiniz bazı şeyleri bilmiyor olabilirim dalga geçmeniz kalp kırıcı tedirgin olup buraya yazdım ama şu hayatta kadının kadına yaptığını başka kimse yapmıyor tşk5 HAFTALIK HAMİLESİNİZ:)
İLK HAFTALAR ÖNEMLİ.DİKKAT EDİN.
Hayır olmadı sonra da 10 aralıkda regl oldumadet oldum demissin en son 1 aralikda iliski oldu demissin.. 9 gundur hic iliski yasamadin mi
Üstüne adet görme diye bir şey varmış o biraz tedirgin etti bu arada ciddiye alıp dalga geçmediğiniz için tşk herkes dalga geçti
kımın annesı oturup cocuguna cocugum bak reglden su kadar gun once ılıskıye korunmasız gırdıkten sonra su gunler arası hamıle kalırsın dıye konusuyor kı
?
ılıskıye gırebılecek yasta olanlar bılır zaten nasıl hamıle kalınır
once nasıl hamıle kalınır bakın arastırın yumurta catlaması döllenmesı ay dönümlerı
bırde kalbıme kotu demıs benım hay allahım ya
[/QUOTE
Eşimle en son 1 aralık pazar günü ilişkiye girdik içime boşalma olmadı ben regli 10 aralıkda oldum çocuk düşünmüyoruz sizce hamile miyim
hamile olma ihtimalin yok yani adette olmussunHayır olmadı sonra da 10 aralıkda regl oldum
yok boşalma olmadı ama boşaldıktan sonra aradan zaman geçti kalıntı kalmıştır diye düşündük regli de bildiğimiz normal regl gibi oldum 6 gün sürdüBi de içine bosalmadiysa hamile kalmak mumkun olmuyor
Merhaba , üstüne adet görme diye bir şey duydum ondan şüphelendikhamile olma ihtimalin yok yani adette olmussun
CANIM DALGA GEÇMİYORUM.BUNU KİMSE BİLEMEZ.DOKTORA GİDİN LÜTFEN.Çok kötü kalplisiniz bazı şeyleri bilmiyor olabilirim dalga geçmeniz kalp kırıcı tedirgin olup buraya yazdım ama şu hayatta kadının kadına yaptığını başka kimse yapmıyor tşk
yok boşalma olmadı ama boşaldıktan sonra aradan zaman geçti kalıntı kalmıştır diye düşündük regli de bildiğimiz normal regl gibi oldum 6 gün sürdü
ama icine bosalmamis. icin rahat etmicekse kan ver veya idrar testi yapMerhaba , üstüne adet görme diye bir şey duydum ondan şüphelendik
Merhaba , üstüne adet görme diye bir şey duydum ondan şüphelendik
Boşaldıktan sonra tekrar ilişkiye girdik kalıntı kalmıştır diye düşündükBoşalma olmadıysa neyin kalıntısı anlamadim
Ama.normal Adet olmusunuz işte hamilelik yok kan değeri 0
Canım ilişkinin üstüne adet olmuşsun.. hamile olmasına rağmen adet görmek yok değil ama çok düşük bir ihtimal.. hamile degilsinBENim başımda anne yok kimse bana oturup bir şeyleri böyle böyle diye anlatmadı buraya gelip sorayım dedim ama sizin de kalbiniz kötü
Boşaldıktan sonra tekrar ilişkiye girdik kalıntı kalmıştır diye düşündük
Teşekkür ederim dalga geçmeyip güzelce cevap verdiğiniz içinCanım ilişkinin üstüne adet olmuşsun.. hamile olmasına rağmen adet görmek yok değil ama çok düşük bir ihtimal.. hamile degilsin
Sağ olYok gebelik yok hamile değilsiniz bebek yok kese yok kalp atışı yok değer 0. Idrar testi tek çizgi.
Niye dalga geceyim ki.. rahat etmek istiyorsan al bi test yap..birde bebek düşünmüyorsan korun hap olur iğne olur bi şekilde korunTeşekkür ederim dalga geçmeyip güzelce cevap verdiğiniz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?