Arkadaşlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var çok uzun anlatmamaya çalışıcama ama herşeyim normal sadece yumurta çatlamadı geöen ay kist oldu femara ile bu ay temiz herşey femara ile 14.gün 20 mm 2 yumurtam oldu gonapeptyl iğne 2 doz vuruldum akiamına cuma sabah ilişki ve akşamı ilişki oldu iğneden sonra 3-4 gün çok ağrım var sonra azaldı yavaş yavaş 4.günü baş ağrım oldu bu arada hafif kramplarım devam etti tüm belirtileri yazmıyorum ama baya belirti yaşıyorum bugün 8.gün ilişkiden sonra hafif baş ağrısı hafif adet ağrıları gibi oluyor 5-10 saniye arada sızı geçenlerde kadıklarım çok assastı falan dün ben test yaptım albi marka 2.dk da çoook silik çizgi çıktı çok yalancı pozitif gördüğüm için inanmadım gözle zorla görünüyor bugün avox marka erken gebelik yaptım bu arada daha önce defalarca avox yaptım maşallah 1 gün sonra bile kuruma çizgisi çıkarmıyor ama şöyle oldu 3 4.dklarda bişey görüyor gibi oldum emin olamadım ekrandan yansıma olmuştur dedim 10.dk da açtım testi baktım flash tutunca falan bişey vardı beyaz çizgi girinti çizgisi gibi değil bildiğimiz çizgi şimdi bunlar gerçek olabilir mi 10.günü yine yapacağım test