Evliliğin ikinci ayında birbirini itip kakan bir çift,ilişkiniz hiç normal değil.Merhaba arkadaşlar biraz uzun olucak. Biz 4 yıllık zorlu bir sevgililik döneminden sonra evlendik. Ailemden çok uzakta doğu bölgesindeyim evliliğimizin 2. Ayı. Çok zorlanıyorum resmen tanıyamamışım şiddetli anlaşmazlıklarımız oluyor eşim çok bilmiş kavga ederiz ben hüngür hüngür ağlarım o diğer odada televizyon izler hayatımın en zor dönemi. Şiddet başladı aramızla ben onu itsem o bana daha büyük şiddetle karşılık veriyor ilk yaptığında ben vurduğum için vuruyor diyordum ama şimdi ben vurmasam da bişeyler fırlatıyor. Umurun da dahi olmuyor çok zorlanıyorum artık kendimi çok yalnız hissediyorum napıcağımı bilmiyorum ailemi arayamıyorum üzülürler diye çok yoruldum. Sabah işe gider kahvaltısı hazır olur akşam elimden geldiğince yaparım ama o böyle nankörlük yapınca yapasım gelmiyor yani yarın hiç bişey yapmayı düşünmüyorum sizce doğru mu yaparım ? Kavga ettiğimizde onla uyumak istemiyorum salonda yat ben burda ağlarken olmayıp odaya gelemezsin diyorum kafam çok karışık.
Şiddet mi vardı yoksa aileler karşı mı çıkmıştı?Biz 4 yıllık zorlu bir sevgililik döneminden sonra evlendik
Evet kesinlikle bunu uygulucam haklısınHiçbir şeyini yapmayın.
Kalksın kendisi yapsın.
Daha ikinci ayda itilmişle kakılmis olmuş bunlarHiçbir şeyini yapmayın.
Kalksın kendisi yapsın.
İlişki dönemimizde aileler çok büyük karşı çıktı. Sevgilikte hiç şiddet yoktu. Evlilikte çok değişti herşey bende biraz şiddete meyilliyim tutamıyorum kendimi sanırım psikolojiim bozulduŞiddet mi vardı yoksa aileler karşı mı çıkmıştı?
4 yıl o kadar zordu ki sanırım hırsımızı alıyoruz. Ne yapıcam ben nasıl davranıcamDaha ikinci ayda itilmişle kakılmis olmuş bunlar.
Kesinlikle doğrusun en büyük sorunum bazen ben kavga esnasında birden itmeye başlıyorum benimde yenmem lazım bunuŞiddetin mantıklı hicbir açıklaması ya da affı yoktur. Komşunuz size şiddet uygulasa bir daha asla görüşmezsiniz değil mi ? Peki bu kişi eş olunca neden normalmiş gibi geliyor ve affediliyor ??
Şiddete meyilli biri karşı taraftan şiddet görüce şikayet etmemeli bence. Önce kendinizi sonra eşinizi düzeltin. Tencere kapak olmuşunuz.İlişki dönemimizde aileler çok büyük karşı çıktı. Sevgilikte hiç şiddet yoktu. Evlilikte çok değişti herşey bende biraz şiddete meyilliyim tutamıyorum kendimi sanırım psikolojiim bozuldu
4 yıldır nasıl sevmek bu anlamadım. 2. ayda daha birbirine çatalla zeytin falan yedirilmesi gerekmiyor muydu yaaDaha ikinci ayda itilmişle kakılmis olmuş bunlar.
Nasıl yaniAslında birbirinizle çok uyumlusunuz.
Onu da yapıyoruz4 yıldır nasıl sevmek bu anlamadım. 2. ayda daha birbirine çatalla zeytin falan yedirilmesi gerekmiyor muydu yaa
Haklısın biraz ben yaptım bunun için evlilik terapisti olur mu bilmiyorumŞiddeti başlatan siz olmuşsunuz o da artık beteriyle karsilik vermeye başlamış.
İlerisi de tekme tokat olur sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?