Yardımcı olur musunuz? Meraktan çatlayacagım :((

KaraBiberim07

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2015
554
242
103
Kızlar ,

Adetim 18 eylulde olacak. 7 gun kaldı.

Bense hamıle kalmak ıstıyorum. Calısmaları yaptık :D

Hamıle mıyım degıl mıyım merak edıyorum. Bekle demeyın cok meraklıyım:KK76:

Sıze sorum şu olacak : eczaneden test alsam gosterır mı sımdı??

Eger erken yumurtladiysan gosterir gec yumurtladiysan gostermez. Ama soyle bi 3-4 gun bekle derim ben :)
Kızlar ,

Bense hamıle kalmak ıstıyorum. Calısmaları yaptık :KK70:

Genelde adetin ortasi derler ama kimisi adeti bittigi zaman kimiside adetine bi kac gun kala yumurtlayabiliyor. O yuzden cocuk istiyorsan 2 gunde 1 iliski yasarsan sansin artar. Allah gonlune gore versin :)
Yumurttlama suresını bılebılır mıyız? Bıraz bılgı verıır mısın ? :KK66:

Genelde adetin ortasi derler ama kimisi adeti bittigi zaman kimiside adetine bi kac gun kala yumurtlayabiliyor. O yuzden cocuk istiyorsan 2 gunde 1 iliski yasarsan sansin artar. Allah gonlune gore versin :)

Hımm belırsız demekkı.. Ben de adetın ortası dıye bılıyordum. Hayırlısı dıyelım artık ;) tesekkur ederım ılgın ıcın:KK200:

bende yaptım aynen 18 inde olacağım ama çıkmadı bilgin olsun :) belkide değilim. o yüzden içine açıp baktım t tarafında da açık pembe vardı çizgi ama 15 dakika sonra kayboldu

Cikmaz bnce bn 1 hafta varken yaptim cikmamisti 2 gun kala yaptim cizgi hemen belirdi bnce en azindan 4-5 gun daha bekleyin

Kızlar ,

Bense hamıle kalmak ıstıyorum. Calısmaları yaptık :KK70:

Canım benim 15 eylül idi 6 eylülde test yaptım pozitif çıktı kan testi yaptırdım o da pozitif çıktı inşallah hamilesindir. .dua edelim birbirimize benimde bebeğimi düşürme tehlikem var Rabbim hepimizin evladını esirgesin hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Bende 3 gün önce doktora gittim yumurtaların çatlamaya başlamış Dedi bende denedim çalışmada umarım benimki de tutar ayın 29nu beklemek şuan çok zor geliyor anlıyorum seni o_O

Benim adetimde normalde 24.06.2014 tarihindeydi ben 18.06.2014 tarihinde test yapmistim merakimdan ve cikmisti
Suan kizim 19 aylik ;)

Darisi basina allah isteyen herkese versin insallah.

Canım benim 15 eylül idi 6 eylülde test yaptım pozitif çıktı kan testi yaptırdım o da pozitif çıktı inşallah hamilesindir. .dua edelim birbirimize benimde bebeğimi düşürme tehlikem var Rabbim hepimizin evladını esirgesin hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Insallah canım ya:KK49:

Hayırlı bayramlar bu arada :KK52:

Ya kzlar bise sorcm yumurtlama gunu değişebilir diyosns kimi basinda kimi ortasinda kimi sonunda diye bu adetleri duzensiz olanlar icinmi gecerli acaba yoksa adetleri duzenli olanlarda da olabilirmi benim adetlerim duzenli adetim bittigi gun gun asiri yaptik yumurtlama gunude degerlendirdm ertesi gununude ama 2 gun sonra yapmadik bu arada yapmioz simdi benim aklima takildi yumurtladigimida akintidan anladim acaba olma ihtimali yuksekmi

Insallah canım ya:KK49:

Hayırlı bayramlar bu arada :KK52:
Son adet tarihim 9 agustostu. 2 eylülde testte silik pozitif gördüm. Gittikçe koyulasti testlerim. Bu da regl gününden bir gün önceki hali...

Eklentiler

• 20160908_164502.webp
    20160908_164502.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar bugun test yaptım. Hamıle degılım.
Kesın olsun dıye paraya kıyıp adetten altı gun once gosterenlerden aldım bır de:KK53::KK70:

Hamıle kalmak bu kadar zor mu ya.. Anlamadım gıttı bu ısı:cry:

Ya kzlar bise sorcm yumurtlama gunu değişebilir diyosns kimi basinda kimi ortasinda kimi sonunda diye bu adetleri duzensiz olanlar icinmi gecerli acaba yoksa adetleri duzenli olanlarda da olabilirmi benim adetlerim duzenli adetim bittigi gun gun asiri yaptik yumurtlama gunude degerlendirdm ertesi gununude ama 2 gun sonra yapmadik bu arada yapmioz simdi benim aklima takildi yumurtladigimida akintidan anladim acaba olma ihtimali yuksekmi

Tam bır paradoks yavrum ya bu işler:KK71: Bız bu ay her ıkı gunde bır yağptık. Ve ben hamıle degılım.. Yumurtlama falan hıkaye sanırım. Ayda bır an var bır saat. O saat yaptınn yaptın yapamadın olmuyor sanırım :KK70::KK70:

Bende 3 gün önce doktora gittim yumurtaların çatlamaya başlamış Dedi bende denedim çalışmada umarım benimki de tutar ayın 29nu beklemek şuan çok zor geliyor anlıyorum seni o_O

Doktor sızı ultrasona mı soktu? Nasıl bır muayene yapıp anladı yumurtaların durumunu o_O

Tam bır paradoks yavrum ya bu işler:KK71: Bız bu ay her ıkı gunde bır yağptık. Ve ben hamıle degılım.. Yumurtlama falan hıkaye sanırım. Ayda bır an var bır saat. O saat yaptınn yaptın yapamadın olmuyor sanırım :KK70::KK70:
1 saatmi yok cnm ya 24 saat canli kalio yumurta yani oyle biliyoruz belki senin rahmin tam hazir degildir insallah bidaki ay olur streste etkilii

Dusunsene yumurtlama suresı bellı degıl. Ilıskıye gırme anı bellı degıl. Yumurta elverıslı mı bellı degıl. Esının dolu ne durumda o da belırsız.. Tum olasıklar bır araya olumlu olarak gelecek de cocuk olacak.. Vallahı zormus:KK42:

Back
X