Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sperm 5 milyonun altındaysa direk tüp diyorlar bizim 1.600 000 ileri hız az rapor verirler ama çok süründürüyorlarmış ki ben hastaneye girince bile psikolojik olarak çöküyorum bir de sürekli sorun çıkarırlarsa alama o raporu bakalım hakkımızda hayırlısı
Evet canım yarın herkes benim için sabah 8 de orada olacak :) Allah hepsinden razı olsun.
Bir arkadaşım da aynı şekilde yaptırmış onunda transferi bayramın 2. gününe gelmiş ama bayram seyran demeden bütün ekip hazır onu beklemiş.
Umut Kadıköy Koşuyolu'nda evet. Ulaşım sorunu yok rahat gidilip gelinebilinen bir yer Kadıköy - Üsküdar ya da Ümraniye'den tek vesait :)
Bir kere doktorumuz çok muhteşem bir insan. Hep güleryüzlü, seni sakinleştiriyor. Bu iş olmayacaksa, olmayacak diyor asla kimseye umut vermiyor. Doç Dr. Ulun Uluğ'u biraz araştır youtube da videoları da var. Burada ki formlardan da oku.
Ücrete gelince;
İlk gidiş muayene ücreti 225 TL ama bunu bir defa veriyorsun. Bir daha asla vermeyeceksin.
tüp bebek tedavisi ilaçları içinde 6.100 TL
bu fiyatın içinde tedavin boyunca sürecek tüm ilaçların ki bunlar dışarıdan alırsan 2.000 - 2.500 Tutuyor.
(Ben bir deva aşılama yaptırdım 2.000 TL ye yakın ilaç parası ödedim)
3 günde bir muayeneye gideceksin onlar da ücret ödemeyeceksin o da bu paranın içinde.
Bu kontroller sırasında sana bi kaç kan tahlili yapılacak onlarda içinde
Ayrıca yumurta toplama günü hafif bir narkoz alacaksın ve orada kullanılacak ilaçlar da bu paranın içinde.
Eğer ruhsal sıkıntı yaşarsan psikolojik destek te veriyorlar ama emin ol ki o doktor senin asla ruhsal bunalıma girmene izin ermeyecek o çok güzel motive ediyor :)
Ve yine 1 yıl döllenen yumurtaların ücretsiz donduruluyor yine bu ücret içinde![]()
merhaba canım ben de pkoluyum gerçi eşimin spermleri normal olmasına rağmen hamile kalamadım 2 senedir..
istanbulda oturmama rağmen geçen ay kalkıp bi tanıdığımın vesilesiyle ankaraya gittim centrum tüp bebek merkezi Recai bey tüp bebeği anlattı.aşılamada şansımın çok az olduğunu söyledi.boşu boşuna denemeyin tüp bebek yapalım dedi.ama birden tüp bebeği duyunca eşimle konuşmam gerek dedim.bana göre görüntü olarak bakımsız biyer ve labarotuvar vs hastaneyle ilgili hiçbirşey hakkında bana bilgi vermedi.direk pazarlık yaptık fiyatta.doktora lafım yok ama ..
istanbulda eşimle araştırdık taraştırdık yanı başımızdaki bahçeci umuttüp bebeğe karar verdik.bugün gittim ilk muanemi oldum.çok ama çokkk iyi geçti.birsürü umutlarla ayrıldım.tedavime başlamadan tavsiye edebilirim herkese sonu olumsuz olsa bile tekrar tekrar deneyebilirim.ben Süleyman beyle görüştüm çok sıcak kanlı bi insan.gerçi eşime göre bende okadar para alsam bende şebeklik yaparım desedeben memnun ayrıldım.centrum bana %55 şans verirken Süleyman bey önce rabbımın izniyle sonra %85 şans dedi.
tek sorunumuz ohss olabilirsin cok dıkkatli davranmamız gerek dedi.bakalım haziran başlarında başlıcaz inşallah ozamana kadar kullancak ilaçlarım var çünkü
hakkımızda hayırlısı ne ise olsun inşallah rabbim gönlümüze göre versin...
sağolasın cimcimemçok doğru bir karar vermişsin canım şimdiden hayırlı olsun.
Eşine de söyle normal de dünya para bastırıp özel muayenelerine gittiğim prof ya da doç ünvanlı doktorları son derece ukala olduklarını gördüm. Astım hastasıyım sürekli hastanelerdeyim, gerek hastane de olsun gerek özel muayenelerinde, benim çok geldi başıma.
Ben ilk defa doç. olduğu halde insanlığından gram kaybetmemiş bir doktor ile tanıştım o da Ulun bey
Tabi daha niceleri vardır Allah hepsinden razı olsun.
sağolasın cimcimemnasıl geçti transferin iyisin dime
![]()
iyiyim yatıyorum. İlk 48 saat çok önemliymiş. Bilgisayarımı aldım önüme yatıyorum kumanda elimde, eşimde peşimde pervane bundan iyisi şamda kayısı :)
ne güzellll
ama bilgisayr notebooksa karnının üstünde kullanma derim, sehpada kullan.
inşallah tutar hayırlısıyla.
tek embiryo mu yerlektiriyorlar? 2-3 yerleştirince şans daha çok oluyormuş galiba