Yardımcı olur musunuz yüzümü nasıl toparlarim

Çok teşekkür güzel ve nazik yorumunuz için kas seklim için randevumu aldım hep erteledigim biseydi iyiki sizlere sormusum hemen deneyeceğim. Saçim tüp mide ameliyatı dan beri pek çıkmıyor ve çok narin o yüzden hala ürkerek yaklaşıyorum.elmacık kemiği ve orta yüz dolgusu arasında bariz bir fark var mıdır peki?

Gayet güzel görünüyorsunuz. Yaşınızdan büyükte durmuyorsunuz. Dolgu, botoks gibi bir işleme de ihtiyacınız olduğunu düşünmüyorum.
Çok teşekkür ederim sizin güzel bakışınızdan dolayıdır görüşünüz deri kalitemin düşüklüğü pek fotoğraflarda çıkmamış tüp mide ameliyatından sonra inanılmaz bir çöküş yaşadım vücudum da. Şükür o kilolarla yaşamak çok daha kötü ama bir anda derim bu kadar sarkinca sanırım tutabilecegim her dala saldırmaya başladım. Çok teşekkür ederim vaktinizi ayırıp yorum yaptığınız

İlk hafta hissizlik olabilir işlemden sonra ancak sonrasında en ufak farklılık hissetmedim ben. Zaten yarım ml dolgu siz söylemezseniz anlaşılmayacak bi miktar. İlk bir hafta dolgun görünüyor ama sonrasında dolgu dokuyla bütünleşip çok doğal duruyor

Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için

doktorların paylaştığı asla objektif değil . işlem öncesi azık surat işlem sonrası hafif gülümseme. gülümseme zaten yanağı dolgulu gösterir.biraz dikkatli bakan herkes anlayabilir

Seni düşünen doktor bulamazsın hepsi paraci.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…