• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olur musunuz

Gzdths

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2019
184
74
98
Selamlar. Yasadıgım günler aniden kötüye gitti. Her sey cok üst üste geldi.aniden başlayan eklem agrılarım sonucu doktor doktor gezdik. Sonrasında fibromiyalji tanısı koyuldu. Bu sürecte anti depresan kullandm hem psikolojik atak kaynaklı hemde agrılar nedenli. Sonrasında nişanlımla sürtünmeli bir ilişki yasadım agustos ayında düğünümüz olacaktı ara kanamalarım gelince doktora gittim sonrada kesilmedi yapılan testler negatifti hep. Şimdi ise sürekli mide bulantısı yaşıyorum. Evden dısarı cıkmak istemiyorum. Kimseyi görmek istemiyorum yanlız cıkamıyorum dısarı. Hep kendi yatagımda uzanmak istiyorum hayat böyle gecmiyor ama üzerimden atamıyorum korkuyorum bir şeylerden sürekli . Ne yapacagımı bilmiyorum.cok güzel giden bir ilişkim vardı hayatım yolundaydı nişanlım hala yanımda ama o da cok yıprandı. Dısarı cıkmaya çalıştım bi kurs vs ama olmuyor mide bulantım sürekli oluyor
Cok kez doktora gittim ama br sonuc yok.

Cok fazla ilac aldım bünyeme bu sürecte cok doktor gezdik. Bıktım artık bu günlerden resmen yasamak istemiyorum nasıl bu hale geldim bilmiyorum

Agır bir depresyon geçiriyorsun canım ilaçlarda bazen etkiliyor terapi almanı tavsiye ederim belliki bilinç altında olan birseyler var ben 14 yıldır bu durumları yaşıyorum ilaç ve terapi alıyorum kusmalarım ve fibromiyaljim geçti çok şükür dışarı çıkınca ateşim yükseliyor kendimi çok sıkarsam kendini nasıl ve nerde iyi hissediyorsan orada kal canım zorlama tedavini aksatma lütfen zamanla geçecek 😊

Agır bir depresyon geçiriyorsun canım ilaçlarda bazen etkiliyor terapi almanı tavsiye ederim belliki bilinç altında olan birseyler var ben 14 yıldır bu durumları yaşıyorum ilaç ve terapi alıyorum kusmalarım ve fibromiyaljim geçti çok şükür dışarı çıkınca ateşim yükseliyor kendimi çok sıkarsam kendini nasıl ve nerde iyi hissediyorsan orada kal canım zorlama tedavini aksatma lütfen zamanla geçecek 😊
Cok tesekkür ederim günler benim için cok zor ve anlamsız geciyor.

Cok tesekkür ederim günler benim için cok zor ve anlamsız geciyor.
İyi olacaksın üzülme lütfen bana güven 14 yılda kaç kez dibi gördüm ama yüzeyede çıktım hemde yalnız.Ne güzel nişanlın var sana destek oluyor Herşey güzel olacak inan bana

İyi olacaksın üzülme lütfen bana güven 14 yılda kaç kez dibi gördüm ama yüzeyede çıktım hemde yalnız.Ne güzel nişanlın var sana destek oluyor Herşey güzel olacak inan bana
Ne kadar güzel yazmışsınız allah gönlünüze göre versin ve kötü günlerinizi bi daha Yaşatmasın size. Cok tesekkür ederim desteginiz için. İnsallah güzel olur

Back
X