- Konu Sahibi Taze_zencefil
Bilinçsizse çıkamaz hastaneden cezasını hastanede çeker
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
e yatsınBilinçsiz bir şekilde yatıyor ne yapayım dava üstüne dava mi açayım
Ya aslında çok haklısın ama ışte olmuyore yatsın
daha oncekı kafa atmalarını unutturmaz
hakimden daha mı ıyı bılıyorsunuz ? nıye bırakmıyorsunuz ıslerını yapsınlar
hayır zaten sıkayetcı olmamıssınızda savcıya gıdıp yalvarmak nedır ... savcı da kadınların elıne gecmıyor polıs dıyemeden ımdat dıyemeden öluyorlar bu kadın sans eserı yasıyor bana yalvardıgı seye bak dıye kesın dusunmustur .
degısık
Ne yapayım daha bir sürü şey oldu ama ben hiç birsey yapamıyorumKafa atıp burnunuzu kırınca eşiniz sizi düşündü mü ? Bazı kadınlar niye böyle anlamıyorum![]()
sız nıye acmıyorsunuz allah askına gercekten merak ettımVasi bosanma davası acabilir mi?
Ya yaşadıklarımı bilmiyorsun şu an o kadar zor bir dönemden geçiyorum ki anlatsam inanmazsin ben çok yoruldum yaşamaktan yoruldum ben kimseye laf anlatmak kimseden laf duyacak halim kalmadı bosansam yaşadığım yerde konuşmayan kalmaz büyük bir yer değil ki kimsenin kimseyi tanımadığı herkes herkesi tanıyor hasta kocasını bıraktı diye herkes konusacak modern düşünmüyor anadolu da millet ne olmuş kocası vurduysa mantığında herkessız nıye acmıyorsunuz allah askına gercekten merak ettım
e vasisi dava acınca da laf edecekler ozaman ne fark eder vasi acınca davayı bosanma olmuyor mu sankı ?Ya yaşadıklarımı bilmiyorsun şu an o kadar zor bir dönemden geçiyorum ki anlatsam inanmazsin ben çok yoruldum yaşamaktan yoruldum ben kimseye laf anlatmak kimseden laf duyacak halim kalmadı bosansam yaşadığım yerde konuşmayan kalmaz büyük bir yer değil ki kimsenin kimseyi tanımadığı herkes herkesi tanıyor hasta kocasını bıraktı diye herkes konusacak modern düşünmüyor anadolu da millet ne olmuş kocası vurduysa mantığında herkes
Ailesi yüzünden tartıştık o da kafa attı burnum çok acıyordu doktora gittim doktora kocam vurdu dedim o da polis çağırdı ifade aldılar savcı dava açtı.ben kiynetli esimin siciline islemesin diye davacı olmadım bu olaydan 1 ay sonra kaza geçirdik ve esim hasta oldu süreçte kazadan sonra başladı olan bu eksiklik yokBurada anlatılmayan eksik bir şeyler var.
Size yardımcı olmak için gerçek sebepleri açıklayabilir misiniz ?
Ya ailesi cirkef insanlar elimdeki bütün imkanlari aldılar maaşı ev eşyalarını kimse de bana ihtiyacın varmi diye bile sormuyor arada ailesi ya aile ni seç ya bizi diyore vasisi dava acınca da laf edecekler ozaman ne fark eder vasi acınca davayı bosanma olmuyor mu sankı ?
Kör ölür ceylan gözlü olur kel ölür sırma saçlı olur diye bir atasözü var ya eşim şimdi dünyanın en iyi insanı ailesinin gözünde en şeytano etrafda laf soyleyen bikbikler kocanız kafa attıgında naptılar merak ettım ?
hah bunu avukat bılırYa ailesi cirkef insanlar elimdeki bütün imkanlari aldılar maaşı ev eşyalarını kimse de bana ihtiyacın varmi diye bile sormuyor arada ailesi ya aile ni seç ya bizi diyor
Hani bunlar tazminat davası için yani para için beni aradan çıkarmak isterlerse dava acabilir mi onu merak ediyorum
valla bence o aıle ve o cevre esınızın sıddete meyıllı olmasını saglamıs sanırımKör ölür ceylan gözlü olur kel ölür sırma saçlı olur diye bir atasözü var ya eşim şimdi dünyanın en iyi insanı ailesinin gözünde en şeytan