Yardımcı olur musunuz?

Ya keşke ilk konuyu açarken ayrıntılı yazsaydıniz biz cok baska bir olay anladik valla cok üzüldüm özür dilerim kırdıysam . Bebeginiz icinde cok üzgünüm allah sabır versin ne denir bilmiyorum. Allah yardımcınız olsun.

Konuyu yeni okudum ilk başlarda bende size kızdım ama konu çok farklı yerlere geldi Allah rahmet eylesin yavrunuza
İnşallah bu çektiğin sıkıntılar kısa zamanda biterde feraha kavuşursun
Allah eşine zaten cezasını vermiş dilerimki darısı diğerlerine Amin 😢

Iyi akşamlar öncelikle hemen konuya geceyim ki konu uzamasin eşimle tartıştık ve bana kafa attı burnum kırılmıştı ben darp raporu aldım ama şikayetçi olmadım.
savcı peşini bırakmadı ve dava açılmış durum da.
bir sorun var eşim ağır hasta oldu herkese dava açılmaması için yalvardim savcıya doktora herkes yapmasaymis dedi
şimdi ben davaya gitmesem dava düşer mi eşim hastane de yatıyor zaten gidemez .
Merhaba eşe karşı işlenen yaralama eylemi sizin şikayetinize bağlı değil-dir. Dava düşmez

Bizde yırtınıyoruz kadına şiddete hayir diye!
Hele ki olayların üst üste geldiği su dönemde!
Bari konu açmayın! Doğru ölmediniz burnunuz kırıldı cok pardon.....!

Eşe karşı kasten yaralama şikayete tabi değil, yani siz şikayetçi olmasanızda kamu davası açılır. Eğer gitmezseniz polis zoruyla ifade vermeye getirilsiniz. Hatta eşiniz gitmezse ve zorla duruşmayada bulunamadığı için getirilemezse eşiniz hakkında ifade verince serbest bırakma şartlı yakalama kararı çıkar. Ve dava bir şekilde sonuçlanır. Eşiniz raporda varsa ve savcılık ifadelerinizde vurma olayını kabul ettiyseniz ceza alır.

Daha bugun haberlerde karısını 15 yerinden bıçaklayan adamın ilk davada tahliye edildiğini okudum. Sanmıyorum burnunuzu kırdı diye yatalak olmuş biri tutuklansın. Fakat size öyle üzüldüm öyle üzüldüm ki..Başınız sağ olsun Rabbim sabır versin. Ne beter bir çetenin eline düşmüşsünüz. Bunlar aile olamaz. Bunlar çete. Allah kurtarsın sizi

Öncelikle bebeğin için çok üzüldüm 😔 zor zamanlar gerçekten ne diyebilirim ki .. ben de avukatım hukuki olarak yardımcı olmak için tek tek okudum mesajlarınızı avukatınız varmış zaten konuyla ilgilenecektir ama bende söyleyim dava düşmez ceza alır ama infazı ertelenir hastalğı dediğiniz şekilde ağır ise.. kamu davası şikayete bağlı değildir hastanede tutulan rapor ile sizin şikayetinize bağlı kalmadan savcı resen açar davayı. Buna yapılacak bir çözüm yok. Ama dediğim gibi infazı ertelenir. Tazminat ve kaza konusunu tam bağdaştıramadım isterseniz özelden yazabilirsiniz. Abisi vasi olarak atanmış anladığım kadarıyla kötğ niyetli olduğunu düşünüyorsanız mahkemeye dilekçe ile başvurabilirsiniz.

Savcı , sizi sizden daha çok düşünmüş helal.
Biz kadınlarda bu mantık oldugu sürece kadına şiddet bitmez.
Acıma ,acıncak hale düşersin demişler.
Sen kocana şimdi acırsın , o iyileşince sana yine kafa çakar!!!!!!!!

Eşe karşı kasten yaralama şikayete tabi değil, yani siz şikayetçi olmasanızda kamu davası açılır. Eğer gitmezseniz polis zoruyla ifade vermeye getirilsiniz. Hatta eşiniz gitmezse ve zorla duruşmayada bulunamadığı için getirilemezse eşiniz hakkında ifade verince serbest bırakma şartlı yakalama kararı çıkar. Ve dava bir şekilde sonuçlanır. Eşiniz raporda varsa ve savcılık ifadelerinizde vurma olayını kabul ettiyseniz ceza alır.
Bana özelden mesaj atar mısınız konu içinde belirtmek istemedim mesaj atmayı denedim ama olmadı fikrinizi almak istiyorum benzer bir durumum var yardımcı olursanız sevinirim

Back
X