Canım merhaba öncelikle yavru kediyi sahiplenmen çok güzel bir şey bu davranışından ötürü Sevgilerimi gonderiyorim sana
Öncelikle yavru kedinin kum eğitimi var mı yok mu bildiğim yok Eğer yok ise kumu alıp koyduğunuz zaman leks olarak kumaş eleyerek tuvaletin oraya yapacaktır İncekum almanızı tavsiye ederim çünkü patileri küçük olduğu için eşlerken daha rahat eşleyebilir diye düşünüyorum ben kedimde İncekum kullanmıştım hala İncekum kullanıyorum ince kokulu alabilirsin koku da yapmaz tuvaletinden sonra kedi kumları 15 de 20 lira arasında değişiyor zaten markasına göre mama olarak da yaş mama konserve mama alırsan Belki biraz daha iyi olabilir çünkü yavru olduğu için kuru mamayı yemiyor da olabilir suyunu her gün tazelemeyi unutmayın ağız kokusu için bir şey diyemiyorum veterinerin görmesi lazım dediğiniz gibi. Veterinere götürdüğümüzde Aman zaten tırnaklarını kesecekler dir kestikleri zamanda tırmalama gibi problemi olmaz, yavru kedilerin tırnakları ince ve sivri oluyor genelde Bundan dolayı küçük bir kaza yaşamışsınız dır