Arkadaşlar merhaba. Eltimle aramızda laf atışmaları yaşandı 5 ay geçti üstünden. Hiç konuşmadık araşmadık. Ramazan ayı kadir gecesinde ben whatsaptan toplu msj attım. Listede oda vardı . Msj herkese gitti . Ama onda gri bir tane tık olarak duruyor msj. Son görülme saatini de görüyorum. Ama profil fotosunu durum yazısını falan girmuyorumgörmüyorum. Beni engellemişti. Engellese son girdiği saati nasıl görebiliyorum.
ilginçki bunu bende yasadım bıkac gun once. Hatta sasırdım. Zaten o kısı benı silmez bilirim. Ama profil yok saati goruyorum ve mesj sadece bir tık. Valla bende anlam veremedim
Mesela o kısı whatsba sık sık giriyor dunden bu yana. Bukadar sıkta girmez. Yarın arayacagim bayram kutlaması ıcın sorarım bakalım ne diyecek ki zaten pek bu islerden anlayan bir insanda degil.
Mesela o kısı whatsba sık sık giriyor dunden bu yana. Bukadar sıkta girmez. Yarın arayacagim bayram kutlaması ıcın sorarım bakalım ne diyecek ki zaten pek bu islerden anlayan bir insanda tatil konuştuktan sonra buraya yazın merak ederim bende arıcam bakalım nolacak.
Arkadaşlar merhaba. Eltimle aramızda laf atışmaları yaşandı 5 ay geçti üstünden. Hiç konuşmadık araşmadık. Ramazan ayı kadir gecesinde ben whatsaptan toplu msj attım. Listede oda vardı . Msj herkese gitti . Ama onda gri bir tane tık olarak duruyor msj. Son görülme saatini de görüyorum. Ama profil fotosunu durum yazısını falan girmuyorumgörmüyorum. Beni engellemişti. Engellese son girdiği saati nasıl görebiliyorum.