Yardımcı olur musunuz

EMZ

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2021
4
1
1
33
Arkadaşlar merhaba. Eltimle aramızda laf atışmaları yaşandı 5 ay geçti üstünden. Hiç konuşmadık araşmadık. Ramazan ayı kadir gecesinde ben whatsaptan toplu msj attım. Listede oda vardı . Msj herkese gitti . Ama onda gri bir tane tık olarak duruyor msj. Son görülme saatini de görüyorum. Ama profil fotosunu durum yazısını falan girmuyorumgörmüyorum. Beni engellemişti. Engellese son girdiği saati nasıl görebiliyorum.

Merhaba eğer engellediyse girdiği saati görmüyorsunuz muhtemelen silmiştir

Ama atılan msj neden bi tık gri duruyor olabilir orasını anlamadım.

Gizlilikten okundu bilgisini kapatmış olabilir ve ya mesajınız ulaşmamıştır kendisine

ilginçki bunu bende yasadım bıkac gun once. Hatta sasırdım. Zaten o kısı benı silmez bilirim. Ama profil yok saati goruyorum ve mesj sadece bir tık. Valla bende anlam veremedim 🙄

Mesela o kısı whatsba sık sık giriyor dunden bu yana. Bukadar sıkta girmez. Yarın arayacagim bayram kutlaması ıcın sorarım bakalım ne diyecek ki zaten pek bu islerden anlayan bir insanda degil.

Saniyorum ki mesajin atıldığı tarihte engelliydiniz. Sonra kaldırdı.

Mesela o kısı whatsba sık sık giriyor dunden bu yana. Bukadar sıkta girmez. Yarın arayacagim bayram kutlaması ıcın sorarım bakalım ne diyecek ki zaten pek bu islerden anlayan bir insanda tatil konuştuktan sonra buraya yazın merak ederim 😊 bende arıcam bakalım nolacak.

Arkadaşlar merhaba. Eltimle aramızda laf atışmaları yaşandı 5 ay geçti üstünden. Hiç konuşmadık araşmadık. Ramazan ayı kadir gecesinde ben whatsaptan toplu msj attım. Listede oda vardı . Msj herkese gitti . Ama onda gri bir tane tık olarak duruyor msj. Son görülme saatini de görüyorum. Ama profil fotosunu durum yazısını falan girmuyorumgörmüyorum. Beni engellemişti. Engellese son girdiği saati nasıl görebiliyorum.

Numaranızı silmiştir yada profili gizlidir durum diz hariçtir. Gitsin mesajınız ne olacak bir bayram mesajı. Hayırlı bayramlar bu arada 😊

engel atmıştır, sizde engelli olunan zaman içerisinde mesaj atmışsınız, sonra engeli kaldırıp, numaranızı silmiştir

İhtimalleri söylüyorum.

1. Mesajı, siz onda engelliyken attınız ve o yüzden tek tik gri çizgi olarak kaldı. Sonradan engelinizi kaldırdı.

2. Telefon numarasını değiştirdi.

Back
X