- 16 Kasım 2017
- 463
- -642
- 98
- 30
- Konu Sahibi Dogangunes1
-
Özür diliyorum fakat dua yerine eşinin sana layık olmadığını seni haketmediğini anlamaya çalışsan ? Ben eşimle ilk kavga ettiğimde üstelik 5 aylık evliydik o zamanlar gündüz evden çıktım yüzüğü de bıraktım ve arkadaşımda kalmaya gittim akşamı aramadı ondan somra ki gün zırıl zırıl ağlayarak beni aradı sensiz evin tadı yok nolur gel diye. Aldatma olmadı hiçbir şekilde fakat işi gereği bana hem kötü hemde ilgisizdi bana ilgisiz davranan biriyle hayatımı geçiremem bunu dua ederek kurtarmaya çalışmam. Baba evine olmana rağmen hala gelmeyip aramayıp eğleniyorsa ayrıl artık ondanEsımle bosanma asamasındayız benden sogudu benı hıc sevmıyor asla barismaya yanasmıyor, geziyor tozuyor keyfı yerınde gbı.. 2 aydır babaevındeyım.. Bıldıgınız cok kuvvetli ise yarayan bı dua varmı. Esımı bana baglıycak benı isteyecek yaptıklarından pısman olacak bı dua
Cok haklısınız ama ınanın cok zor ınsan yuvasını özlüyor bende ne ıstycegmı sasırdm.. Benım esım asla barismaya yanasmıyor araya buyuk ler bile girdi ama adamda katır inadı var resmenÖzür diliyorum fakat dua yerine eşinin sana layık olmadığını seni haketmediğini anlamaya çalışsan ? Ben eşimle ilk kavga ettiğimde üstelik 5 aylık evliydik o zamanlar gündüz evden çıktım yüzüğü de bıraktım ve arkadaşımda kalmaya gittim akşamı aramadı ondan somra ki gün zırıl zırıl ağlayarak beni aradı sensiz evin tadı yok nolur gel diye. Aldatma olmadı hiçbir şekilde fakat işi gereği bana hem kötü hemde ilgisizdi bana ilgisiz davranan biriyle hayatımı geçiremem bunu dua ederek kurtarmaya çalışmam. Baba evine olmana rağmen hala gelmeyip aramayıp eğleniyorsa ayrıl artık ondan
Cok zor durumdayım. Dısarı cıkmaya kalksam hersey para.. Evde dursam patlıyorum skntı dan. Bugun butun gun yataktan kalkmadm. Agır depresyondayım. Avukat tutuldu zaten mahkeme surecinde yz suan ama cok zor en azından bosansak bende bı rahatlarım belkı. Ise giremiyorum avukatım gırme nafaka ıstycm senin ıcın dedı. Napcgmı blmyorm tek bildigım evde kafayı yiyorum. Eski esımı takip ediyorum ıstagram da fake bı hesaptan, geziyor tozuyor egleniyor ben ise ne haldeyimCanım bence sen kendin için dua et seni istemeyen biri için değil..
İki rekat namaz kıl (hakkında hayırlı olanı ) Allahtan iste sonra 313 Ayetel kürsi oku aynı anda okumak zorunda değilsin abdestli olmaya dikkat et..
Sakın eşim bana dönsün diye dua etme belki döner ama mutsuz olur,çok kötü şeyler yaşarsın...ömrünü gençliğini heba etme..kendini sev öncelikle kıymetinin farkında ol..çok değerlisin unutma.. Kendini üzme,ağlama..Gururunu kurtar en azından istemiyormuş gibi davran iyice kendini önemsemesin bu şahıs.
Gez toz yeni insanlar tanı kitap oku ne bileyim hobi edin.takıntı haline getirme eski eşini..
Belki daha iyi sana değer veren seni hakeden biri çıkar karşına...boşuna çekmişim eski eş kişisini dersin
Hayat bu hiç belli olmaz
Önce kendinsin unutma
Depresyon için destek almalısınız.Eşinizi takip etmeyin dahada çok gerilirsiniz..dava dan hemen sonra işe girmeli yoğun tempoyla çalışmalısınız ki unutabilesinizCok zor durumdayım. Dısarı cıkmaya kalksam hersey para.. Evde dursam patlıyorum skntı dan. Bugun butun gun yataktan kalkmadm. Agır depresyondayım. Avukat tutuldu zaten mahkeme surecinde yz suan ama cok zor en azından bosansak bende bı rahatlarım belkı. Ise giremiyorum avukatım gırme nafaka ıstycm senin ıcın dedı. Napcgmı blmyorm tek bildigım evde kafayı yiyorum. Eski esımı takip ediyorum ıstagram da fake bı hesaptan, geziyor tozuyor egleniyor ben ise ne haldeyim
Psikologa gdyrm ztn ama verim alamıyorum. Lıse mezunu ymDepresyon için destek almalısınız.Eşinizi takip etmeyin dahada çok gerilirsiniz..dava dan hemen sonra işe girmeli yoğun tempoyla çalışmalısınız ki unutabilesiniz
Mesleğiniz varmı yada tahsiliniz nedir
Yani ne kadar süredir gittiğiniz önemli tabi berim alamadıysanız doktorunızu değiştirin .Lise mezunlarınında çalışabileceği bir çok sektör varPsikologa gdyrm ztn ama verim alamıyorum. Lıse mezunu ym
Hemen niye adam kötü oldu ki? Belki konu sahibi gerçekten soğunacak biri?Özür diliyorum fakat dua yerine eşinin sana layık olmadığını seni haketmediğini anlamaya çalışsan ? Ben eşimle ilk kavga ettiğimde üstelik 5 aylık evliydik o zamanlar gündüz evden çıktım yüzüğü de bıraktım ve arkadaşımda kalmaya gittim akşamı aramadı ondan somra ki gün zırıl zırıl ağlayarak beni aradı sensiz evin tadı yok nolur gel diye. Aldatma olmadı hiçbir şekilde fakat işi gereği bana hem kötü hemde ilgisizdi bana ilgisiz davranan biriyle hayatımı geçiremem bunu dua ederek kurtarmaya çalışmam. Baba evine olmana rağmen hala gelmeyip aramayıp eğleniyorsa ayrıl artık ondan
Var üç kere Allah belanı versin deyin.Sizi takmayan insanları size bunu yaşatnları nasi hâlâ geri döndürmeye çalışıyorsunuzEsımle bosanma asamasındayız benden sogudu benı hıc sevmıyor asla barismaya yanasmıyor, geziyor tozuyor keyfı yerınde gbı.. 2 aydır babaevındeyım.. Bıldıgınız cok kuvvetli ise yarayan bı dua varmı. Esımı bana baglıycak benı isteyecek yaptıklarından pısman olacak bı dua
Bacım ne halin varsa gör Allah için bu ne saçmalık ya öf seninle mi uğraşacam gelmiş kime ne anlatıyorum bendeHemen niye adam kötü oldu ki? Belki konu sahibi gerçekten soğunacak biri?
Bana mı anlatıyosun?Bacım ne halin varsa gör Allah için bu ne saçmalık ya öf seninle mi uğraşacam gelmiş kime ne anlatıyorum bende
Ay yanlış alıntılamışımBana mı anlatıyosun?
EvetBana mı anlatıyosun?
Merve beynim yandı bacım sen anladın umarım beni ya ahhahahahahhahahahaBana mı anlatıyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?