Yardımcı olur musunuz?

1kadnngunlugu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2021
3
1
1
9 gün reglm gecikti ilk defa böyle bir durumla karşı karşıya geliyorum hiç bukadar gecikmezdi 2 kere idrar testi yaptım evde negatif çıktı bugün hastanede kan testi verdim HCG 0.100 çıktı negatif dedi doktor arada bir sağ kasığımın altında batma gibi birşey oluyor arada kasıklarım ağrıyor çok fazla vajinal akıntım oluyor midem şiş bir halde ve stres yapmıyorum fakat neden hamile değilim ya da neden regl olmuyorum anlamıyorum bu konuda bilgisi olanlar bana yardımcı olabilir mi ? 🙏🏻

Son düzenleme:
Belki bu ay stres yaptınız ondan kaynaklı olabilir. Çıkan değere göre hamilelik söz konusu değil. Kadın hastalıklarına randevu alın ve şikayetinizi söyleyin biz burda ne desek yalan olur

9 gün reglm gecikti ilk defa böyle bir durumla karşı karşıya geliyorum hiç bukadar gecikmezdi 2 kere idrar testi yaptım evde negatif çıktı bugün hastanede kan testi verdim HCG 0.100 çıktı negatif dedi doktor arada bir sağ kasığımın altında batma gibi birşey oluyor arada kasıklarım ağrıyor çok fazla vajinal akıntım oluyor midem şiş bir halde ve stres yapmıyorum fakat neden hamile değilim ya da neden regl olmuyorum anlamıyorum bu konuda bilgisi olanlar bana yardımcı olabilir mi ? 🙏🏻
İlk defa mı gecikme yaşıyorsunuz
Mevsim değişikliği nedeni adet gecikmesi yapar mesela en basiti veya sonradan oluşan Bi hastalık enfeksiyon polip miyom kist bunun bir çok sebebi olabilir stres bile buna Bi etken. Doktora gitmenizde fayda var 9 gün gecikme az değil

Belki bu ay stres yaptınız ondan kaynaklı olabilir. Çıkan değere göre hamilelik söz konusu değil. Kadın hastalıklarına randevu alın ve şikayetinizi söyleyin biz burda ne desek yalan olur
Folik asit kullanıyorum 4 aylık evliyim hamile kalmayı çok istiyorum folik asistan başka.birsey onerebilirmisinz

Folik asit kullanıyorum 4 aylık evliyim hamile kalmayı çok istiyorum folik asistan başka.birsey onerebilirmisinz
Adetinizin 2 veya 3.günü.kadın doğuma gidip hormonlarınıza baktırın amh testi de mutlaka yaptırın. Yumurtlama günlerinizi takip ederek değerlendirin. İnşallah en kısa zamanda olur.

Hala hasta olmadım diyebilirim biraz daha bekleyeceğim
Merhaba, benim de 20 küsür gün geciktiği oldu bir keresinde . Meğer o ay yumurtlamamışım bu sebeple adet görmemişim . Kadın doğuma gidip muayene olup hormon değerlerinize baktırsanız en sağlıklısı. Kafanıza çok takmayın hamile miyim diye baskı kurmayın kendinize . En düşünmediğiniz ve rahat olduğunuz ayda hamile kalacaksınız 🌸

Eşinde sperm testi verdi mi canım o da versin belki onda da sıkıntı olabilir doğal beslen kahveyi azalt sigara içiyorsan bırak eşin alkol kullanıyorsa bıraksın

Back
X