Yardimci olur musunuz

Canisi kabalak

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2021
169
17
13
27
Ya ilk değerim cuma günü 43 du sonra pazar 158 cikti sali yani bugün 243 çıkmış pazar öğlen acilde verriydim sabah verdik bugünde saglik ocağında 48 saat tam olmadı ondan mı da acaba çok mu düşük artmış ki

Gayet iyi canım iki kat artmasına gerek yok en az %60 artmalı seninki de bu seviyede artmış kendine sıkıntı yapma benimde 2 kat artmadı ama şimdi herşey yolunda çok şükür :)

Gayet iyi canım iki kat artmasına gerek yok en az %60 artmalı seninki de bu seviyede artmış kendine sıkıntı yapma benimde 2 kat artmadı ama şimdi herşey yolunda çok şükür :)
Valla mi icimi rahatlattin Allah razı olsun ya valla bak agliycadim şimdi neredeyse hesapladım da yüzde 65 artmış valla çok sevindim 2 saat sonra kadın doğum randevum var :)

Gittim de doktora normal iyi değerlerin dedi sorun yok dedi folik asit başlattı canım 10 gün sonrada kontrol :)

Back
X