yardımcı olur musunuz?

Angelll23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2019
95
21
38
28
Merhabalar, normalde eşimle korunuyoruz, ama bu ay adetim bittikten yaklaşık 2 3 gün sonra eşimle birliktelik yaşadık ama geri çekilmeye (her zaman hamilelik ihtimali var biliyorum) daha sonrasında korunduk goguslerim normalde adet tarihime7-10 gun kala hassaslasirdi cok gec hassaslasti ve 18 inde adet olmam gerekirken olmadim bugun 6. gunum dunden beride adet olacak gibi hafif kramplarim var olmadım sizce hamilelik ihtimali var midir, benzer birsey yasayip hamile kalanlar oldu mu aranizda?

aynisini yaşadim sifir faiz hamile olmam derken hamile ciktim ama benim adet zamanimdan uc gun sonra adet oldum sandim uc gun sonra kesildi az oldu diye de aklima gelmedi taki midem bulaninca 7 ci haftada hamile oldugumu oyrendim

bende bu sefer bir supriz yaşayacağım gibi hissediyorum, eşimde bıktı benden artık her ay hamileyim galiba dediğim için oda yanaşmıyor şimdi test yapmaya falan bir kac gün daha gecsin kan verirsin garanti olsun diyor tabiki bilmiyor içimdeki kurtların beni kemirdigini

ben uc tane supriz yasadim ucunude dogurdum simdi gece gunduz gozleri acik uyumadan oturmadan bebek bakiyorum

Adet günü gecikmenize göre normalde çıkardı. Belki stres hava degişimi vs adet döngünüzü etkilemiş olabilir ondanda bir gecikme olur.
e nabizim negatif gebelik testi ile dolu vallahi utaniyorum artik gitmeye en iyisi bu kadar beklemisken biraz daha beklemek

Merhaba guncelleme için geldim 7 gün gecikme 8. gundeyim sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım yine tek çizgiyi gördüm net sekilde, daha sonra aile hekimimle görüştüm adet söktürücü kullanmak için 2 gün daha bekleyelim kan testi yapalım dedi. yarın öbür gün kan vermeye gideceğim kesin sonuç için kafam çok karıştı

9 gün geçilmişti bugün 10. gunumdeyim şu anda açık kahve gibi peceteyle sildikce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…