ben uc tane supriz yasadimbende bu sefer bir supriz yaşayacağım gibi hissediyorum, eşimde bıktı benden artık her ay hamileyim galiba dediğim için oda yanaşmıyor şimdi test yapmaya falan bir kac gün daha gecsin kan verirsin garanti olsun diyor tabiki bilmiyor içimdeki kurtların beni kemirdigini
sağlıklı oldunlarda gerisi önemli değil allah bağışlasın, eğer hamileysem benim ilk olacak bakalımben uc tane supriz yasadimucunude dogurdum simdi gece gunduz gozleri acik uyumadan oturmadan bebek bakiyorum
Burdaki görünüşe göre yok gibi.testiniz negatif gozukuyor. Ama emin olmak icin kan verin iciniz rahat etsin.şimdi yaptım sizce doğru mudur
Eki Görüntüle 3237289
Allah saglilli bebelkele versin sanad ainsallahsağlıklı oldunlarda gerisi önemli değil allah bağışlasın, eğer hamileysem benim ilk olacak bakalım
erken gebelik testi normalde olsa çıkardı değil miBurdaki görünüşe göre yok gibi.testiniz negatif gozukuyor. Ama emin olmak icin kan verin iciniz rahat etsin.
amin isteyen herkese inşallahAllah saglilli bebelkele versin sanad ainsallah
Adet günü gecikmenize göre normalde çıkardı. Belki stres hava degişimi vs adet döngünüzü etkilemiş olabilir ondanda bir gecikme olur.erken gebelik testi normalde olsa çıkardı değil mi
yarın sabah tekrar mı yapsam yoksa bir kaç gün beklesem mi ?Adet günü gecikmenize göre normalde çıkardı. Belki stres hava degişimi vs adet döngünüzü etkilemiş olabilir ondanda bir gecikme olur.
Bence yarın sabah gidin kan verin içiniz rahat ederyarın sabah tekrar mı yapsam yoksa bir kaç gün beklesem mi ?
e nabizim negatif gebelik testi ile dolu vallahi utaniyorum artik gitmeye en iyisi bu kadar beklemisken biraz daha beklemekAdet günü gecikmenize göre normalde çıkardı. Belki stres hava degişimi vs adet döngünüzü etkilemiş olabilir ondanda bir gecikme olur.
desteginiz için cok teşekkür ederimBurdaki görünüşe göre yok gibi.testiniz negatif gozukuyor. Ama emin olmak icin kan verin iciniz rahat etsin.
Bu gece tuvalet kağıdına sildigimde hafif hafif kanamam var birazda adet olacak gibi kasıklarım agiriyor bakalım sanırım bebiş yokAllah saglilli bebelkele versin sanad ainsallah
adet gunumu?Bu gece tuvalet kağıdına sildigimde hafif hafif kanamam var birazda adet olacak gibi kasıklarım agiriyor bakalım sanırım bebiş yok
Kimyasal olabilir lütfen gidip test yaptır9 gün geçilmişti bugün 10. gunumdeyimşu anda açık kahve gibi peceteyle sildikce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?