Yardımcı olur musunuz

yagmurr3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2024
59
9
1
17
Şimdi ben ebelik yada hemsirelik istiyorum hep sağlık istedim her zaman için ancak stres durumlarında ellerimi öne uzattigimda hafif hafif titreme oluyor heyecan vs yaptığımda korkuyorum bu ebelige engelmi ya bunu annem söyledi annem söylediğinden beri 7/24 bellerime bakıyordum titriyor mu acaba falan arkadaşlarımı soruyorum ellerim titriyor mu falan bu sefer elim titreyecek mi acaba diye stres yapınca da titriyor doğal olarak yani ebeliği engel mi bu durum çünkü ben başka hiçbir şey okumak istemiyorum ya Allah'ım hiçbir şey gönlüme göre olmadı bari mesleğin gönlüme göre olsun lütfen ya ebeliğin önü bir kere çok açık tanıdıklarınız falan varsa sorabilir misiniz yani Instagram'da sorduğum kadarıyla şiddeti falan bilinmediği için çok cevap veremiyorlar ama hafif yani böyle zıngır zıngır mesela su şişesini tutamayacak kadar ya da
Bir şeyler elimden düşecek kadar titremiyor tabii ki

Zaten stresi bol olan bir işi icra etmek için yola koyulmuşsunuz, bir de böyle vesveseyle kendinizi strese sokmayın derim ben. Sadece stres anlarında hafifçe olan bir titreme olağandır panikatak gibi bir durumunuz yoksa size çok büyük bir engel teşkil etmez. Allah gönlünüze göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…