yardımcı olur musunuz :))

meltem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
1.224
3
46
Ankara
kızlar ben şimdi hostesliğe başvurdum heran mülakata çağırabilirler dip boyam geldi geçti bakımsız gitmemem lazım

saçım şuan röfleli dipten 10cm kestane rengim çıkmış
sorum şu ki buğday tenliyim yeşil gözlüyüm çikolata kahveye boyasam tenimi boğar mı
buğdağ derken soluk buğday böyle

çikolata kahve mi olur ışıltılı kahve mi sizce
aslında bir dert değil ama şuan gündemim bu benim için gerçekten çok önemli fikirleriniz

Son düzenleme:
Hayırlısı olsun canım bende çok istiyorum başvurdum kabin memurluğu için ama ingilizcem orta seviye. umudum yok ..Geçenlerde havaliamanında kıyafetleri görünce içim gitti doğrusu

Saç rengine gelince bence ışıltılı kahve boya gözlerinde yeşilse çok doğal olur

Hayırlısı olsun canım bende çok istiyorum başvurdum kabin memurluğu için ama ingilizcem orta seviye. umudum yok ..Geçenlerde havaliamanında kıyafetleri görünce içim gitti doğrusu

Saç rengine gelince bence ışıltılı kahve boya gözlerinde yeşilse çok doğal olur

canm umutsuz olma kısmetimizde vardır umarım o kadar büyük hayallerim var ki
birde part time diye bir laf çıktı bazı forumlarda maaşı az diye genede çok istiyorum

fikrin içinse çok sağoll :54:

kızlar ben şimdi hostesliğe başvurdum heran mülakata çağırabilirler dip boyam geldi geçti bakımsız gitmemem lazım

saçım şuan röfleli dipten 10cm kestane rengim çıkmış
sorum şu ki buğday tenliyim yeşil gözlüyüm çikolata kahveye boyasam tenimi boğar mı
buğdağ derken soluk buğday böyle

çikolata kahve mi olur ışıltılı kahve mi sizce
aslında bir dert değil ama şuan gündemim bu benim için gerçekten çok önemli fikirleriniz

renkli göze her renk güzel olur :=)

Ben röfleye devam diyorum :)

Sarı üzerine istediğin ton hemen tutmaz.
Yıkadıkça renk açılacak,tonu değişecektir.
Yani kahvenin şu tonu bu tonu deme şansın pek yok.

Ben röfleye devam diyorum :)

Sarı üzerine istediğin ton hemen tutmaz.
Yıkadıkça renk açılacak,tonu değişecektir.
Yani kahvenin şu tonu bu tonu deme şansın pek yok.

aslında röfleden bıktım :17: :17:
lisede başladım bi süre ara verdim dayanamadım röfleye döndüm
seneye gene röfle yaparım bence sarı alışkanlık gibi :31:

canm umutsuz olma kısmetimizde vardır umarım o kadar büyük hayallerim var ki
birde part time diye bir laf çıktı bazı forumlarda maaşı az diye genede çok istiyorum

fikrin içinse çok sağoll :54:

Part time olsun .olsun da. Bu deneyimi yaşamak lazım kıyafetleri ,ortam bence çok iyi..

Arkadaşın dediği gibi ışıltılı kahve de güzel olur, bugün huzur sokağında selin demiratarın saç rengi de hoşuma gitti o da olabilir benceee
Bak herkes o psikopatın konusunda değilmiş :1:

Arkadaşın dediği gibi ışıltılı kahve de güzel olur, bugün huzur sokağında selin demiratarın saç rengi de hoşuma gitti o da olabilir benceee
Bak herkes o psikopatın konusunda değilmiş :1:

evet evet selin demiratarın o saçıda çok hoş am adı ne ki kendim boyayacağım da :23:
sevindim o kızın konusunda olmamasına herkesin :46:

Back
X