Yardimci olur musunuz

Yap yap imam nikahina Sığın ne günlere kaldık
Günah mi tabi günah kitap açmaya vaktin yoksa internetten zinanin gunahini araştır derim

Konuyu değiştirmişsiniz ama alıntı var. Öyle nikah mı olur ? Ailenizin rızası lazım. O zaman herkes imamın karşına çıkıp,eve gidip bol bol sevişsin.

zaten suç resmi nikah belgesini görmeden dini nikah kıyamaz işini seven bir hoca

Artık hocalar bile söylüyor tv'de. Önce resmi nikah sonra dini nikah diye. Bazı kadınları anlamıyorum ben yemin ederim, yıllarca imam nikahlı yaşayanlar var, adam 2 gün sonra kapıya koysa hiç bir hak iddia edemez.
Bazıları da işte sırf zina yapmadığını düşünerek yaptırıyor. Benim kuzenim gitmiş, nikah belgelerini unutmuşlar hoca kıymamış nikahı geri gelip aldılar, öyle kıydı adam.

Sizin su an icin yapacaginiz tek sey aileleri ne yapip edip bir an once evlilige ikna etmek. Boyle yollara basvurmayin ailelere soyleyin adam akilli evlenin. Imam nikahinida yapin resmi nikahida. Ailelerin erteleme sebebi maddiyat ise makul olun gerekirse dugun istemeyin gelinlik giyersiniz gucunuz yettigi kadar kina gecesi yaparsiniz birde nikah (Herkesin haberi oldugu resmi nikah kastedigim) oldu bitti.

Gizli kapakli isler basiniza daha cok is acar. Ayrica gecmisi tovbe temizler gecmis icin bol bol tovbe edin.

Back
X