yardımcı olur musunuz

abet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2015
2.245
5.854
158
bu kadar büyük bir platform bana ancak yardımcı olur. dertleriniz yanında dert değil ama bilgi alabileceğim kimsem yok. sakaryaya atandım ama neresi yaşamak için en uygundur hiç bilmiyorum. merkezde yahut erenlerde çalışacağım. merkeze yakın sakin sessiz bir ilçe önerir misinz ev bakmaya başlayacağım. resmen başka bilgi kaynağım yok gözüm kulağım bu konuda olacak

İzmir olsa yardımcı olurdum da, Sakarya hakkında hiçbir bilgim yok. Hayırlısı olsun,yardımcı olan biri illa çıkacaktır

atandınız mı. ben olsam ev tutmak yerine çalışan yurtları var onu araştırırdım. benim zamanımda aylık 750 ye kendine ait banyosu tuvaleti olan, sabah kahvaltisi akşam yemeği olan geniş kapsamlı yerler vardı. bekar hemşireler öğretmenler kalırdı falan. bence onları araştır

Sakaryanın çoğu yeri sessiz sakindir zaten. hatta merkezden ortalama 20 dk uzaklaşırsanız şirin bir köye gelmeniz muhtemel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…