Ağzınıza sağlıkEşim ortalığı karıştırmak istemiyo.o girerse olaya cok buyuk olay olur.karışmasını istemiyorum ama tavrini koy artik diyorum.o da konusmuyo annesiyle.Ben zaten en sonunda evet caldın oldumu diyip kapattim telefonu.dayanamadim
Eşim artık bıktı annesinden ve yaptıklarından konuşmuyo kendisyle.cok üzücü ama yapcak bisey yokEsiniz ne diyor bu durumlara
Evinden mi çaldılar?Eşim ortalığı karıştırmak istemiyo.o girerse olaya cok buyuk olay olur.karışmasını istemiyorum ama tavrini koy artik diyorum.o da konusmuyo annesiyle.Ben zaten en sonunda evet caldın oldumu diyip kapattim telefonu.dayanamadim
Biz bi aileyiz beni insan yerine koyup soyleselerdi ben verirdim ama bunu yapmadilarPeki düğünde çok mu borca girdiler
Aile ne demek destek birlik beraberlik demektir
Size danışma dan arkamızdan planlar yapılması doğru değil bu eleştirilir
Dügün günü aldı sonra yüzümüze bakmadılar.Evinden mi çaldılar?
Neden polise gitmedin?
Neden verdin?Dügün günü aldı sonra yüzümüze bakmadılar.
O an kalabalıktı ve peşine düsmedim illaki alınır diye.Ama niyetleri kötüymüsNeden verdin?
Eşimle bi sorunum yok.Ama hem hatalı olan o hemde özür bekliyo.Insanin ister istemez canı sıkılıyoAsla özür dileme. Mutlu evliliğin sırrı kendi ailenle de eşinin ailesiyle de mesafeni korumak bence. Sen ve eşin bi ailesiniz artık. Geri kalanlar (her iki aileden de) üçüncü şahıs. Geçmişte ne olduysa olmuş böyle şeylerin kırgınlığı ömür boyu geçmez zaten. İstesende iyi ilişki içinde olamazsın. En iyisi kendi eşinle huzuruna bak. Herkese mesafeli dur. Zamanla seni sevmese de saygı duymayı öğrenecektir kv. Sen muhattap olmadıkça da ona buna seninle ilgili diyecek lafı kalmaz. Susup oturur. Bırak onun yakınları akrabaları seni kötü bilecekse bilsin. Onlar kim ki benim hayatımda deyip geç. Başka türlü sinir hastası olursun.
İşte olması gereken bunun bu şekilde olmasıBiz bi aileyiz beni insan yerine koyup soyleselerdi ben verirdim ama bunu yapmadilar
Anlaşılan kvniz dile düşmekten çok korkuyor, susmak için kaç altın istiyorsun diye sorduğuna göre:)Merhaba bayanlar.Ben henüz 4 aylık evliyim ve eşimin ailesiyle taa nişanlıyken bile sorunlar yaşayıp sabrediyordum.Benim iki sehirde dügünüm oldu.izmirde yapilan dügünde takı yapılırken eşimin annesi kendi sülalesine burda takı yapmayın kızın annesi babasi alcak demis ve òrgütlemis.herkes tanımadan kınamış ailemi.ben bunu 3 ay sonra bir sürü insandan duydum cok kırıldim ama ona bu konuyu hic acmadim bile.daha sonra burdaki dügünümdede bir sürü takı takıldı ve bana hic bisey soylemeden kayınvalidem hepsini aldı ve bir daha bizim yüzümuze bakmadi.aradan 3 ay gecti ben ne yaptiniz takilarimi dedim.bozdurup borc odedik dedi.benim rızamı neden almadiniz dedim insan yerine koyup borc var deseydin ben sana hepsini verirdim zaten dedim.konuyu kapatip bi daha acmadim ve hic bisey olmamis gibi davranmaya devam ettim.gecenlerde benim ailem hakkinda ogrendiklerimi duymus ve ortaliga düstü kimdem duyduysam hepsini aramis ve azarlamis.bende arayip insanlari arama dedim.bana sizin derdiniz para olmus altin olmus gibi agir seyler soyledi.herkese benim dedikodumu yapmis bunlarin derdi altin diye.oyle bi derdim olsaydi ben ertesi gun altinlarimi isterdim.kac para istiyosun kac altin istoyosun susmak icin dedi.halbuki ben hic bisey istememistim.hepsi benimdi sanamı vercektim dedi.ben vermek zorunda degildim ama insan yerine koysaydi hepsini alsaydi.annelik yapmasini istemistim sadece.bende dayanamadim ve agir konustum.sabrım taştı çünkü.herkese beni ve ailemi kötü anlatiyo.bir sorun oldugunda hic aramizda kalmiyo.simdi sadece kayinpederimle konusuyorum.o da özür dile diyo.ama haksiz degilim hep ben bir adim attim ve bıktım.ne yapmaliyim yardimci olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?