Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öncelıkle problemınız nedır??yaşınız kac??2aşılama denemıssınız olmamıssa bırkac ay bekleyıp tüp bebege gecebılırsınız bence.Rahım fılmı cekılmısmıydınız??Öncellikle herkese merhaba . Hamile kalmak çok istiyorum 1 senedir beri ugrasiyorum ama olmuyor aşılama yapıp 2 kere yine olmadi ara verdim bu sefer kendiliginden olsun istiyorum yardımcı olurmusun ne yapmam gerekiyor sizce ?
Canım o darlık sorunu bende de var. Bir Allah'ın kuluda çıkıp bu sorunun çözümü şudur ben böyle hamile kaldim demiyor. Eğer bu sorunu aşıp bir şekilde hamile kalırsam bangır bangır yazicam ki umud olsun kimse üzülmesin diye.acaba kimse çocuk sahibi olmadı mı ki bu sorundan dolayı diyorumProblem olmadığını söylüyor doktor ama yinede sorun olduğunu düşünüyorum 2 kere aşılama yapıp olmadi . Rahîm agzi darlığı söylendi ama buda gebelik için sorun olmadığını öğrendim yinede insanin morali bozuluyor başka bir doktora gorunmem lazım 1 sene oldu sonuçta hep çocuk istedik olmadi. O yüzden özel günlerimi takip ediyorum bakalım nasıl olucak tuturamiyorum muyum acaba hep stresliyim
Verdi eşimde de sorun yok ama olmuyor bir türlü , Gün gectikce iyice umutlarimi kaybediyorumEşinizde test verdi değil mi ?
Aynen gerçekten öyle ya canım haklısın . Valla ben hep dua ediyorum ben ne kadar istiyosam benim gibi isteyen herkese nasip olsun diye . Olmuyor canım belkide çocuğumuzunm kaderimi acilmadi diye dusunmeden edemiyorum. Bazilari düşünmez hemen çocuğu olur . Bizim gibi dusunenleri ise olmuyor beni üzen nokta buCanım o darlık sorunu bende de var. Bir Allah'ın kuluda çıkıp bu sorunun çözümü şudur ben böyle hamile kaldim demiyor. Eğer bu sorunu aşıp bir şekilde hamile kalırsam bangır bangır yazicam ki umud olsun kimse üzülmesin diye.acaba kimse çocuk sahibi olmadı mı ki bu sorundan dolayı diyorum
Benim 3 sene önce boş gebeliğim oldu ondan sonra hamile kalmadım sanırım kurtajda bu darlık olduğunu düşünüyorum. Hiteroskopiyle açıyorlar mis bujilerle . Yaptıran var mı acaba. Bide aşılama yaparken actiranlar varmış nasıl yapıyorlar onu hiç bilmiyorumAynen gerçekten öyle ya canım haklısın . Valla ben hep dua ediyorum ben ne kadar istiyosam benim gibi isteyen herkese nasip olsun diye . Olmuyor canım belkide çocuğumuzunm kaderimi acilmadi diye dusunmeden edemiyorum. Bazilari düşünmez hemen çocuğu olur . Bizim gibi dusunenleri ise olmuyor beni üzen nokta bu
Asilama yapıldığı zaman rahim agzi dar olduğunu öğrendim o kadar kontrolle gittim asilama sirasinda darlığı öğrendim ama bu gebelik için sorun olmadığını söyledi. Ama benim 2 . Asilamam çok canim yanmıştı dusunun aglicaktim yanı rahim dar olduğundan galiba zorlandi sonra yine olmadi bıraktım asilamayi bu seferde kendiliğinden olsun istiyorum inşallah sanada bizim gibi isteyen herkese yarabim nasip etsin çok zor açtığını söyledi ilk asilamada ama yine 2 . Asilamada yine dar olduğunu söyledi anlamadim sorun yoksa 2. Asilamada yüzde 50 olma olasigili vardi artik kendimi yorgun hissediyorum iğneler sürekli hastane sorun yoksa olmuyorsa olucagini kendime inandirsam belki o zaman inanicam çünkü inancimi kaybediyorum
Ilk asilamada açtığını söyledi doktorum ama 2. Asilamada tekrar rahim agzi darlığını söyledi actiysa niye bu kadar zorlandimBenim 3 sene önce boş gebeliğim oldu ondan sonra hamile kalmadım sanırım kurtajda bu darlık olduğunu düşünüyorum. Hiteroskopiyle açıyorlar mis bujilerle . Yaptıran var mı acaba. Bide aşılama yaparken actiranlar varmış nasıl yapıyorlar onu hiç bilmiyorum
canım nasıl açar ki ilk asilamada senin canından can gider ya narkozsuz. Çok ağrılı birşey hsg den biliyorsundur. bu doktorlar da bi alem. Benim ilk asilamayi yapan doktor kan revan etti heryeri , 2. Asilamadan önce mutlaka rahim ağzı genişletme operasyonu ol dedi , 2. Aşılama öncesi takip yapan doktora söyledim oda ben böyle bir operasyonun yapıldığını şimdi duyuyorum dedi böyle bi operasyon yok dedi. 2 . Asilamayi yapan doktora söyledim doç .di sehir Hastanesi'nde baya en ince kanulle denedi hiç kan gelmedi canim yanmadı hayret ettim.Ilk asilamada açtığını söyledi doktorum ama 2. Asilamada tekrar rahim agzi darlığını söyledi actiysa niye bu kadar zorlandim
Ince kanulle asilama mi yaptinizcanım nasıl açar ki ilk asilamada senin canından can gider ya narkozsuz. Çok ağrılı birşey hsg den biliyorsundur. bu doktorlar da bi alem. Benim ilk asilamayi yapan doktor kan revan etti heryeri , 2. Asilamadan önce mutlaka rahim ağzı genişletme operasyonu ol dedi , 2. Aşılama öncesi takip yapan doktora söyledim oda ben böyle bir operasyonun yapıldığını şimdi duyuyorum dedi böyle bi operasyon yok dedi. 2 . Asilamayi yapan doktora söyledim doç .di sehir Hastanesi'nde baya en ince kanulle denedi hiç kan gelmedi canim yanmadı hayret ettim.
Rahim agzi darligim var benim de acab siz neye kararverdinizProblem olmadığını söylüyor doktor ama yinede sorun olduğunu düşünüyorum 2 kere aşılama yapıp olmadi . Rahîm agzi darlığı söylendi ama buda gebelik için sorun olmadığını öğrendim yinede insanin morali bozuluyor başka bir doktora gorunmem lazım 1 sene oldu sonuçta hep çocuk istedik olmadi. O yüzden özel günlerimi takip ediyorum bakalım nasıl olucak tuturamiyorum muyum acaba hep stresliyim
Merhaba Son durumunuz nedirÖncellikle herkese merhaba . Hamile kalmak çok istiyorum 1 senedir beri ugrasiyorum ama olmuyor aşılama yapıp 2 kere yine olmadi ara verdim bu sefer kendiliginden olsun istiyorum yardımcı olurmusun ne yapmam gerekiyor sizce ?
son durumunuz nedir acaba merak ettim bende konu tekrar canlanıncaCanım o darlık sorunu bende de var. Bir Allah'ın kuluda çıkıp bu sorunun çözümü şudur ben böyle hamile kaldim demiyor. Eğer bu sorunu aşıp bir şekilde hamile kalırsam bangır bangır yazicam ki umud olsun kimse üzülmesin diye.acaba kimse çocuk sahibi olmadı mı ki bu sorundan dolayı diyorum
Aynı bahsettiğiniz durumu ben de yaşadım 1. Aşılamamda ölüyodum ağrıdan acıdan, 2, aşılamamdan tüp bebek kateteri kullanıldı ve idrara sıkışık durumdaydımcanım nasıl açar ki ilk asilamada senin canından can gider ya narkozsuz. Çok ağrılı birşey hsg den biliyorsundur. bu doktorlar da bi alem. Benim ilk asilamayi yapan doktor kan revan etti heryeri , 2. Asilamadan önce mutlaka rahim ağzı genişletme operasyonu ol dedi , 2. Aşılama öncesi takip yapan doktora söyledim oda ben böyle bir operasyonun yapıldığını şimdi duyuyorum dedi böyle bi operasyon yok dedi. 2 . Asilamayi yapan doktora söyledim doç .di sehir Hastanesi'nde baya en ince kanulle denedi hiç kan gelmedi canim yanmadı hayret ettim.
Aşılama kateteri farklı tüp bebek kateteri farklı, fiyatı neyse ödeyip tüp bebek kateteriyle aşılama yapılmasını talep edinInce kanulle asilama mi yaptiniz
Evet ama tutmadı . Çünkü rahim ağzında ciddi darlık varmistiInce kanulle asilama mi yaptiniz
Canım ben histeroskopi oldumMerhaba Son durumunuz nedir
son durumunuz nedir acaba merak ettim bende konu tekrar canlanınca
Aynı bahsettiğiniz durumu ben de yaşadım 1. Aşılamamda ölüyodum ağrıdan acıdan, 2, aşılamamdan tüp bebek kateteri kullanıldı ve idrara sıkışık durumdaydım
aşılama öncesi idrara sıkışık olmak çok önemli, rahim ağzı düz duruyormuş mesane doluyken
Aşılama kateteri farklı tüp bebek kateteri farklı, fiyatı neyse ödeyip tüp bebek kateteriyle aşılama yapılmasını talep edin
Histeroskopiye nasıl karar verildi, bana gerek yok dedilerCanım ben histeroskopi oldum
Yumurta toplandığı gün doktorum deneme transferi yapmış . Çok ciddi bir darlık var dedi ve histeroskopi ile rahim ağzı darlığını genişletildi. Aynı zamanda kürtaj kalıntıları varmisti oda temizlendiHisteroskopiye nasıl karar verildi, bana gerek yok dediler