• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yardımcı olurmuşum lütfen

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Öncellikle herkese merhaba . Hamile kalmak çok istiyorum 1 senedir beri ugrasiyorum ama olmuyor aşılama yapıp 2 kere yine olmadi ara verdim bu sefer kendiliginden olsun istiyorum yardımcı olurmusun ne yapmam gerekiyor sizce ?
Bence direkt tüp bebek deneyin. Bende aşılama deneyeceğim önümüzdeki ay olmazsa iki kere denerim olmadı tüp bebeğe geçeceğim direkt

Yumurta toplandığı gün doktorum deneme transferi yapmış . Çok ciddi bir darlık var dedi ve histeroskopi ile rahim ağzı darlığını genişletildi. Aynı zamanda kürtaj kalıntıları varmisti oda temizlendi
Evt bana da rahim ağzından geçiş denemesi yapıldı transfer yapılıyormuş gibi boş kateterle, biraz zorlandı ama idrara çok sıkışık olduğum durumda geçebildiler, sanırım o yüzden histeroskopiye gerek yok denildi
inşallah en kısa zamanda pozitif sonuçlar görürüz hayırlısıyla 🤲🏻❤️

Evt bana da rahim ağzından geçiş denemesi yapıldı transfer yapılıyormuş gibi boş kateterle, biraz zorlandı ama idrara çok sıkışık olduğum durumda geçebildiler, sanırım o yüzden histeroskopiye gerek yok denildi
inşallah en kısa zamanda pozitif sonuçlar görürüz hayırlısıyla 🤲🏻❤️
Amin inşallah canım tüp bebek mi sizinde

Back
X