yardimci olurmusunuz arkadaslar... dusunmekten kafayi yiyecam

queen_gl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2012
212
0
46
Sivas
Evli erkekler cinsel yonden eslerini neden aldatir?onlara yetmedigimizdenmi ?

Son düzenleme:
hayır korkmuyorum
çünkü eşime kadınlıgımı yaptıgıma inanıyorum
aldatırsada kendi bilir umrumda olmaz
alırım kızımı paşa paşa yaşarım
mahkemede de donuna kadar alır
sonrada ne halin varsa gör derim

katılıyorum.Kaybetmeyi göze alan herkes bedelini ödemek ile yükümlüdür.

Zaten bole bisi yapsalar nerden duycaz nerden bilicazzz

oldukca basit kocanı yeterince tanıman yeter
en kötü seni isteyip istememesinden anlarsın
davranışları degişir
geç gelir
kavgaya bahaneler çogalır
her yaptıgın söyledigin batar
telefonu ortalarda durmaz
liste uzar gider

dogru diyosun arkadasim bn zaten cinsel yonden aldatilmaktan korkuyorum isi nedeniyle arada sehir disina faln cikio oralarda yaparsa die cok korkuyorum

bir erkeğin cinsellikte çok çok istekli olması onun aldatmaya meyilli bir erkek olmasını akla getirmemeli..
aldatma güdüsü, kadın ya da erkek kişiliğindeki eksiklik sebebiyle gerçekleştirilen bir durum bana göre..

yani şöyle ; aç bir insan bir sürü yemeğin arasında da olsa çalmaya eğilimli değilse ya da bedavacı artık neyse..
aç kalmayı tercih edecektir..

içinde varsa yapar kızlar
1 aylıkta evli olsan 50 yıllıkta farketmez
Allah şaşırtmasın kimseleri inşallah amin...

arkadaşlar kafayı yemek üzereyim..bu konuyu paylaşabileceğim hiç kimsem yok. kimseyle konuşamadığım için çıldırmak üzereyim. lütfen bana yardımcı olun. düşünemiyorum, hiç birşey hissetmiyorum sanki. ne yapacağımı bilmiyorum, çok çaresizim. yaklaşık 2 yıllık evliyim. memur olarak atandığımdan dolayı 5 aydır eşimden ayrı yaşıyorum. eşim yurtdışında doktora öğrencisi. 2 gün önce nette eşimin fotolarını gördüm. benimde tanıdığım erkek arkadaşlarıyla bir bara gitmiş. fakat yan masalarında oturan yabancı kızlarla yan yana oturuyor onlarla muhabbet ediyorlar. diğer fotolarda ise eşim bi kızla dans ediyo gibi.pistte insanlar çok yakın birbirine. daha sonra başka bir kızla öpüşüyo sanki. sanki diyorum çünkü ortam karanlık tam seçilmiyor, arkası dönük ama biraz eğilmiş kafası yana yatık resmen öpüşüyo gibi. bir başka fotoğrafta barda oturuyor yanında bi kız var. eğilmiş kızla konuşuyor ve kızın elinde telefon var. kim olduğunu bilmediğim biri bana göndermiş bu resimleri. görünce şok geçirdim resmen. öleceğim aklıma gelirdi de eşimi bu şekilde bi ortamda göreceğim aklıma gelmezdi. çok yoğun çalıştığını, makaleler hazırlamak için sabahlara kadar günlerce çalıştığını kendim çok iyi biliyorum. zamanını çok kıymetli kullanan ve son derece çalışkan, programlı bi insandır. böyle şeylerle uğraşacağını tahmin dahi edemezdim. kendisiyle konuştum. derslerinin çok yoğun olduğunu ve çok bunaldığını, arkadaşlarıyla içip kafa dağıtmaya gittiğini, evet çevresindeki erkek ve kızlarla muhabbet ettiklerini ama orada yani yurtdışında herkesin yan masalarındaki kişilerle konuştuğunu, kesinlikle resimlerde görüldüğü gibi kimseyle öpüşmediğini, arasında ciddi sorun olan bi arkadaşının ona oyun oynayarak photoshopla bu fotolar üzerinde oynadığını ve bana göndermiş olabileceğini söyledi. resimler bana göre herşeyi anlatıyor ama bilemiyorum. içim çok acıyor. inanmak istemiyorum gördüklerime. fakat görüntüler hiç aklımdan çıkmıyor. ne yapmalıyım sizce, siz olsanız nasıl düşünürdünüz?

resimleri sana neden göndermiş ki ?

eşimin oraya eğitim amacıyla gönderildiğini ama başka işler karıştırdığını söyleyip, işindeki kariyerini etkilemek istiyorlar sanırım. çünkü müdürüne de yollanmış fotolar. ama yinede olmayan bişey değil. yapmış ki resimleri var. çok mutsuzumm

Canim,

Kendi kendini yiyip bitirmektense neden esine arayip boyle boyle bisi aldim nedir ne degildir die sormuyorsun anlamiyorum, esin o senin...Buna hakkin var..

Canim,

Kendi kendini yiyip bitirmektense neden esine arayip boyle boyle bisi aldim nedir ne degildir die sormuyorsun anlamiyorum, esin o senin...Buna hakkin var..

canım sordum direk onu aradım resimleri görünce zaten. ama ben seni üzecek bişey yapmadım diyor, onları beni işimden etmek için yaptılar diyor kabul etmiyor. resimlerdeki kişi evet benim diyor. ama öyle yakın münasebette bulunmadım kimseyle diyor. resimlerden öpüştüğünü kesin olarak anlayamıyorum görünmüyor arkası dönük fotolarda hep bi ona inanayım diyorum belki gerçekten yanındaki kızlar üzerinde oynayıp öpüşüyo gibi göstermişlerdir diyorum photoshopla. ama yine de içim içimi yiyor ya gerçekse diye. ona çok güveniyordum hiç ihtimal vermezdim ama bu sefer inanamıyorum söylediklerine. boşanmak mı çare diyorum, unutabilir miyim yoksa tüm bu şeyi diyorum olmuyo işin içinden çıkamıyorum bi türlü..

neden esine bole bisi yapmaya gerek duysunlarki ayrica evli barkli insanlar su bara niye giderler pislik yere anlam veremiyorum baska oturup muhabbet edilecek yer yok sanki

Arkadaşlar benim abim belki size garip gelebilir ama şu fani dünyadaki en büyük sırdaşımdır. Her derdimi sıkıntımı hep ona anlatmışımdır. Allah ondan razı olsun hep yardımını görmüşümdür şu dünyada. Bu seferde sizin için abime müracat ettim. Abim yaklaşık 4 senedir evli elhamdurillah çok güzel de bir evliliği var. Bir arkadaşım eşini mastırbasyon yaparken yakalamış çok üzülüyor dedim sebebi nedir diye sordum...

Evli erkeğin yanında eşi varken MASTIRBASYON yapması son derece yanlış ve ters bir durum dedi.
Ya eşi kocasını tatmin edemiyordur dedi ya da avuç içinden aldığı zevki ve hazzı eşinden alamadığı için kendini bu yolla tatmin ediyordur dedi.

Eeee dedim karısı ne yapacak peki dedim. Kadınlığını kullansın başka bişey yapmasına gerek yok dedi.

Not: Bu cevabı başka bir arkadaşımızın açtığı başlığıda yazmıştım sizede yardımı olabilir diye sizin bölümünüze de ekledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…