arkadaşlar kafayı yemek üzereyim..bu konuyu paylaşabileceğim hiç kimsem yok. kimseyle konuşamadığım için çıldırmak üzereyim. lütfen bana yardımcı olun. düşünemiyorum, hiç birşey hissetmiyorum sanki. ne yapacağımı bilmiyorum, çok çaresizim. yaklaşık 2 yıllık evliyim. memur olarak atandığımdan dolayı 5 aydır eşimden ayrı yaşıyorum. eşim yurtdışında doktora öğrencisi. 2 gün önce nette eşimin fotolarını gördüm. benimde tanıdığım erkek arkadaşlarıyla bir bara gitmiş. fakat yan masalarında oturan yabancı kızlarla yan yana oturuyor onlarla muhabbet ediyorlar. diğer fotolarda ise eşim bi kızla dans ediyo gibi.pistte insanlar çok yakın birbirine. daha sonra başka bir kızla öpüşüyo sanki. sanki diyorum çünkü ortam karanlık tam seçilmiyor, arkası dönük ama biraz eğilmiş kafası yana yatık resmen öpüşüyo gibi. bir başka fotoğrafta barda oturuyor yanında bi kız var. eğilmiş kızla konuşuyor ve kızın elinde telefon var. kim olduğunu bilmediğim biri bana göndermiş bu resimleri. görünce şok geçirdim resmen. öleceğim aklıma gelirdi de eşimi bu şekilde bi ortamda göreceğim aklıma gelmezdi. çok yoğun çalıştığını, makaleler hazırlamak için sabahlara kadar günlerce çalıştığını kendim çok iyi biliyorum. zamanını çok kıymetli kullanan ve son derece çalışkan, programlı bi insandır. böyle şeylerle uğraşacağını tahmin dahi edemezdim. kendisiyle konuştum. derslerinin çok yoğun olduğunu ve çok bunaldığını, arkadaşlarıyla içip kafa dağıtmaya gittiğini, evet çevresindeki erkek ve kızlarla muhabbet ettiklerini ama orada yani yurtdışında herkesin yan masalarındaki kişilerle konuştuğunu, kesinlikle resimlerde görüldüğü gibi kimseyle öpüşmediğini, arasında ciddi sorun olan bi arkadaşının ona oyun oynayarak photoshopla bu fotolar üzerinde oynadığını ve bana göndermiş olabileceğini söyledi. resimler bana göre herşeyi anlatıyor ama bilemiyorum. içim çok acıyor. inanmak istemiyorum gördüklerime. fakat görüntüler hiç aklımdan çıkmıyor. ne yapmalıyım sizce, siz olsanız nasıl düşünürdünüz?