• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımcı olurmusunuz bayanlar

gencfb39

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2016
5
0
1
Hamile olduğumu bu gün öğrendim 30 günlük hocalardan durumumu anlattım fetva verdiler aldırmam için. yalnız nasıl düşük yapabilirim bilmiyorum bu konuda bilgisi olan bayan arkadaslarim yardımcı olabilirse çok memnun olurum 40. Günü güne gelmeden yapmam gerek

Neden aldirmak istiyorsunuz? Sakin düşürmeyin kendi caninizdan olursunuz. Hemen doktora gidin madem boyle bir niyetiniz var!

hocalar aldirman icin niye fetva verdiler..bebegi istemiyorsaniz da aldirin madem dusurtmek icin yontem aramak cok sacma ya

Tovbe estagfurullah sen kendinde misin nasil bir hocadir ki o allahin verdigi cani aldirmani soyluyo

Yuri gitsin be o hocalar.
Sonucta canli var. bunun 30 gunlugi 40 gunlugumu var?

Birnkan pihticigi bile olsa sonucta saglikli bir gebelik ki kendi dusmuyor yada bir terslik yok.
Buyuyecek olduguna gore bir canli.
Kendi zevklerini dusunup cocuk istemedigi icin korunmayip cocuk yapip sonrada aldirma derdine dusenleri nedense sevmiyorum arkadas.
Yapmayin be yapmayın istemiyorsaniz yapmayin

musab hanım bence erkeksiniz . Hiç bir hoca fetva veremez bu konuda ne saçmadır Allah ın verdiği canı hocanın verdiği fetva ile aldırmak . Rabbinin kadına çocuk konusunda ki tek emiri ona anne karnında iken sahip çıkıp doğrmak emzirmek büyütmek zorunda bile değilsiniz . vel hasıl kelam kimmiş şu hoca söyleyin de ben bir şikayetçi olayım .

Dinimizde mazeret olmadan keyfi sebepten

düşürmek aldırmak kürtaj bunlar

Psikolojik rahatsızlıklarım var kullandigim ilaçlar bebeğe zarar verir o ilaçları kullanmam gerekli saglikli ve normal degilim bu yuzden daha 40 gunlukk olmamis bebeğimde var 2 bucuk yasinda

Psikolojik rahatsızlıklarım var kullandigim ilaçlar bebeğe zarar verir o ilaçları kullanmam gerekli saglikli ve normal degilim bu yuzden daha 40 gunlukk olmamis bebeğimde var 2 bucuk yasinda

fetva veren hocaların yol gösterselermiş ya..
ama o hocalar korunmaya da günah diyorlardır dimi ?
korunmak günah aldırmak günah düşürmek mübah ha iyiymiş ..

yani hocalara gidip fetvalar alana kadar 5-10 lira verip doğum kontrol hapı alsaydınız da bir cana sebep olmasaydınız ya

Geçmiş olsun
Madem rahatsızlığın vardı keşke onceden korunsaydin

Kadın doğum uzmanına git. Kullandığın ilaçları anlat. Eğer sıkıntı varsa kürtaj olur arkasından spiral taktırırsın.

Not: İlk mesaj değişmiş sanırım ben hoca vs göremedim.

Sen ciddi ciddi bu konuda tavsiye almak için mi konu açıyorsun? doktora basvurmana engel nedir ?

Konuyu silmişsiniz sanrım bi tane çocuğa zor bakıyorsan 2 .neden o hocalara sor bakalım korunmak var mıymış allah akıl dağıtırken şemsiye mi açtınız

Back
X