Evet dediginiz gibi yapayım bengeri çekilmek bir korunma yöntemi değildir. doğum kontrol hapları her gün aynı saatte alınmalı ve 1 ay düzenli kullanımdan önce etki etmeye başlamazlar ve evet ertesi gün hapı bu kadar çok alınmaz ama çokk zor durumdaysanız bir doktora acilen danışın belki izin verir bir hapa daha
Almayın, hormonlarınızla bu kadar oynamayın. Ayrıca o da %100 korumuyor. İlk çocuğuma ertesi gün hapına rağmen hamile kaldım.Teşekkür ederim cevabın için, şuan o ne yapayım Bilemedim 1 ay içinde 2. Ertesi günü hapı almalı mıyım bilmiyorum
Hadi ya gerçekten mi, of çok stresteyim gerçekten beni en çok korkutan kürtaj öyle bisey yaşamak istemiyorum Allahimda kimseyi o mecburiyette bırakmasınAlmayın, hormonlarınızla bu kadar oynamayın. Ayrıca o da %100 korumuyor. İlk çocuğuma ertesi gün hapına rağmen hamile kaldım.
Çok da strese girmeyin, sonuçta her gün hamile kalmaya müsait olmuyor vücudumuz. Siz doğum kontrol hapı ile devam edin.Yarın bir doktoruma yazayım belki yardımcı olacaktir
Hadi ya gerçekten mi, of çok stresteyim gerçekten beni en çok korkutan kürtaj öyle bisey yaşamak istemiyorum Allahimda kimseyi o mecburiyette bırakmasınbi yanım da diyor kullan o durumu yaşamaktansa yarın bir doktoruma danışıcam
Allah sesini duysunÇok da strese girmeyin, sonuçta her gün hamile kalmaya müsait olmuyor vücudumuz. Siz doğum kontrol hapı ile devam edin.
Vücudunuza aşırı hormon yüklüyorsunuz tabiki zarari çok vücut regli dengesi şaşıyor. Eşiniz dikkat etsin. Sürekli hap iç nereye kadar ?Teşekkür ederim cevabın için, şuan o ne yapayım Bilemedim 1 ay içinde 2. Ertesi günü hapı almalı mıyım bilmiyorum
Hamilelik stresinden ilişkiden soğuyorum ya artıkVücudunuza aşırı hormon yüklüyorsunuz tabiki zarari çok vücut regli dengesi şaşıyor. Eşiniz dikkat etsin. Sürekli hap iç nereye kadar ?
Spiral düşünün ignede hormonmus bildiğim kadarı ile. Ama spiralide reglinin 3. Günü takıyorlar bilginiz olsun.Hamilelik stresinden ilişkiden soğuyorum ya artıkyarın doktor ne diyecek bakalım bi sorun olmazsa ya iğne ya spiral düşünücem biseyler
Evet evet sağlık ocağında ebe demişti daha az açı olurmuş. Sezeryanda bağlatcaktim aslında yas 25 di yapmadılarSpiral düşünün ignede hormonmus bildiğim kadarı ile. Ama spiralide reglinin 3. Günü takıyorlar bilginiz olsun.
Aminnn.Evet evet sağlık ocağında ebe demişti daha az açı olurmuş. Sezeryanda bağlatcaktim aslında yas 25 di yapmadılarAllahım evlat isteyene güzel bakana versin insallah
Dr. Dogum kontrol hapi ilk kutuda etki gostermiyo tam koruma icin 2 kutu bitirmek gerekiyor demisti. Bence sabah bi aile hekimine danisin yada okuyan doktor arkadaslar var ise yardimci olurlar.Eşim geri çekildi ama içim rahat değil, evet haklisiniz
Doğum kontrol hapları ilk ay korumaz. Partnerinize söyleyin çüküne hakim olsun.Arkadaşlar merhabalar, lütfen yardımcı olun bana. Geçen ay doğum kontrol hapı kullanmadım. Ilişkim oldu ertesi günü hapı aldım. Üzerinden 15 gün geçti. Ve adettim ile birlikte doğum kontrol hapı kullanmaya başladım dün akşam ilişkim oldu sabah 10 da almam gerek ılaci akşam 9buçuk da aldım yarın yine aynı saatten devam edeceğim risk olurmu sizce 1 ay içinde 2 ertesi gün hapı da çok riskli diye okudum benim durumumda olan varmi yardımcı olun lütfen
Okuduğunuz için teşekkür ederim
Ekşi sözlükte sık ertesi gün hapı alan bir kızın üniversitede menopoza girdiğini okudum, onun yerine kürtaj olmak bile daha iyi bence.Arkadaşlar merhabalar, lütfen yardımcı olun bana. Geçen ay doğum kontrol hapı kullanmadım. Ilişkim oldu ertesi günü hapı aldım. Üzerinden 15 gün geçti. Ve adettim ile birlikte doğum kontrol hapı kullanmaya başladım dün akşam ilişkim oldu sabah 10 da almam gerek ılaci akşam 9buçuk da aldım yarın yine aynı saatten devam edeceğim risk olurmu sizce 1 ay içinde 2 ertesi gün hapı da çok riskli diye okudum benim durumumda olan varmi yardımcı olun lütfen
Bu anlattıklarınız ile sorun olacağını sanmıyorumArkadaşlar merhabalar, lütfen yardımcı olun bana. Geçen ay doğum kontrol hapı kullanmadım. Ilişkim oldu ertesi günü hapı aldım. Üzerinden 15 gün geçti. Ve adettim ile birlikte doğum kontrol hapı kullanmaya başladım dün akşam ilişkim oldu sabah 10 da almam gerek ılaci akşam 9buçuk da aldım yarın yine aynı saatten devam edeceğim risk olurmu sizce 1 ay içinde 2 ertesi gün hapı da çok riskli diye okudum benim durumumda olan varmi yardımcı olun lütfen
Bu cevap tam olarak doğru değil.Doğum kontrol hapları ilk ay korumaz. Partnerinize söyleyin çüküne hakim olsun.
Hic gelmedi ne ya. Bosalmasa bile hamile kalabilirsin zevk suyuyla. Ya bu erkeklerin salakligindan biktim ben. Ertesi gun hapiyla dogum kontrol hapi zaten benzer sey. Adet geciktirici hap ile de benzer sey hatta. Yani bir hafta gec regl olmak istersen dogum kontrol hapini icmeye devam etmen lazim bir hafta daha. Sen unuttugunu fark ettigin an dogum kontrol hapini iceceksin sonra normal saatinde gene icmeye devam edeceksin. 2 gunden fazla unutursan prezervatifi mecbur kullanacaksin sonrasinda öncesine yapacak bisey yok. Bu normalde işleyişi ama sen yeni baslamissin hapa dolayisiyla bu ay prezervatifle korunman gerekirdi zaten senin. Ilk bir ay tam etkinlikte korumayabilir çünkü. Ve tam ovulasyondasin nerdeyse. Dogum kontrol haplarini icmeye devam et, hamile kalmissan büyük ihtimalle zaten kimyasal gebelik olur yani tutunamaz ve reglle atarsin. Normalde hapla korunuyorken sadece ovulasyonda prezervatif kullanin benim tavsiyem. Erkeklerin aklina guvenme onlarinki sadece oralarini mutlu etmek uzerine malum.10 gündür doğum kontrol alıyorum adetimin 2 günü kullanmaya başladım bu sabah almayı unuttum saat akşam 9bucuk gibi aldım. Eşim hiç gelmedi diyo ama içim rahat değil ertesi gün hapı içinde sizlere danışmak istedim
Bi dönem sivilce problemim için kullandım. Hiçbiri ilk aydan korumuyordu. 7-8 yıl oldu kullanmayalı. Yeni nesil haplar koruyordur belki. Bilgi için teşekkürler.Bu cevap tam olarak doğru değil.
Hapın markasına içeriğine göre değişmekle birlikte çoğu doğum kontrol hapı adetin ilk günü başlandığında hemen korumaya başlar. Bu da prospektüsünde yazar
Yazz gibi 28 günlük olanlar bu konuda sorun olmuyor ben de evlendiğim ilk 7 sene şükür bi kaza olmadı :) ama konudaki arkadaş biraz da düzensiz alıyor hapları, onun için işler biraz riskliBi dönem sivilce problemim için kullandım. Hiçbiri ilk aydan korumuyordu. 7-8 yıl oldu kullanmayalı. Yeni nesil haplar koruyordur belki. Bilgi için teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?