Yardimci olurmusunuz (dogumkontrol)

burccee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2020
65
39
3
30
Arkadaşlar merhabalar, lütfen yardımcı olun bana. Geçen ay doğum kontrol hapı kullanmadım. Ilişkim oldu ertesi günü hapı aldım. Üzerinden 15 gün geçti. Ve adettim ile birlikte doğum kontrol hapı kullanmaya başladım dün akşam ilişkim oldu sabah 10 da almam gerek ılaci akşam 9buçuk da aldım yarın yine aynı saatten devam edeceğim risk olurmu sizce 1 ay içinde 2 ertesi gün hapı da çok riskli diye okudum benim durumumda olan varmi yardımcı olun lütfen
Okuduğunuz için teşekkür ederim

Bu kadar ince hesap yapacağınıza partneriniz korunsun. Hap ile korunacaksanoz düzenli kullanmanız şart. Bir gün bile kullanmazsanız hamile kalabilirsiniz

Eşim geri çekildi ama içim rahat değil, evet haklisiniz
Geri çekilmeden de hamile kalabilirsiniz çünkü doğum kontrol yöntemi değil. TLF alarmını ayarlayın her gün aynı saatte alamaya özen gösterin. Emin olmadığınız durumda damçift koruma yapın

Geri çekilmeden de hamile kalabilirsiniz çünkü doğum kontrol yöntemi değil. TLF alarmını ayarlayın her gün aynı saatte alamaya özen gösterin. Emin olmadığınız durumda damçift koruma yapın
O değilde C Calcifer kafam hiç çalışmıyor tlf alarmı ne olaki acaba diyorum kaçtır yorumu okuyup en sonuncusunda anladım.

Teşekkür ederim cevabın için, şuan o ne yapayım Bilemedim 1 ay içinde 2. Ertesi günü hapı almalı mıyım bilmiyorum

Siz canınıza mı susadınız o ertesi gün hapı insanı ne hale getirir. Doğum kontrol hapı da 1 tane alınca korumaya başlamaz zaten ve çok dakik alınması gerekir.

Siz canınıza mı susadınız o ertesi gün hapı insanı ne hale getirir. Doğum kontrol hapı da 1 tane alınca korumaya başlamaz zaten ve çok dakik alınması gerekir.
10 gündür doğum kontrol alıyorum adetimin 2 günü kullanmaya başladım bu sabah almayı unuttum saat akşam 9bucuk gibi aldım. Eşim hiç gelmedi diyo ama içim rahat değil ertesi gün hapı içinde sizlere danışmak istedim

Daha fazla bişey kullanmayın. Böyle durumlarda da hemen vajinal bölgeye soguk su tutun. İlkel gelebilir ama işe fazlasıyla yarar.

Eşim geri çekildi ama içim rahat değil, evet haklisiniz
geri çekilmek bir korunma yöntemi değildir. doğum kontrol hapları her gün aynı saatte alınmalı ve 1 ay düzenli kullanımdan önce etki etmeye başlamazlar ve evet ertesi gün hapı bu kadar çok alınmaz ama çokk zor durumdaysanız bir doktora acilen danışın belki izin verir bir hapa daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…