- 13 Aralık 2022
- 7.848
- 7.515
- 128
- Konu Sahibi Zumruduanka96
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fotoğraf koymamışsınızArkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var testim bu şekilde çoktı hayal kırıklığına uğramak istemiyorum sizce sonuç ne
Ekledim görünüyormu ŞuanFotoğraf koymamışsınız
Bu testten çok anlamıyorum ya 2.çizgi artımı olması gerekıyor?Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var testim bu şekilde çoktı hayal kırıklığına uğramak istemiyorum sizce sonuç ne
Artı olması gerekiyorBu testten çok anlamıyorum ya 2.çizgi artımı olması gerekıyor?
Çok hafif çizgisi var gibi tekrar test yapma şansınız var mı bir kaç gün sonraArtı olması gerekiyor
Tekrardan yapıcam bir kaç gün sonra adetimde 8 gün gecikme oldu ve 8 gün sonra geldi ama normalden farklıydı içimden test yapmak geldi sonuçta böyle anlam veremedim çok ümitlenmiştim gecikinceÇok hafif çizgisi var gibi tekrar test yapma şansınız var mı bir kaç gün sonra
8 günde fazla bir gecikme daha belirgin çıkması gerekiyordu ama geç döllenme olmuş olabilir 2 gün sonra tekrarlayınTekrardan yapıcam bir kaç gün sonra adetimde 8 gün gecikme oldu ve 8 gün sonra geldi ama normalden farklıydı içimden test yapmak geldi sonuçta böyle anlam veremedim çok ümitlenmiştim gecikince
Yaşıyorsunuz*8 günde fazla bir gecikme daha belirgin çıkması gerekiyordu ama geç döllenme olmuş olabilir 2 gün sonra tekrarlayınkan verin Dicem ama yurtdışında yapıyorsunuz sanırım
Yorumun için çok teşekkür ederim evet yurt dışında yaşıyorum8 günde fazla bir gecikme daha belirgin çıkması gerekiyordu ama geç döllenme olmuş olabilir 2 gün sonra tekrarlayınkan verin Dicem ama yurtdışında yapıyorsunuz sanırım
Belkide olabilirİki tane artı cizgisi var test bozuk gibi . tekrarlamalisiniz.
Rica ederim umarım güzel haber alırsınYorumun için çok teşekkür ederim evet yurt dışında yaşıyorum
UmarımRica ederim umarım güzel haber alırsın![]()
Rica ederim umarım güzel haber alırsın♀beklemek çok zor ama
Evet beklemek zor bende bekliyorum şuan 6 günüm var
Ay bu test nasıl oluyor kiArkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var testim bu şekilde çoktı hayal kırıklığına uğramak istemiyorum sizce sonuç ne
Umarım hamileyizdir canım hayallerimiz gerçek olurda Umutlarımız yıkılmazEvet beklemek zor bende bekliyorum şuan 6 günüm varçoook çook silik bir çizgi gördüm testimde ama umutlanmak istemiyorum testimde bu şekilde;
Yurt dışında o testler yok maalesefAy bu test nasıl oluyor ki
Ucuz kaset testler nereye gitti yahuvalla anlamıyorum bunlardan
Biz burada 5 liralık testlere flaş tutuyoruz vallaYurt dışında o testler yok maalesef![]()