Yardımcı olurmusunuz

adhvfdtn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2022
3
0
1
24
Öncelikle merhaba aranıza yeni katılıyorum. Ben geçen ay bir kimysal gebelik yaşadım malesefki nisanın 5 inde yıkandım ve 7 si akşamı korunmasız ilişkiye girdim nisanın 12 sinde benden kahverengi 2-3 gün akıntı geldi 20 si akşamı evde test yaptım ve iki çizgi çıktı fakat bi yarım saat sonra felan çıktı iki tane yaptım ikisindede aynı şekilde sonuç aldım ertesi gün doktora gittim beta hcg 7.9 çıktı bu akşam başka markayla test yaptım yine öyle 20 dkka sonra silinik bir çizgi çıktı süphedeym çok merak ediyorum acaba varmı yokmu beta hcg yükselirmi tekrarda kan vericem ama negatif olmasından korkuyorum çok istyorum yardımcı olurmusunuz yeni diyemi böyle oluyor acaba

Şuan beklenen adet tarihinize kaç gun var tam anlamadim ? . Benim bildiğim kadariyla 0-5 degeri arasi negatif onun üzeri pozitif. Sizin de 7.9 bildiğim kadarıyla hamile olma ihtimali var

Şuan beklenen adet tarihinize kaç gun var tam anlamadim ? . Benim bildiğim kadariyla 0-5 degeri arasi negatif onun üzeri pozitif. Sizin de 7.9 bildiğim kadarıyla hamile olma ihtimali var
Adet tarihimi tam olarak bilemiyorum aklım bu yüzden karışık normalde adet tarihim ayın 30 oluyordu ama kimyasal gebelik yaşadım dedim ya kimyasal gebelik kanamam bittikten hemen sonra korummasız ilişkiye devam ettim tekrar kan testi versemmi acaba yükselmişmidir

Adet tarihimi tam olarak bilemiyorum aklım bu yüzden karışık normalde adet tarihim ayın 30 oluyordu ama kimyasal gebelik yaşadım dedim ya kimyasal gebelik kanamam bittikten hemen sonra korummasız ilişkiye devam ettim tekrar kan testi versemmi acaba yükselmişmidir
Martın 15 de kimyasal gebelik kanamam başladı nisan 5 de yıkandım işte

Back
X