- 10 Mayıs 2022
- 39
- -1
- 1
- 25
- Konu Sahibi melisaaaanurrrr
-
ılıskı penısın vajınaya gırmesı demek..Nişanlımla tam bir ilişki yaşamadık üzerimde günlük kıyafetlerimizle ilişki yaşadık ama onun elindeki sprem sıvısı bölgeme değdi ve bundan 11 gün gecti son adetimi 12 nisanda oldum adet takip uygulamasında 2 gün var yazıyo 3 4 gündür göğüslerim dokununca agrıyo dün karın agrım vardı hafif bel agırsı var 3 gündür de akıntı oluyo krem kvamında beyaz ama koyu sarı beyaz karısımı gibi sizce hamilelik varmı yardımcı olursanız sevinirim
Girmedi ama akıntıya takıldım akıntı ilk defa olan bise dgl ama çok regl olcamdanmı çok anlamadımılıskı penısın vajınaya gırmesı demek..
aktıvıte hava sıcaklıgı su ıcıp ıcmemen bıle akıntını etkıler.Girmedi ama akıntıya takıldım akıntı ilk defa olan bise dgl ama çok regl olcamdanmı çok anlamadım
Evet su fazla içmem ve klima altında kaldım bu aralar çok üşüyorum ama bu sitede akıntının hamilelik belirtisi oldu yazıyor reglime 2 gün var olurmuyum sizceaktıvıte hava sıcaklıgı su ıcıp ıcmemen bıle akıntını etkıler.
sex yapman lazım once. sonra suphelenebılırız.Evet su fazla içmem ve klima altında kaldım bu aralar çok üşüyorum ama bu sitede akıntının hamilelik belirtisi oldu yazıyor reglime 2 gün var olurmuyum sizce
Düzgünce soru soruyoruz cevabından emin olsam sormam zaten sıvısı üstüme değdi eşofman vardı bide elindeki bölgeme değdi net bir cevap istedimBuradaki nişanlılar da hem pastaları dursun hem karınları doysun istiyor.Adet gününüz gelsin çatsın baktınız onun da üstünden 1 hafta geçti o zaman panik olun, diyelim ki hamilesiniz şu an ne yapabilirsiniz?
Suan hamilelik söz konusumudur?sex yapman lazım once. sonra suphelenebılırız.
Buna rağmen mi hamile olabileceğini düşüyorsun? DeğilsinDüzgünce soru soruyoruz cevabından emin olsam sormam zaten sıvısı üstüme değdi eşofman vardı bide elindeki bölgeme değdi net bir cevap istedim
Çok teşekkür ederimBu şekilde hamile kalamazsınız. Adet olacağınız için akıntı fazlalığı göğüslerde şişlik ağrı olabilir. Hamilelige yormayin bu durumu. Adetiniz gecikmemiş bir kaç güne olursunuz. Biraz relax olmayi deneyin.
Tabikide varNişanlımla tam bir ilişki yaşamadık üzerimde günlük kıyafetlerimizle ilişki yaşadık ama onun elindeki sprem sıvısı bölgeme değdi ve bundan 11 gün gecti son adetimi 12 nisanda oldum adet takip uygulamasında 2 gün var yazıyo 3 4 gündür göğüslerim dokununca agrıyo dün karın agrım vardı hafif bel agırsı var 3 gündür de akıntı oluyo krem kvamında beyaz ama koyu sarı beyaz karısımı gibi sizce hamilelik varmı yardımcı olursanız sevinirim
Bu şekilde hamile kalamazsınız. Adet olacağınız için akıntı fazlalığı göğüslerde şişlik ağrı olabilir. Hamilelige yormayin bu durumu. Adetiniz gecikmemiş bir kaç güne olursunuz. Biraz relax olmayi
şakacı şey seniTabikide var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?