Bahsettiğiniz belirtiler gebelik belirtilerine çok benzemekte akşama doğru şişkinlik hissiyatı olmuyor mu ? .karın bölgesinde gaz sancısı gibi..En doğru sonucu kan testi verecektir.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin umarım hayırlı haberler alırsınızmerhaba kızlar yardımcı olurmusunuz reglım 3 gün gecıktı henüz olmadım daha adetıme 1 hafta varken kasıklarımda ağrım goguslerımde şişkinlik olmustu adet gunum geldı olmadım bugünde 3 günü ve beyaz akıntım var adet olucakmısım gıbı ama olmadım. Sureklıde tuvalete çıkıyorum ve goguslerımde agrı var test yapmayı düşünüyorum ama korkuyorumda negatif çıkarımı dıye sızde bu belırtıler olupda hamıle olan varmı
Merhabamerhaba kızlar yardımcı olurmusunuz reglım 3 gün gecıktı henüz olmadım daha adetıme 1 hafta varken kasıklarımda ağrım goguslerımde şişkinlik olmustu adet gunum geldı olmadım bugünde 3 günü ve beyaz akıntım var adet olucakmısım gıbı ama olmadım. Sureklıde tuvalete çıkıyorum ve goguslerımde agrı var test yapmayı düşünüyorum ama korkuyorumda negatif çıkarımı dıye sızde bu belırtıler olupda hamıle olan varmı
Ben henüz olmadım daha gunumden 1 hafta oncesı olcakmışım gıbı oldu gunum geldı yıne olmadımGeçen ay ben de hamileyim kesin dedim. Reglin iki gün öncesi yumurta akı akintim oldu. Malesef negatif çıktı ve adet oldum. Sonra baktım önceki ay da aynısı olmuş. Yani belli olmuyor aslında her belirtiler kişiden kişiye döngüden döngüye degisik olabiliyor
Yani bunu biz bilemeyiz her hamilelik kendine özeldir mesela bende bu bahsettiğiniz belirtiler hiç olmadı rahmimde ağrı oldu o kadar test yapın içiniz rahatlasın stres olmak iyi değil. İnşallah güzel haberlerle gelirsinmerhaba kızlar yardımcı olurmusunuz reglım 3 gün gecıktı henüz olmadım daha adetıme 1 hafta varken kasıklarımda ağrım goguslerımde şişkinlik olmustu adet gunum geldı olmadım bugünde 3 günü ve beyaz akıntım var adet olucakmısım gıbı ama olmadım. Sureklıde tuvalete çıkıyorum ve goguslerımde agrı var test yapmayı düşünüyorum ama korkuyorumda negatif çıkarımı dıye sızde bu belırtıler olupda hamıle olan varmı
İnşallah bende bir sürü belirtilerde var benım ılık defa dün geçen rahmimde ağrı oldu ağrı gıdıp gıdıp geldı ve 2 gundur gecelerı kalkıyorum tuvalete uykumdaYani bunu biz bilemeyiz her hamilelik kendine özeldir mesela bende bu bahsettiğiniz belirtiler hiç olmadı rahmimde ağrı oldu o kadar test yapın içiniz rahatlasın stres olmak iyi değil. İnşallah güzel haberlerle gelirsin
Enfeksiyon yoktur inşallah bence beklemeden test yapınİnşallah bende bir sürü belirtilerde var benım ılık defa dün geçen rahmimde ağrı oldu ağrı gıdıp gıdıp geldı ve 2 gundur gecelerı kalkıyorum tuvalete uykumda
Test yaptırın. Adetle hamilelik ben de aynı oldu. Hiçbir fark yoktu. Anlamadım bile hamile olduğumu.merhaba kızlar yardımcı olurmusunuz reglım 3 gün gecıktı henüz olmadım daha adetıme 1 hafta varken kasıklarımda ağrım goguslerımde şişkinlik olmustu adet gunum geldı olmadım bugünde 3 günü ve beyaz akıntım var adet olucakmısım gıbı ama olmadım. Sureklıde tuvalete çıkıyorum ve goguslerımde agrı var test yapmayı düşünüyorum ama korkuyorumda negatif çıkarımı dıye sızde bu belırtıler olupda hamıle olan varmı
Adetim 10 gün gecikti ve 10 gün boyunca bütün belirtileri yaşadım ama hamile değilim adet oldum sanırım düşündüğümüz için kanama gerçekleşmiyorKızlar bugünde henüz adet olmadım 4 gün olacakmışım gıbı kasıklarım ağrıyor oldum sanıp banyoya gıdıyorum ama şeffaf su gıbı akıntı geldı dademınde sarı akıntım geldı test ıcın erken beklıyım dıyorum ama bır turlu anlam veremedım goguslerımde şişti buyudu
Sen hamile olabilirsin canım.Yarın da olamasam test alıp yapıcam
Hastane yok mu yakınınızda? Yada eczane ? Bu beklemeleri çok iyi bilirim. Tam bir kasvetYarın da olamasam test alıp yapıcam
Bende öyle düşünüyorum ama emın degılım ılk def basıma gelıyor böyleSen hamile olabilirsin canım.
Belirti falan varmıydı pekiAdetim 10 gün gecikti ve 10 gün boyunca bütün belirtileri yaşadım ama hamile değilim adet oldum sanırım düşündüğümüz için kanama gerçekleşmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?