Merhabalar ben medova hastanesi seçil hanıma aşılama yaptıracağım ilk aşılamada tutan veya seçil hanımda aşılama yaptıran var mı ? Sorun doktorumda değil aslında ilk defa yaptıracagım aşılama nasıl bir yol izliyoruz Tutarmı tutmazmı korkusu çok fazla.
Merhabalar ben medova hastanesi seçil hanıma aşılama yaptıracağım ilk aşılamada tutan veya seçil hanımda aşılama yaptıran var mı ? Sorun doktorumda değil aslında ilk defa yaptıracagım aşılama nasıl bir yol izliyoruz Tutarmı tutmazmı korkusu çok fazla.
Bi arkadaşım yaptırdı 2 kere bi.kaç ay önce bi sorunu yoktu onunda yaklaşık 15 bin tutmuştu ama yerden yere değişir o bildiğim kadarıyla iğneyle yumurta geliştirip sperm yıkama işlemi yapıyolar en iyi spermi bi alet ile vajınal yoldan sanırım yerleştiriyolar mı desem ne desem bilemedim onun tutmadı sonra bıraktı para biriktirip Haziran da tüp bebek yaptırıcaktı ki hamile kaldı hemen gerek kalmadı :)
Ay Rabbim nasip etmiş Hayırlısıyla Kucagına Alsın inşallah Bilmiyorum Nasip olur bizede inşallah çok duydum ilk aşılamadan hamile kalan ama bakalım bu ay ne diyecek Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın
Ay Rabbim nasip etmiş Hayırlısıyla Kucagına Alsın inşallah Bilmiyorum Nasip olur bizede inşallah çok duydum ilk aşılamadan hamile kalan ama bakalım bu ay ne diyecek Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın
Amin inşallah bizler elimizden geleni yapıyoruz ama doğru zamana denk gelmesi lazım onu anladım her adette çok üzülüyoruz ama yapacak bişey yok yaşamamız gerekiyor bunları demek ki