• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımcı olurmusunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi nazli_y
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
N

nazli_y

Ziyaretçi
merhaba benm ilk denememde 13 yumurta toplandı 4ü olgundu yine 4ü döllendi ama sonucum negatif çıktı. şimdi 2. denemem. bu kez 8 tane yumurta toplandı 3ü olgun 2si döllendi. çok moralim bozuk bi aksilik mi var aceba :uhm:

canim önemli olan yumurtanin çoklugu degil kaliteli olmasi.insallah olumlu sonuclar alirsin.ne kadar olumlu olursan o kadar pozitif alirsin canim unutma...

evetçok doğru kaliteli olması gerek.benimde 16 tane dölllendi 15 gün sonra transferim var bakalım nolucak.......:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bugun haber bekliyorum transfer belli olacak inşallh hepimiz güzel sonuçlar alırız

evetçok doğru kaliteli olması gerek.benimde 16 tane dölllendi 15 gün sonra transferim var bakalım nolucak.......:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Canım sıkma ya o tatlı canını.Benim de 17 yumurtam toplandı.7 tanesi işleme alındı.4 tanesi bölündü 3 tanesi gelişti 1 tanesi gelişimini durdurdu.3 tane transfer ettiler 8 hücreli.ve de hamileyim tek bebeğe.tanrım yardımcın olsun canım.iyi şeyler düşün..

ilk denememde negatif sonuç alınca yıkıldım resmen şuanda kendimi hiç iyi hissetmiyorum aslında.cevaplarınız beni çok rahatlatıyo çok saolun :)

oh ne güzel çok sevindim hamile olmana darısı başımıza.benim 16 tane döllendi zaten 3 tanesi transfer olucak zaman geçmiyo ama

bu arada hangi merkezde yaptırdınız.

canım ne desem bilmiyorum ama umutsuz yaşanmaz bende daha ne olacak bilmiyorum 15 gün sonra sonucu alıcam olmazsada yapıcak bişe yok farzetki başka bi hastalığın var tedavi olmıycakmıydın yada yarımmı bırakacaktın rabbim yeterki ol desin sabır en büyük ilaç unutma.....

umut tüp bebek gerçekten güzel biyer hele hamile kalim gözümde dahada güzelleşicekdelikafadulden

bende centrumda yaptırıyorum bakalım bu kez ne olacak

ben şimdi aranızdan ayrılmak zorundayım yemek vakti :) görüşürüz

gunaycım o doktor çok ıyı bı doktor..............benım arkadaşımın on sene sonra onun tedavısıyle bebeğıne kavuştu şimdi ikinci için uğraşıyo ama olmuyooo...seçımın guzel...kucağına alman umuduyla canım

Çok teşekkür ederim bir tanem .darısı başına inşallah kuzum:1hug:

buarada nikimi nasıl değiştiririm biliyomusunuz....

Arkadaşlar tedaviniz hayırlı uğurlu olsun...
Hayat bende umutta tedavi oluyorum.Sanırım seninde embriyoların donduruldu 2 ay önce.Dondurulmuş için tedaviye başladın mı?Benim de doğum kontrol ilacım bugün bitti ve adet olmayı bekliyorum.1 kaç güne kadar bende dondurulmuş tedavisine başlıyacağım.

bende istanbul tüp bebek merkezinde oldum tedavimi.çok sükür ilk denememdi ve tuttu.10 tane yumurta verdim.6 si döllendi.3 transferim oldu.1 tane bebisim tutundu.darisi sizlerin basina arkadaslar...

ilk denememde negatif sonuç alınca yıkıldım resmen şuanda kendimi hiç iyi hissetmiyorum aslında.cevaplarınız beni çok rahatlatıyo çok saolun :)

çok fazla kafana takma dicem ama elinde degil benim 3cü denemem şimdi oldu ilk 2seferde bende çok üzüldüm ama elden bişey gelmiyor çok dua et allah yardımcın olsun

Back
X