yardimci olurmusunuz?

Tweety

-Zık-
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
36.383
26.109
598
merhaba hocam benim esimin spermine doktor kendisi bakti ve hareketli sayisinin az oldugunu sperm sayisinin dusuk oldugunu felan soyledi ama ne labaratuara gonderdi nede elimize bi kagit verdi bugunde aradigimizda elinde kagit olmadigini ama tahminen hareketli sperm sayisinin 1 milyon yada assagisinda oldugunu soyledi boyle birsey olabilirmi hemen anlasilirmi labaratuvara vs. gondermeden...tahlilleri tekrar yapmalimiyiz baska doktorda yoksa 1 seferlik boyle kendisinin bakmasiyla anlasilirmi???simdiden tesekkurler...

merhaba öyle şey olmaz bir sperm testi yapıldıysa sayısı ve durumuyla ilgili elinize bir rapor mutlaka verilir. bu nedenle tekrar daha ciddi çalışan bir yerde sperm sayımı yaptırıp bana durumu haber veriniz. sevgiler.

merhaba öyle şey olmaz bir sperm testi yapıldıysa sayısı ve durumuyla ilgili elinize bir rapor mutlaka verilir. bu nedenle tekrar daha ciddi çalışan bir yerde sperm sayımı yaptırıp bana durumu haber veriniz. sevgiler.

yardimci oldugunuz icin cok tesekkur ederim...tekrar yaptirdigimizda sonuclari sizede yazarim iyi gunler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…